• Welcome to Форум на българските шофьори.

Очарован съм от новите рена

Започната от ivopifeca, Събота, 22 Февруари, 2014, 15:16:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Бях в сервиза на Рено и имах възможността ,да се кача в новия флагман,който замества Магнума.Просто кабината е невероятна вътре!Голямо браво на Рено!

ivopifeca

monterei

Сигурно си прав за отвътре, но отвън е потресаващ. :o
По-грозен камион не съм виждал в живота си

monterei

Denchev

И на мен много ми хареса новият модел.Преди няколко дни видях няколко с бг номера в Унгария и скоро може да има и отзиви за тях.

Dimo

Абе кой го интересува колко бил красив или грозен камиона си е камион ... Важното е да изкарва там пари пък другото никой не го е грижа.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

inad

Абе Рено,не е Volvo. Карам чисто ново Рено,последен модел и хиляди проблеми.На 78000км ми смениха цялата инсталация на АД БЛУ. Компютърът постояно дава грешки. Гори по 15литра АД БЛУ на 1000км. Казаха ми,защото било Евро 6,затова горяло много. Иначе разходът на гориво му е малък.29литра на 100км.И е пълен ташак на техниката. То си личи и от емблемата му,прилича на дамски полов орган.........

ivopifeca

Сметай си сам,колко си противоречиш...Рено не било ВОЛВО,А?тАШАК ;DЯ кажи ,ако Волвото гореше ;D,Адблуто така,как го казваш,дали щеше да е боклук... :)

ivopifeca