• Welcome to Форум на българските шофьори.

Проблем с кабината на ТГ460А соло

Започната от stojek, Неделя, 09 Март, 2014, 13:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stojek

Здравейте  колеги ! От  скоро  карам  МАН ТГ460А и имам проблем с кабината много  подскача  когато минавам  през леки  неравности по пътя !Кабината е със ел- хидравличен  механизъм за  повдигане , и  ме съмнява  да ли заключва като се свали кабината.Или проблема  идва  друго  място  като  например  апаратчета на  възгланици  те  амортисьорчета  в  тях, смених  на  предницата  амортисьорите, но никакъв ефект . Моля  за  съвет  как да отстраня проблема!

stojek

ivan 80

колега да не са много пре надути възглавниците...регулирай ги малко от канарчетата.
колега то има и за рачно..проваи да я натегнесш и виш как ще е

колега - Колега
пре надути - пренадути
колега - Колега
рачно - ръчно
проваи- пробвай (вероятно)
натегнесш - натегнеш (вероятно)

Причина за редакция: Ужасен правопис, две поредни публикации и наложен бан за 15 дни!

ivan 80

stojek

Пробвах. Кабината се заключва нормално, но остава  проблема да е в амортисьорите, които са във възглавниците, но без да ги сваля не мога да съм сигурен, че са те проблема !

Rammbon

Щом е с ел.машинка и няма да се потиш, пусни машинката и обърни кабината, полсе я спусни и виж да къде слиза. Ако ти свети лампата пак, а кабината е слязла до долу, смени датчика.

stojek

Колега лампа  за кабината не  ми  свети  , проблема  е  че  кабината  когато  минавам  през  лека  неравност  камибината  ми  потскача  и  всичко  в  нея  е  е  примерно  да   се  за  люлее  и  да  компенсипа  неравноста !

stojek