• Welcome to Форум на българските шофьори.

АИТ /Аз И Ти/ Пловдив?

Започната от D.Yordanov, Сряда, 16 Април, 2014, 19:02:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

D.Yordanov

Незнам тази тема дали е за тук или другаде...

Здравейте

http://ait-trans.com/bg/career/29-position-3

AIT

Попадна ми в полизрението наскоро а си търся моята нова фирмичка

Който каквото знае има 1 ракия от мен
Благодаря

Даниел

D.Yordanov

Rammbon

Ракия не пия, но ще ти дам инфо само за 1 силно Нес кафе. Фирмата карат и на двойки из ЕС и в Англия. Имат ДАФ, Ивеко и 3 Сканиа. Дават редовно заплатата на 15-16 число, заплащене на километър, осигуровка на 420лв. Вземат и без стаж в ЕС, защото са на зор.
От догодина минималнара работна заплата ще е 400лв, или нашата трябва да е минимум 580лв, защото с тези 420лв, е подигравка, все едно чистач на улиците :(

Rammbon

chukche

Rammbon,дай малко инфо за тази фирма че и аз си търся работа без стаж.Ще бъда благодарен на всеки който сподели фирми набиращи шофьори без опит,без значение бг или чужди.На зор съм.

D.Yordanov

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 17 Април, 2014, 09:25:15
Ракия не пия, но ще ти дам инфо само за 1 силно Нес кафе. Фирмата карат и на двойки из ЕС и в Англия. Имат ДАФ, Ивеко и 3 Сканиа. Дават редовно заплатата на 15-16 число, заплащене на километър, осигуровка на 420лв. Вземат и без стаж в ЕС, защото са на зор.
От догодина минималнара работна заплата ще е 400лв, или нашата трябва да е минимум 580лв, защото с тези 420лв, е подигравка, все едно чистач на улиците :(

колко ст. на км.
минимум км. за месец
къде се кандидасва

към 3 в 1дното имаш и количка другарю

VOLVO 480

Фирма АиТ е с абриавитура Аванс и Търпение,извода оставям за теб колега! ;D

SOLAR

Цитат на: D.Yordanov - Четвъртък, 17 Април, 2014, 19:38:01
колко ст. на км.
минимум км. за месец
къде се кандидасва

към 3 в 1дното имаш и количка другарю

D.Yordanov, ако търсиш сериозна фирма, първите два реда ги задрасни. Предложат ли ти това от фирма (в AIT го предлагат) - бягай от нея. Моята препоръка е: научи някакъв западен език. След това шанса ти е по-голям да си намериш фирма с нормални условия. В противен случай ще си поредния оплакващ се от някоя "черно-списъчна" фирма. Решението е твое.
Това се отнася и за други колеги прохождащи в бранша и желаещи да карат в EU. Има ОГРОМНА разлика дали ще навъртиш 10 000 km. или 15 000 + магнит. Има разлика в това дали всяка седмица ще почиваш по 45 h или ще почиваш 45-24-45-24 h + магнит. Има разлика също и в нощните паузи 4х9 h или по 11 h и т.н.
Всеки решава сам за себе си - нормално или мазохистично каране.

ЛЕКИ ПЪТИЩА ! 

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: VOLVO 480 - Четвъртък, 17 Април, 2014, 20:54:56
Фирма АиТ е с абриавитура Аванс и Търпение,извода оставям за теб колега! ;D

Съгласен съм, че така й казват. За изводи ще му предложа факти. Имам познат (малко работихме заедно) който е работил 5 (ПЕТ) години и единственото му недоволство е, че се е прибирал на няколко месеца. Точно преди два дена пак го питах. Както и в роднинската "Петко Ангелов" има норма на горивото и не е непостижима. Друг познат съвсем скоро почна в последната и съвсем не е причината, че там са го взели - съвсем съзнателно!
     Ако: "Карате само на ограничител и нямате проблеми!" Няма да има проблеми и взимането на заплатата в тези фирми стига да сте в нормата, иначе върнете малко газта.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

D.Yordanov

Моя случаййй е следния

На 23 съм и работя от 1 година в фирма за транспорт и продажба на горива

ще пропуста някой подробности защото незнам кой чете

10-нина месеца карах Рено Мидлум 210 със Тотал 18 тона Втечнен нефтен газ пропан бутан... от месец и малко съч на МБ Атего 280 със сищия тотал... преди да започна тук бях в друга фирма на Актрос 2443 за Светли горива / не се разбрахме за парите/

Принципно тук се чувсвам като у дома се бащами е тук от 8 години но както навсякъде така и тук нещата се променят... Собсвеника на фирмата е много точен смисъл каквото е казал дава си го без закъснение друг е проблема че е малко

До тук сме го преглатнали но има друг фактор... Фирмата е шуро бадженащина... 2-мата зетове са тущ/ щерките му/сестра ми и т.н.

Проблема е че новия му зет си мисли че е хванал оня горе за и се прави на шеф заедно със умирисания си анцунг който носи по цяла седмица нещо се пени чак се стига и са посяга а заплащането ни върви 1 месец на зат такава е политиката и не да го погребеш не и да стоиш да те тъпчат

Взех курса за Е-то и чакам да ми излезе книжката и след това нова квалификация и мислим със стареишината да бягаме... аз на малкия правя макс 700 левчета и то летни сезони а той едва минава 1000....

каквото напишете ще ми е от помощ...

имам познат който работи там и е доволен но реших да попитам и ваз

Поздрави

D.Yordanov

Здравейте

На патерици цлез мой познат предлага шаблонна работа Франция - Испания двойка със баща ми без много да вавлизам в подробности

Моля кажете ми нещо за тях но да сте ясни а ни със загадки

Благодаря

Rammbon

Аз не съм във фирмата, приятели карат там. Почнаха преди нова година на Ивеко на двойки и караха до Англия и обратно през Румъния. Сега са им раздали почти нови Актрос . Доволни са , макар че са взели първата заплата след 70 дни откакто са почнали. Незнаят , ако напусная някога , дали ще си вземат последната заплата. На месец най -много са стигали до 11000км.

stoil nedev

Цитат на: SOLAR - Петък, 18 Април, 2014, 00:53:08
D.Yordanov, ако търсиш сериозна фирма, първите два реда ги задрасни. Предложат ли ти това от фирма (в AIT го предлагат) - бягай от нея. 

Много правилно и много верно!!!
Цитат на: Rammbon - Петък, 02 Май, 2014, 20:51:56
Аз не съм във фирмата, приятели карат там. Почнаха преди нова година на Ивеко на двойки и караха до Англия и обратно през Румъния. Сега са им раздали почти нови Актрос . Доволни са , макар че са взели първата заплата след 70 дни откакто са почнали. Незнаят , ако напусная някога , дали ще си вземат последната заплата. На месец най -много са стигали до 11000км.
Колега не искам да ти се дразня или заяждам , но хайде да поотстраним имформацията от ЕШК.
Моята препоръка е : Стойте надалеч от тази а и от другите пловдивски фирми.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов