• Welcome to Форум на българските шофьори.

ЗАО "Гиртека" - Литва?

Започната от Dilyan_Zagorchev, Събота, 05 Април, 2014, 19:24:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dilyan_Zagorchev

Колеги,преди малко попаднах на въпросната обява в ало.бг.Някой нещо?Ето я и нея-на руски е http://www.alo.bg/1926403

Dilyan_Zagorchev

Rammbon

Фирма с офиси в Литва. Все някой трябва да е пръв, ако ще няма българи там, може да оведеш останалите.
Виж с какво разполагат:
В данное время мы эксплуатируем новейшие тягачи и полуприцепы:
2.200 новых тягачей марок  ,,VOLVO" и  ,,MERCEDES BENZ", соответствующих стандартам  ,,Euro 5";
2.030 полуприцепов-рефрижераторов марок  ,,SCHMITZ" и ,,KRONE", с вмонтированными холодильными агрегатами  ,,THERMO KING" и  ,,CARRIER";
400 тентовых полуприцепов ,,SCHMITZ" и KÖGEL (с сертификатами XL);
70 KÖGEL тентовых мега полуприцепов.

1. Полуприцепы-рефрижераторы – для продуктов питания и других грузов, требующих особых условий перевозки
Поддерживается температура от  -25°C до +25°C;
Все полуприцепы оснащены термографами;
Вместительность 33 европаллеты;
34 поддона на замену и коробка европаллет;
грузоподъемность – 23 тонны;
габариты: 13,36м x 2,65м x 2,46м и 2,48 м.

2.Тентовые полуприцепы
вместительность 33 европаллеты;
объем – 92м3;
грузоподъемность – 24 тонны;
габариты: 13,6м x 2,72м x 2,48м.

3. Тентовые мега полуприцепы
вместительность 33 европаллеты;
объем – 100м3;
грузоподъемность – 24 тонны;
габариты: 13,6м x 3,00м x 2,48м.
Собственный автопарк

Rammbon

Chefo(SCANIA)

Карат масово в Скандинавия по точно в Норвегия и Швеция, доста нарушават регламент 561  ;D , 1600-1700 евро вземат и карат по двойки  ;) :)

naum4o

Колеги, какво е  ,,Первичный 95 код (если нужен)"? Какъв е този първичен 95-ти код?
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

martin stanev

Цитат на: naum4o - Неделя, 06 Април, 2014, 15:26:10
Колеги, какво е  ,,Первичный 95 код (если нужен)"? Какъв е този първичен 95-ти код?

Може би става дума, за професионалната компетентност.

naum4o

Да, проверих го. Точно така е и важи 5 години. 35 часа лекции без изпит накрая.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

stoil nedev

Цитат на: Chefo(SCANIA) - Събота, 05 Април, 2014, 21:50:32
Карат масово в Скандинавия по точно в Норвегия и Швеция, доста нарушават регламент 561  ;D , 1600-1700 евро вземат и карат по двойки  ;) :)
Не е напълно вярно!!! Всички които карат Скандинавията от тази фирма взимат над 2000 евро.
Нарушения на регламента няма , с изключение на продължителността на работния ден.
Камионите и ремаркетата им са много нови !!! Оборудването на влекачите и ремаркетата им е в пъти по-добро отколкото това на мекерето "Ким Йохансен".
Можеш да караш вътрешно на график какъвто ти си решиш , а периода е от 4 седмици до 3-4 месеца.
Въобще тази фирма е в пъти по-добра и от датското еврейче Ким и от всички нашенски фирми взети заедно.
Изкарах почти две години заедно по Скандинавията с тях и "Влантана" -та и информацията ми е повече от достоверна.

