• Welcome to Форум на българските шофьори.

Без стаж

Започната от zlatko11, Събота, 19 Април, 2014, 21:20:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Здравей колега. Виждам търсиш работа но нямаш стаж. Варианта ти е ф-ма ПИМК.Аз бях там и се върнах миналата седмица. Та с 2-ве думи. Караш 1мес. курс който се състои в паркиране на полу ремарке м/у 2-ве ремаркета все едно си на наякой паркинг. След което, ако първата седмица неставаш си заминаваш. Колкото до документите ти трябват: диплома,тр.книжка,свид.съдимост,книжка,проф.компетентност,психо-валидно,дигитална карта медицинско-(което няма да ти признаят и ще вадиш ново което те ще ти дадат- 30-35лв).Тава е само началото.Има и още куп други работи. Успех. ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

Rammbon

Незнам какъв курс карат в ПИМК и как и кои остават след първата седмица, но вчера се нагледах на паркинга на Гурково, на  един образ от ПИМК. В бял Актрос с прицеп. Неможе да паркира усподерно между два камиона, отказа се и завъртя  и обиколи паркинг, после се заопитва да спре между 2 други камиона, на зад. Отнесе огледалата на колегата от дясно. После КАТ и обяснения :(  На години сигурно беше над 50, но си личеше , че е от новите шофьори в занаята.

Rammbon

zlatko11

Много благодаря за инфото! Не бях влизал отдавна. Курсът къде се провежда? В Пловдив?
Причина за редакция: Граматика.

vasko_iq

Да питам!Аз съм без стаж,и ми предложиха на 2-ка за Швеция,Норвегия и Дания да се дърпат ремаркета и ми давал по 15 евро на ден,докато съм на 2-ка.Според вас ще ми стигнат ли тия пари за нещо,като например,ядене баня,пералня и други основни неща и цигари  :)  Докато се преместят сам но,може и 2-месеца да минат не знам.

driver70

Тези пари колега ,ще ти стигнат само за ядене и евентуално за някоя кутия цигари.

Boroman21

Rammbon

Цитат на: vasko_iq - Неделя, 11 Май, 2014, 14:15:40
Да питам!Аз съм без стаж,и ми предложиха на 2-ка за Швеция,Норвегия и Дания да се дърпат ремаркета и ми давал по 15 евро на ден,докато съм на 2-ка.Според вас ще ми стигнат ли тия пари за нещо,като например,ядене баня,пералня и други основни неща и цигари  :)  Докато се преместят сам но,може и 2-месеца да минат не знам.
15 Евро? И да караш на вън? Смешни пари !
Без стаж отиваш във Формула 2, и ще вземаш по 1200лв на месец или все едно 20 Евро. И това е минимума за новобранец, после ще стигнеш и до 1700лв за едни 11000км на месец.
За двойка на вън иди в Евро Виа, Бургас. За по 8 евро цента на км или 16 ст, за 1000км са 160лв и ще учиш от старшия всичко без пари. После след месец ще си на 12 евро цента или 24 ст на км. 10 000км и вземаш 2200лв чисти.

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Неделя, 11 Май, 2014, 22:11:12
15 Евро? И да караш на вън? Смешни пари !
Без стаж отиваш във Формула 2, и ще вземаш по 1200лв на месец или все едно 20 Евро. И това е минимума за новобранец, после ще стигнеш и до 1700лв за едни 11000км на месец.
За двойка на вън иди в Евро Виа, Бургас. За по 8 евро цента на км или 16 ст, за 1000км са 160лв и ще учиш от старшия всичко без пари. После след месец ще си на 12 евро цента или 24 ст на км. 10 000км и вземаш 2200лв чисти.
Ако е така и ги взима тези пари за които казваш,имаш евала от мене,че даваш полезна насока за колегата,който сега тепърва почва.

hunter_75

Цитат на: driver70 - Неделя, 11 Май, 2014, 14:26:12
Тези пари колега ,ще ти стигнат само за ядене и евентуално за някоя кутия цигари.
Шегуваш ли се?Те тия пари в България няма да ти стигнат ако пушиш,камо ли във скандинавските страни,където стандарта е най-висок.Ти или не можеш да смяташ,или...сещай се  :)

driver70

Цитат на: hunter_75 - Вторник, 13 Май, 2014, 00:08:47
Шегуваш ли се?Те тия пари в България няма да ти стигнат ако пушиш,камо ли във скандинавските страни,където стандарта е най-висок.Ти или не можеш да смяташ,или...сещай се  :)
Не знам дали мога да смятам,съдя по себе си.Не ми се спами по темата,сещай се ти.

hunter_75

Извинявай,цитирал съм не този когото трябва.Но все пак,за какви цигари и какво ядене ще му стигнат,че нещо не мога да схвана?15 евро???

naum4o

Цитат на: vasko_iq - Неделя, 11 Май, 2014, 14:15:40
На хляб и лютеница. Където я има. Това прилича на подигравка. 15 евро.... >:(.Някой на твой гръб здраво ще лапа.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Boroman21

Не те знам колко пушиш но ако е по кутия на ден,  само тя ти е около 5-6 евра.  Една тоалетна ти е 0.50-0.70 а съм срещал и по 1 евро (мноого скъпо одва тва : ) ). Една пералня+сушилня ти е 7-10 евра.
Но вече всичко зависи от това колко и как разпределяш наличното.
Аз например живея на месец с 350-400 евра а от нищо не се лишавам но има една подробност нито пуша нито пия.
Имам роднина дето пък повече от 200 евро няма шанс да изхарчи.
Но има една мъдрост " дупе знае и 2 и 200" :)

vasko_iq

Това е предложението на фирмата,15евро докато съм на обучение.Нали се сещате ако искаш,ако ли не стои си у дома. :)   Пък и като много чакам подходящата работа 3 месеца сам си в къщи и съм новобранец и ще остана такъв ако само чакам,се от някъде се почва. ;)

hunter_75

Заработиш ли им един път за тия пари,чакай да ти вдигнат заплатата.Елементарно е,постави се на тяхно място,защо след като има балами да работят за 15 евро да дават повече?

hunter_75