• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от Боби Турбото, Петък, 07 Март, 2014, 09:56:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Боби Турбото

Търся работа нямам опит ,но имам голям мерак
имам следните документи.
-С+Е
-дигитална карта
-професионална комп.
-свидетелство за съдимост
-психо
-На 40 год. съм, семеен с две деца ,жената не работи за да гледа децата.
Стаж на соло камион-4 години без прекъсване,живея в Бургас от 10 години ,родом съм от Варна.Тел. ми е актуален както и имейл адреса.Мисля, че по-добре да започна първо на двойка за да свикна по-бързо.Няма значение къде ще карам -тук или на вън.Моля колеги ако имате желание, да дадете едно рамо на новобранец като мен.Да уточня --не смятам да нарушавам регл.561,-горчив опит,магнити -забравете.Коректен,точен,и лоялен.

Боби Турбото

Boroman21

Ауу,  виж пробвай при обичайните заподозрени. Това са Пимк,  Дискордия,  юроспийд и т.н. Може и нещо локално да потърсиш,  но не възлагай надежди за големи пари. Знаеш 1200-1500лева а ако вземеш повече си е късмет.

От мобилния

Boroman21

Боби Турбото

Ко не :).Благодаря колега ,но за слава не работя,в магазина не дават стока без пари

scaniavolvo

Еми значи още доста време ще си търсиш работа.Успех все пак,но не става днеска да започнеш и да ти дават по 2000Е не го вярвам просто.

Боби Турбото

Колега аз не търся работа за 2000Еили поне не сега  :)но колегата Boroman21 предлага да ида в едни много известни фирми в които е практика да не се плаща и да се нарушава .Е кажи какво да правя- да почна и да не взема заплата или да не почна и да си спестя нерви?Ако ти беше на мое място какво ще направиш?Все пак благодаря на колегата за това, че се отзова веднага за което ще му дам +.

Бриги Магнито

Турбо един + от мен баце,затова,че си цениш и труда и здравето,а не си като мен и всички останали.
Некой мое ли ми обесни,защо да не може да се търси 2000евро заплата,аз ще ви кажа,защото се цаним за по 1500-600евра,нормалната европейска заплата е към 2000евра нето,а ние се бараме за европейци уж.
;D :D ;D
Не казвайте не може момци,а казвайте по често,че искате толкова и току виж дошъл деня отмогло и новобранец да взима 2000евро заплата.

Rammbon

Цитат на: Боби Турбото - Петък, 07 Март, 2014, 09:56:57
.Да уточня --не смятам да нарушавам регл.561,-горчив опит,магнити -забравете.
Незнам дали ще намериш фирма в BG, което да работи само по регл. 561  ::)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Боби Турбото - Петък, 07 Март, 2014, 10:28:03
Ко не :)

Малко като спам, все не мога да разбера какво е? Било модно???, а аз съм старомоден!

Цитат на: Боби Турбото - Петък, 07 Март, 2014, 10:28:03
Благодаря колега ,но за слава не работя,в магазина не дават стока без пари
Цитат на: Боби Турбото - Петък, 07 Март, 2014, 16:22:24
:)но колегата Boroman21 предлага да ида в едни много известни фирми в които е практика да не се плаща и да се нарушава .Е кажи какво да правя- да почна и да не взема заплата или да не почна и да си спестя нерви?Ако ти беше на мое място какво ще направиш?

Как си направи тези изводи? Тези неща само по форумите ги чета, при разговор с колеги от тези фирми твърдят съвсем друго! При големите фирми е трудно да не ти платят, обаче уговореното. А не, впоследствие да се сетиш, че не те устройват условията.
     Мисля си, че както харесваме различни жени, подобно е и с фирмите. За един тази за нищо не става, за друг работи години и почти няма оплаквания.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Боби Турбото

И аз не знам дали ще намеря такава фирма ,но търся.Рано или късно фирмите ще трябва да почнат да работят както в Европейския съюз,нали и ние сме част от него?Значи може да се спазват правилата например в Германия и там да не се нарушават часовете ,а тук може. но там контрола е много стриктен ,докато тук гледаме да минем между капките и ако имаме късмет, но като те спрат за проверка какво става?Глобите са големи и плащаме ние нали ?Аз все още се надявам ,че има в БГ фирми които спазват правилата и не карат шофьорите да правят нарушения,пък може и да съм прекалено вярващ и наивен ,не знам ,ще разберем .

