• Welcome to Форум на българските шофьори.

Някой знае ли нещо за фирмата от обявата

Започната от g_dandy, Сряда, 02 Април, 2014, 19:02:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

g_dandy

Колеги, някой знае ли нещо за фирмата от тази обява :
http://www.jobs.bg/f2185986

g_dandy

stoil nedev

Не е фирма а агенция за подбор на персонал  ;)
Темата май е за разни , не за " Бял списък" 
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 02 Април, 2014, 20:49:40
Не е фирма а агенция за подбор на персонал  ;)

Това е ясно, вероятно пита за предложената фирма.

Цитат на: stoil nedev - Сряда, 02 Април, 2014, 20:49:40
Темата май е за разни , не за " Бял списък" 

Едва ли е за "Бял списък" щом е в агенция. Вече не е там.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

g_dandy

Естествено, че става въпрос за фирмата, която е възложила на тази агенция да и търси шофьори!
Въпросната обява се публикува приблизително всеки 2 седмици и ми е интересно дали някой има опит с въпросната фирма!

Rammbon

Това е агенция за подбор на работници и много ми намирисва въобще да няма такава фирма за работа, а само да искат да съберат малко парички / средно по 15 лв на човече /  от рибоците. Както се прави много често  ;D

g_dandy

не се споменават никакви пари, а на въпроса ми защо търсят периодично хора ми отговориха, че не попадат на подходящи кандидати.

g_dandy