• Welcome to Форум на българските шофьори.

Товарни превози 1 АД Бургас

Започната от Rammbon, Четвъртък, 20 Февруари, 2014, 16:06:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Привет колеги!
Търся информация за тази фирма, за вътрешен бордови /гондоли и международен превоз на товари. Какви им са камионите, обслужването, заплащането, отношение към водач/човек.

Rammbon

нидялко

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 20 Февруари, 2014, 16:06:25
Привет колеги!
Търся информация за тази фирма, за вътрешен бордови /гондоли и международен превоз на товари. Какви им са камионите, обслужването, заплащането, отношение към водач/човек.
Преди няколко години минах оттам, живеех в Бургас и имаха обяви по вестниците. Отидох за интервю, заплащане на километър, нови (тогава) камиони и т.н.. Останах с впечатление, че бързат да претупат договора. Оказа се че човека, който ми издаваше камиона слиза още след първия курс. На въпроса защо, каза че баща му се разболял от рак... Както и да е тръгнах на другия ден за Румъния, разтоварих в Букурещ и чакам на паркинг...една седмица!! Оттам Румнику вълча, оттам обратно за Русе и т.н. Между другото в Русе ме спря един колега и ме  попита откога работя там, викам първи курс, ама май и последен. Вика мой човек тука лев няма да вземеш, тоя камион аз го докарах чисто нов от София. Както и да е след почти три седмици се прибирам в Бургас, зареждам догоре и ми казват, че съм 150 литра преразход и на практика нямам да взимам... Хората си имат техни разходни норми ама кой да пита. Резервоарите са пломбирани GPSси и всичко както си трябва. Казват ми много си го натискал, ама карай другия път... Викам няма друг път, давай молба за напускане. Става дума за международните. За вътрешните и за гондолите не знам. Във всеки случай си отваряй добре очите, че много хора минаха оттам.     

нидялко

Янко Инев

Колега, от бай ти Илко Дуганов бягай много много надалеч.
Искаш ли подробности - има лични.

Rammbon

Явно има много мазохисти от колегите, щом в гаража му няма нито един камион и всички пътуват :(

ahil_73

Цитат на: Rammbon - Петък, 21 Февруари, 2014, 08:48:35
Явно има много мазохисти от колегите, щом в гаража му няма нито един камион и всички пътуват :(
Абе ти май не четеш...питаш , отговарят ти , пък имало мазохисти.Не колега не са мазохисти , просто излъгани шофьори...

Rammbon

Цитат на: ahil_73 - Събота, 22 Февруари, 2014, 09:45:26
Абе ти май не четеш...питаш , отговарят ти , пък имало мазохисти.Не колега не са мазохисти , просто излъгани шофьори...
Не колега, чета, но нали е зле там, защо има хора които карат? Теб като те лъжат и сменяш фирмата, а те си стоят там. От 80 човека , само 20 са се сменили. Интересно ми е , с какво ги държат или задържат, ако само с обещания, на 2-3 месец да са избягали. А те карат.

Rammbon

Вчера приятел започна там. Предложили му 2 варианта на заплащане. Ще кара вътрешно с бордови прицеп. 17ст чисто или 420лв + 5% от навлото. Каза, че писал само молба и не е подписвал запис на заповед дори и за 1лв. Камиона ДАФ 105. Утре заминава на път. Техниката била добра на 3-4 г.Казали му разход 36л/100км. Имало още 3 свободни места, ако някой иска.

BG-Trans

Никакъв интерес към тази фирма, а защо? Фирмата не беше читава, но от 5 месеца плаща добре на шофьорите.  Някои карат на 10% от навлото +420лв, други само на 20ст на км, който както си избере.

ceko1969

"Имахме случай, когато пък друг тираджия вареше боб в чисто нов камион!"

Добре че поне не е пържил риба вътре  ;D ;D ;D

нидялко

Цитат на: ceko1969 - Четвъртък, 27 Март, 2014, 22:49:05
"Имахме случай, когато пък друг тираджия вареше боб в чисто нов камион!"

Добре че поне не е пържил риба вътре  ;D ;D ;D
Или пък да вари лютеница... :D

scaniavolvo

Колко нагло се изказва тоз Дуганов и колко нагла е муцуната му ....как да не му набиеш поне един в носа?

Rammbon

За всички излъгани колеги и тези с отрязани заплати!
Построили сте му хотела на този чорбаджия.
Ето и хотела Каса дел Маре    
http://www.booking.com/hotel/bg/casa-del-mare.bg.html?aid=323176;label=casa-del-mare-c96Z%2AkXZfQTkT76hZr0HUgS22552238364%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=56f0c63d8cfba3772d2f0ff99015e0db;dcid=4;age=12;age=8;age=9;checkin=2015-08-08;checkout=2015-08-18;dist=0;group_adults=1;group_adults=1;group_children=1;group_children=2;no_rooms=2;req_adults=2;req_age=12;req_age=8;req_age=9;req_children=3;srfid=e0b72a39cf6379183f459c3b85ffe9a1c359cc3eX1;type=total;ucfs=1&;

Доста душици е изгорил, за този хотел за милион и половина само в обзавеждане.
Каса дел Маре - звучи ми като построен от  " каса от магарета".

tarmaka

По повод обявите за вътрешен транспорт в пристанище Бургас.На интервюто, ти казват ЕДНО,а после се получава друго.Примерно че,времето м/у двата кораба с тръби(за южен поток) около 10-12 дена ще бъде компенсирано;такова няма.Друг пример;С мой колега бяхме нощна смяна 12ч. Около 7.30 му звъни диспечерката на ф-мата,и му каза да кара още 12ч.с гондола (концентрат)дневна.ТАКА ЧЕ,ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ.

tarmaka