• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от Боби Турбото, Петък, 07 Март, 2014, 09:56:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Това е чист оксиморон + идиотски парадокс - да вложиш две-три хиляди в документи и достатъчно време в учене и накрая да работиш за 500лв....за някой, който вероятно е още по-голям парадокс и от теб...
Ние сме страната на ограничените възможности.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

BG-Trans

Цитат на: naum4o - Неделя, 16 Март, 2014, 18:31:08
Това е чист оксиморон + идиотски парадокс - да вложиш две-три хиляди в документи и достатъчно време в учене и накрая да работиш за 500лв....за някой, който вероятно е още по-голям парадокс и от теб...
Ние сме страната на ограничените възможности.
Според мен е страна на неограничените невъзможности, всеки прави каквото си поиска и то безнаказано за жълти стотинки. Онзи ден идва при мен един чичо, за мен чичо защото е на поне 46-50г. Карал трактор и малък камион за мляко 5т. Искал да кара голям камион с ремарке, че чул , че се давали големи пари, толкова , колкото той вземал за 3 г на село. Изкарал Е след 25 г след С-то и тръгнал да дири голям волан. Бил съгласен да работи и всеки дн , само и само да взема 900лв на месец. Е как ще се оправим тогава? И някои чорбаджии само това чакат.

BG-Trans

naum4o

Няколко години работих като журналист и преводач, но хванах геврека за двойно повече пари. Но тогава си струваше. Днес толкова се е обезценила нашата професия, че само чакам момента пак да седна на бюро, където ще получавам почти аналогично заплащане.
Защото днес, ако остана без работа и отида на интервю, трудно ще намеря работа в БГ. Чорбаджията ще вземе Минчо-Кьоспето от с.Долно Нанагорнище за 500лв. заплата. И за какво му е да ме взима мен - и аз и Байчото имаме по 10г. стаж, но аз си знам цената и директно ще изразя желание за близки срещи с роднините му по женска линия. Но това няма да промени ситуацията - спасяването на давещите се, е дело на самите давещи се. Завалията има психо, компетентност и категория - значи е ,,професионален" шофьор. Точка.

driver70

Цитат на: driver1 - Неделя, 16 Март, 2014, 11:09:16
    Малиий - 680 лв! Що за чобани са се докопали до волана...
    Чакайте трудът ни да бъде оценен по достойнство докато има такива хора.
Прочетох ето тази обява,,,,,,tърся работа като шофор кат c degitalna ...     Дата: 08.03.2014

търся работа като шофор съмосвал стаж микробус още

Работа / Търси работа,,,,,,и се чудя,как след такива обяви, пуснати от колеги,искаме да ни оценят подобаващо ???

JordanGGA

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 07 Март, 2014, 21:03:40
Турбо един + от мен баце,затова,че си цениш и труда и здравето,а не си като мен и всички останали.
Некой мое ли ми обесни,защо да не може да се търси 2000евро заплата,аз ще ви кажа,защото се цаним за по 1500-600евра,нормалната европейска заплата е към 2000евра нето,а ние се бараме за европейци уж.
;D :D ;D
Не казвайте не може момци,а казвайте по често,че искате толкова и току виж дошъл деня отмогло и новобранец да взима 2000евро заплата.

Батенце ако знаеш перфектен : Немски, Холандски, Датски, Шведски, Италянски,Испански, Френски или Английски може и да си намериш работа някъде там за 2000 евро на месец , но само с перфектен Български , повече от 1500 евро , а дано ама надали  ;D ;D

chukche

Аз съм с много добър испански обаче и за 1000 не мога да си намеря.Знаенето на допълнителен език е плюс но не е достатъчен аргумент за намиране на работа.Като нямаш стаж и както казва драйвъра ,ако няма кой да каже две думи за тебе шансовете ти клонят към нула.Всичко започва от отношенията между нас самите.Първо трябва да се научим да се уважаваме един друг и когато някой има нужда от помощ да помогнем с каквото можем.Пък ако не можем поне да не вредим(в което сме много добри).

Leon

Цитат на: chukche - Събота, 12 Април, 2014, 11:39:10
Аз съм с много добър испански обаче и за 1000 не мога да си намеря.Знаенето на допълнителен език е плюс но не е достатъчен аргумент за намиране на работа.Като нямаш стаж и както казва драйвъра ,ако няма кой да каже две думи за тебе шансовете ти клонят към нула.Всичко започва от отношенията между нас самите.Първо трябва да се научим да се уважаваме един друг и когато някой има нужда от помощ да помогнем с каквото можем.Пък ако не можем поне да не вредим(в което сме много добри).

Много точно казано, един + от мен. За вредители сме нация номер едно, затова сме и на този хал....

route

Мен ме интересува дали има някоя Софийска фирма да търси шофьори за България,да дава 1400-1500лв.Не ми се кара вече навън.Да не отварям нова тема

Rammbon

Да, наистина, ако дават по 1300-1600лв в BG, защо ние да караме на вън. Онзи ден се видях с един съученик, не бях го виждал от 20г, карал само на вън и вземал по 1900-2100Е на месец , сменил 3 фирми. Та той има семейство и живеят в София , дошъл в страната да му преразгледат кредита. Или караш 20 г , вземаш по 24000 Е на година и неможеш да си плащаш кредита от 800лв на месец, та задлъжнял с 3 вноски назад. А с 1300лв един нормален живот се води и в България. Е, ако до 40 години не си си купил кола, жилище и не си създал семейство и с 3000лв/месец, пак няма да можеш.
route, ако не в София, някъде из страната има доста фирми, дават към 1100лв  и ако умееш с игрите с насипните товари, едва ли ще си търсиш заплатата всеки месец, а на куп на 3-4 месеца.

Боби Турбото

Моля администратора да изтрие темата, тъй като е остаряла.За което благодаря предварително.

Dilyan_Zagorchev

Ти нали щеше да се обаждаш бре.Какво стана с тая Нитера транс дето почна бачкане?

Dilyan_Zagorchev