Единственното което ме учудва е , че са започнали да набират българи.  :o ::)
Преди  време исках да почна работа там, но отговора на набиращите кадри бе повече от категоричен :     Румънци ,българи и поляци не взимаме.
А виж ги сега??  Хм..........
Иначе мнението за фирмата ми и повече от положително!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Chefo(SCANIA)

Ако има ПИМКаджии да не се засягат ама фирмата един вид е литовския ПИМК в facebook има 5-6 страници против Гиртека и Влантана...има и снимки.По паркингите съм ги виждал пияни на 30 минута от паузата ;D Дино Транс наеха филипинци преди време

stoil nedev

Цитат на: Chefo(SCANIA) - Понеделник, 07 Април, 2014, 13:49:14
Дино Транс наеха филипинци преди време
Нашенец, вземи да ме светнеш за връзката между "Дино транс" , филипинците и "Гиртека"-та  ??? ::)
, че нещо не схващам устрема на бързо прогресиращата ти мисъл  :)
Па ако искаш драскай си щуротии и ни развеселявай ( поне мене де...) ,
Никой няма да ти пречи, полето за изява е безкрайно...........
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Dilyan_Zagorchev

След като пуснах темата намерих инфо на руски за тях,а и за другите литовски фирми,че взимат само литовци.Това преди време,сега както е видно май взимат и нашенци.Четох и в един руски форум противоречиви мнения въобще за литовските фирми.Не ми се четяха всичките 79 страници,но май май ще бива положението.Аз съм мераклия за двойки,щото нямам опит,гледам че дават шанс хорицата.Остава да им пратя мейл и да видим какво ще стане.Поздрави

naum4o

Фирмата е голяма, 40% от автопарка е регистриран в Русия. Товарят из цяла западна Европа, не само в Скандинавия. Вторият по големина офис, се намира в Кьонингсберг(Калининград), Русия. Пътуват и до Монголия и бившите СНГ. От това, което прочетох в руските форуми, си правя извода, че парите са редовни и точни. Но има оплаквания от нарушаване на часовете, главно в РФ. Ако нямаш опит, ще е хубаво да те вземат там, за да се отракаш при големите, защото тези са от големите играчи. Здраво са стъпили на пазара. Имат собствени терминали във Вилнюс и Вентспилс.

stoil nedev

Цитат на: harpiata - Понеделник, 07 Април, 2014, 16:25:33
След като пуснах темата намерих инфо на руски за тях,а и за другите литовски фирми,че взимат само литовци.Това преди време,сега както е видно май взимат и нашенци.Четох и в един руски форум противоречиви мнения въобще за литовските фирми.Не ми се четяха всичките 79 страници,но май май ще бива положението.Аз съм мераклия за двойки,щото нямам опит,гледам че дават шанс хорицата.Остава да им пратя мейл и да видим какво ще стане.Поздрави
Колега, препоръчвам ти ги пред всички прехвалени фирмета и фирмички тука.
Но помисли си добре дали владееш наистина руски език много добре.
Там всички други изисквания са третостепенни. Звънни по телефона и ще стане много по бързо отколкото с мейл ;)
Хейтърите и троловете във форума хич недей им обръща внимание ;D ;D ;D
                       Иван Вазов

Dilyan_Zagorchev

Ами аз руски не владея въобще,в смисъл не съм учил и 1 час дето се казва.От това което чета по форумите горе долу разбирам за какво става въпрос.Едно време имаше един руски канал по кабеларките "Мир кино" от там почнах да разбирам малко.После като бачках в Кипър имах един авер грузинец и той ми говореше на руски доста,както и на гръцки де.От езиците знам английски-писмено,говоримо и четимо,както и гръцки писмено,говоримо и четимо.И като казвам владея не разбирайте перфектно като местен ами си правя и грешчици,нормално все пак.Благодаря на всички за отговорите.Утре като се прибера от работа мисля да си сканирам документите и да им пратя поща.Като върнат мейла (ДАНО)ще ви уведомя за развитието
п.с-пък може и да им се обадя по телефона

djingov

Не е само Скандинавия,засичам ги редовно по наши адреси(Белгия,Холандия,Франция,Англия,Германия).За нарушения трудно камнионите са им нови магнита не всички ги хваща и не са казвали колегите,но че набират българи и мен ме очуди.

Dilyan_Zagorchev

Развитието удря на камък към момента.На мейлите не отговарят,а като звъня по тел-а и след няколко сигнала ми затварят.Така или иначе получих друго предложение,но ще пиша в съответната тема.

Dilyan_Zagorchev