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 07 Март, 2014, 21:03:40
Турбо един + от мен баце,затова,че си цениш и труда и здравето,а не си като мен и всички останали.
Некой мое ли ми обесни,защо да не може да се търси 2000евро заплата,аз ще ви кажа,защото се цаним за по 1500-600евра,нормалната европейска заплата е към 2000евра нето,а ние се бараме за европейци уж.
;D :D ;D
Не казвайте не може момци,а казвайте по често,че искате толкова и току виж дошъл деня отмогло и новобранец да взима 2000евро заплата.

Бриги благодаря за плюса,аз така мисля ,може и да не съм прав ,но смятам да спазвам закона и да карам без да се стряскам като видя джедай на пътя.

Илчев извинявам се ако съм спамил ,това КО?НЕ е заимствано от една кака от телевизора ;D предполагам,че си гледал предаванията с нея.За въпросните фирми-не само от форумите съм чул  за тях,питал съм и колеги.Вярно ,че за един фирмата е добра ,а за друг не  е добра,повечето мнения са ,че специално тези фирми не са читави и поради тази причина не кандидатствам там.

Редактиран цитат! Обединени публикации! И още веднъж!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Боби Турбото - Събота, 08 Март, 2014, 11:10:56
Илчев извинявам се ако съм спамил ,това КО?НЕ е заимствано от една кака от телевизора...
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 07 Март, 2014, 23:32:02
     Малко като спам, все не мога да разбера какво е? Било модно???, а аз съм старомоден!

Имах предвид питането ми е извън темата. Ама карай, няма кой да отговори.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Boroman21

Това че НИЕ не спазвме регламента сме си виновни сами.  Шефовете са видяли ниша и ни цакат от там. Дето се казва сами си слагаме въжето пък после ревем по форумите че много контрол и глоби.

От мобилния

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Петък, 07 Март, 2014, 22:18:51
Незнам дали ще намериш фирма в BG, което да работи само по регл. 561  ::)
Това,че ти им приставаш на фирмите и работиш по този начин,не значи,че не може да се отстоява нещо в което шофьора си е в право-да почива,когато му се полага.

Rammbon

Цитат на: ivopifeca - Събота, 08 Март, 2014, 14:56:40
Това,че ти им приставаш на фирмите и работиш по този начин,не значи,че не може да се отстоява нещо в което шофьора си е в право-да почива,когато му се полага.
За да има повече пари, ние сами нарушаваме регламента, а и от фирмите нямат нищо против, защото и тяхната работа върви и нашата примерно с 50% повече  на ден. А и с тези бележки измислени от АА, как да не го нарушаваш. Щом е позволено :) Ако въведат дигиталните апарати за всички МПС-та над 3.5 т, може и да се променят нещата, но със шайбите караме на поразия. Неможе от пристанище Бургас да натовариш в 9 ч сутринта, да разтовариш в Монтана , от там да пътуваш за Плевен за да натовариш и да стигнеш пак на пристанище Бургас за 24ч без да нарушиш нещо. Но пък надника няма да е 110лв , а ще е 170лв ако караш извън правилата на 561. За мен е добре и за шефа също.

Боби Турбото

Колега- веднъж стомна за вода ,втори път ,накрая се чупи нали знаеш и тези пари дето си взел отгоре понякога излизат през носа.Нищо лично ,всеки сам решава как да кара ,аз съм решил да карам по правилата за да съм спокоен на пътя,ти си решил  всеки път като те спрат да се потиш дали ще отнесеш глобата или ще ти се размине.Въпрос на желание ,хора много мнения също много.

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Събота, 08 Март, 2014, 17:07:03
За да има повече пари, ние сами нарушаваме регламента, а и от фирмите нямат нищо против, защото и тяхната работа върви и нашата примерно с 50% повече  на ден. А и с тези бележки измислени от АА, как да не го нарушаваш. Щом е позволено :) Ако въведат дигиталните апарати за всички МПС-та над 3.5 т, може и да се променят нещата, но със шайбите караме на поразия. Неможе от пристанище Бургас да натовариш в 9 ч сутринта, да разтовариш в Монтана , от там да пътуваш за Плевен за да натовариш и да стигнеш пак на пристанище Бургас за 24ч без да нарушиш нещо. Но пък надника няма да е 110лв , а ще е 170лв ако караш извън правилата на 561. За мен е добре и за шефа също.
Ами като започваш,ще гледаш да си уговаряш надника предварително,според обстоятелствата,ще се уговаряш на ден,а не на км.,или че трябвало да стигнеш някъде еди кога си,за да вземеш пари.Това от Бургас до Монтана и обратно само не ми обяснявай,че не можело-може,ще го правиш за ден повече,ако трябва и ще си искаш подобаващо заплащане.Нема заради такива,като тебе да ми палят телефона,че не съм стигнал някъде еди в колко часа-аз винаги заякъснявам,натегачи смотани.....

ivopifeca