• Welcome to Форум на българските шофьори.

Запис на заповед

Започната от Dilyan_Zagorchev, Четвъртък, 13 Март, 2014, 21:58:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Цитат на: ceko1969 - Четвъртък, 20 Март, 2014, 21:15:56
Живи и здрави  да сте, радвам се че сте успели..... Аз спирам да пиша по въпроса със ЗЗ, тъй като нямам какво повече да добавя. Лично аз никога не бих приел ЗЗ като обезпечение на кредит, но ......
С интерес следя темата. Аз лично няколко пъти съм бягал като ,,дявол от тамян" от ЗЗ, но какво означава абревиатурата СИО?
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

ceko1969

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 20 Март, 2014, 21:52:25
С интерес следя темата. Аз лично няколко пъти съм бягал като ,,дявол от тамян" от ЗЗ, но какво означава абревиатурата СИО?

СИО - Съпружеска Имуществена Общност, т.е. нещата придобити по време на брака, с тях не може да се разпорежда само единия съпруг, нищо че се водят само на негово име (примерно колата придобита по време на брак), за това при изповядване на сделки се попълва И декларация по чл. 24, ал.8 от ЗННД  и ако се окаже че предмета на сделката е СИО, се изисква участието и на съпруг/а в нея.

ceko1969

naum4o

Цитат на: ceko1969 - Четвъртък, 20 Март, 2014, 22:03:25
СИО - Съпружеска Имуществена Общност, т.е. нещата придобити по време на брака, с тях не може да се разпорежда само единия съпруг, нищо че се водят само на негово име (примерно колата придобита по време на брак), за това при изповядване на сделки се попълва И декларация по чл. 24, ал.8 от ЗННД.
Благодаря за информацията!

drago_pavlov

Цитат на: ceko1969 - Четвъртък, 20 Март, 2014, 21:15:56
Живи и здрави  да сте, радвам се че сте успели..... Аз спирам да пиша по въпроса със ЗЗ, тъй като нямам какво повече да добавя. Лично аз никога не бих приел ЗЗ като обезпечение на кредит, но ......
Aз също няма какво повече да кажа.
Лично аз никога не бих подписал ЗЗ за пари, които не съм получил...

stoil nedev

В една фирма дето те карат да подписваш нещо за пари , които не сиполучил , обръщай гърба и си тръгвай безмълвно.
Аз правя точно така!!!
При подпис просто ГОРИШ!!!!!!! >:(
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов