• Welcome to Форум на българските шофьори.

Паркинг Климатици

Започната от лудиямакс, Петък, 28 Март, 2014, 12:37:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

лудиямакс

От 2014 г изискването на ЕС към тировете е задължително при почивката през деня.

Редактирано заглавие! Забранено е писане с изцяло главни букви!!

лудиямакс

driver1

Цитат на: лудиямакс - Петък, 28 Март, 2014, 12:37:50
От 2014 г изискването на ЕС към тировете е задължително при почивката през деня.

Редактирано заглавие! Забранено е писане с изцяло главни букви!!

Извинявай, ама нищо не разбрах? Сигурно е от възрастта, както биха заключили набързо някои млади колеги...

driver1

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Петък, 28 Март, 2014, 16:28:03
    Извинявай, ама нищо не разбрах? Сигурно е от възрастта, както биха заключили набързо някои млади колеги...

Теб не те касае. Само за ТИР!!!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 28 Март, 2014, 16:59:11
     Теб не те касае. Само за ТИР!!!

В какъв смисъл не ме касае? И какво е това - "само за ТИР"? Камиони движещи се под регулацията на системата "ТИР"? Да, но тя пък не се ползва в рамките на ЕС. Ако пък става дума за камиони, извършващи межд. транспорт, които вероятно имаш предвид, че са "ТИР"-ове, то значи ме касае и още как! И съм любопитен да прочета повече подробности, защото не съм чувал нищо такова досега.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Петък, 28 Март, 2014, 17:12:41
   В какъв смисъл не ме касае? И какво е това - "само за ТИР"? Камиони движещи се под регулацията на системата "ТИР"? Да, но тя пък не се ползва в рамките на ЕС. Ако пък става дума за камиони, извършващи межд. транспорт, които вероятно имаш предвид, че са "ТИР"-ове, то значи ме касае и още как!

Писах от телефона, очаквах поне ти да разбереш къде има кавички! Мисля си наясно, че тема с половин изречение, най-малкото не харесвам.

Цитат на: driver1 - Петък, 28 Март, 2014, 17:12:41
И съм любопитен да прочета повече подробности, защото не съм чувал нищо такова досега.

Повече подробности няма, иначе щяха да бъдат написани! Някой е споменал: "Май за камионите са вече задължителни..." И ето се хвърля някаква полусензация!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Красимир Тодоров

Това го знам от 2010 г. Идеята е, че ако имаш дневна пауза през светлите часове на денонощието, демек у жегите, жан-валжан не ти я признава ако немаш такъв охладител и съответно те глобява (или може би шефа ти.. а дано и дай Боже)

driver1

Цитат на: Красимир Тодоров - Петък, 28 Март, 2014, 18:20:06
Това го знам от 2010 г. Идеята е, че ако имаш дневна пауза през светлите часове на денонощието, демек у жегите, жан-валжан не ти я признава ако немаш такъв охладител и съответно те глобява (или може би шефа ти.. а дано и дай Боже)

На мен това ми се струва малко ЕШК. Ще видим, времето ще покаже дали това лято BAG в Германия по паркингите и жандармерията по касите във Франция ще почнат да се катерят по кабините за да проверяват имаш ли климатик. Друг е въпросът, че всички съвременни камиони са оборудвани серийно с климатици, дори - климатроници. Такива все още липсват в старите каруци с които са се оборудвали някои нашенски превозвачи.

kickerlike

Май става въпрос за автономни охладители ??....

Sent from my iPhone using Tapatalk

loshdancho

Цитат на: kickerlike - Петък, 28 Март, 2014, 19:48:38
Май става въпрос за автономни охладители ??....

Sent from my iPhone using Tapatalk
И май става въпрос за нови возила....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

naum4o

Чул те господ. Няма климатик/климатроник - няма Европа. ::)
Колега лудиямакс, дай линк или сподели откъде почерпи тази информация, моля.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!