• Welcome to Форум на българските шофьори.

МАГДАК (MAGDAK), Велико Търново

Започната от Chefo(SCANIA), Вторник, 04 Март, 2014, 15:47:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

monterei

venii_993

Здравейте,колеги ходих и попитах дали има места да работя в въпросната фирма (от Видин сам ходех в бензиностанция на 2 етаж )човекът ме разпита работел ли съм,карал ли съм и т.н....казах му нали как стоят нещата, Б,Ц имам от училище от -2012 година, Е от преди около половин година изкарал съм курс АДР,компетентност  останала ми е евентуално ако искат дигитална карта и психо.Той ми обясни следното първо от 1 до 4 курса с някои по стар след това ме местят сам първите няколко курса 18ст/км след това 22/24 не помня точно едно от двете беше.....разбрахме се като ми стане готов дигитала и взема психото да мина.Много се чудя какво да правя да се хвана или не но пак за начало не е лошо от всички фирми които сам ходил искат стаж,стаж,стаж.....горе/долу колко трае един курс каква е почивката ,заплаща ли се редовно и т.н ...всяко едно мнение/съвет ще ми е от полза ??

venii_993

Бриги Магнито

Баце един курс трае,колкото изтрае
Но на двойка ,прав курс не би трябвало да е по-дълъг от 10 дни независимо докъде ще е
Въпросната фирма ,обаче бръмчи и вътрешно и един курс (реален) е ден-ден и половина,макс два

Rammbon

Много често ги срещам от Европа, в Полша не съм ги виждал въобще, виждат ми се сплотен колектив. Но един път ми се наложи да ги помоля за помощ и то на Дунав мост 2 и 3 -ма ми отказаха. Та, помолих ги да ми развалят 100Е или да ми разменят левове за евро, за да си платя моста. На касата нямали да ми развалят 100Е, а машинката им за карти не работела. Че едно аби ми развали 100Е, за да мога да мина.

ivopifeca

Когато има турски колеги,направо отиди при тях,не да си губиш времето ;)

sashkataa

Дайте малко повече информация към днешна дата за тази фирма. И дали взимат и без опит

Hasan Alimehmed

Чувал ли си каране с магия. Там е така. И от много бързане, ставаш нервак като повечето във фирмата.

rider777

Това един шофер ли ти го каза или си работил там ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hasan Alimehmed

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 30 Март, 2017, 09:27:21
Това един шофер ли ти го каза или си работил там ???
Това го виждам на пътя. Не съм работил там и не ми го е казал ЕШК.

Mr.Balkanski

Името на фирмата се състои от шест букви. Допуснати са три правописни грешки. Фифти-фифти. Съмтайм уин, съмтайм люн.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

ivo_drifta

Колеги някой да има скорошна информация,на последък има ректора.
Бързата работа – срам за майстора.

sashkataa

Почваш на 24ст с времето се дига карат BG/GR-D-BG/GR и BG/GR-GB-BG/GR. Отскоро имат и Дафове.

sashkataa