• Welcome to Форум на българските шофьори.

Логис Орион с рег. РР

Започната от D.Yordanov, Четвъртък, 03 Април, 2014, 19:15:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

D.Yordanov

Здравейте, колеги.

Eдин млад мераклия на цистерна за пропан бутан ви пише...

Карам в момента Е-то, а от 1 година съм тук в Еко Енержи Сливен... в Боаза към Котел срещам сериозни машини на Логис Орион / Logis Orion с рег номер РР

Някой знае ли нещо за тях ?
Причина за редакция: Граматични неточности.

D.Yordanov

крис

Колега аз съм от Разград и имам приятели които работят доста години там,кара се Турция-Русия-Финландия и цяла скандинавия,собственикът на фирмата живее в Турция но има и гараж тук в Разград,скоро говорих с един познат който се пенсионирал но продължава да кара там,забравих какво ми каза точно като заплащане но щом е там значи е добре,мисля че каза 1000 евро и от там нагоре нещо но  ще те излъжа,чукни в гугъл фирмата и ще ти излязат телефоните,успех

крис

Красимир Тодоров

Дай определение за сериозни машини, че ма остави много замислен. Срещах ги колегите от Логис постоянно, но са мути пловки, ако ме разбираш. Нито общуват, нито поздравяват, някакво затворено общество. Камионите им са далеч, ама много далеч от сериозни.
1000 евро по тая тежка релация дето карат е супер малко даже и за нов шофьор, ама всеки си знае.
Също така, какво значи мераклия за цистерна на пропан-бутан? Това искаш да караш като изкараш категориите ли? А вуйча ти владика ли е? Дано търпиш майтапче  ;D

Chefo(SCANIA)

Карат Актроси MP2 и всички шофьори са турци и за тея 1000 евро и ПИМК е по-добър вариант  ;D

ivopifeca

Цитат на: D.Yordanov - Четвъртък, 03 Април, 2014, 19:15:28
Здравейте, колеги.

Eдин млад мераклия на цистерна за пропан бутан ви пише...

Карам в момента Е-то, а от 1 година съм тук в Еко Енержи Сливен... в Боаза към Котел срещам сериозни машини на Логис Орион / Logis Orion с рег номер РР

Някой знае ли нещо за тях ?
Причина за редакция: Граматични неточности.
Ако в момента караш цистерна,изобщо не се занимавай с тия мушами-брезенти,стой си на цистерната.Аз,ако имам възможност веднага бих се качил отново на цистерна.

крис

Не съм много съгласен по въпроса кое е по добре цистерна или брезент,и при двата варианта си има хубавите и лошите моменти.Мога да кажа обаче,че до като карах цистерната тук в БГ. правех два пъти повече гуми,просто при цистерната няма леко,не знам при мен беше така,по въпроса за ф-ма Логис мога да кажа,че повечето шофьори може да са турци но има и много българи,преди много години шефът им живееше тук в Разград и беше дисководещ,говори няколко езика но преди време сгафи с нещо,данъци или не знам точно с какво,но знам,че не може вече да се върне тук и за това сега жена му и брат му движат нещата.По въпроса за парите които им плащат казах,че не съм много на ясно,имам един приятел който се пенсионира но физически все още е здрав и може да работи и е там от доста време,та той ми каза нещо за заплатите им но аз не обърнах внимание,както казах по горе разбрах за някакви 1000 € и от там нагоре,който го интересува много лесно може да намери телефоните им в интернет и да разбере за кво става въпрос.Повече от сигурен съм обаче,че няма да е чак кой знае какво.

ivopifeca

Колега, какви гуми си правил на цистерната ???Аз гуми не съм правил,като се има предвид,че регенерата е забранен за тази композиция.А това че почти винаги едната посока си празен? :)

крис

Наистина с цистерната в едната посока бях празен но съм правил повече гуми от колкото с бордовото ремарке,направих само едно сравнение не че се е случвало ден през ден,цистерната беше цяла без прегради и много лашкаше щото относителното число на превозваният продукт беше доста високо.

D.Yordanov

Да чукам на дърво не съм имал този проблем 1 година на газовоза... пробема е че ми дава 400 лева на 2-те оси който карам/ на 3 и повече оси дава 500/ и допълнително 6 лева в сливенска ОБЛАСТ / в общината НИЩО / а извън сливенска област дава 12 лева... на ден имаш право 1 командировка или в пик месеците няма събота няма неделя повече от 310 лека командировки и 400 лева остовна не сам правил... от Румъния до Македония на големите дава 150 лева... на Молдова от Унген. Няма значение дали София или в Македонея Богданци или Кавадарци дава пак 150 лева.... не ЗАКЪСНЯВА, ама това е гавра със труда ми!

романия
македония
молдова
унген
богданци
кавадарци
И много други! Поне държави и градове се старай повече в името на северната съседка имаше 3 грешки!!!

крис

Да колега,в България заплатите са трагични,не на всякъде разбира се,но между другото и навънка доста паднаха,изобщо не е това което беше да не говорим,че трудно се намира работа,в Испания например е почти невъзможно да си намериш,така,че ако не си намерил нещо недей да напускаш.

крис