• Welcome to Форум на българските шофьори.

Забрана за движение на товарни автомобили

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Сряда, 18 Май, 2011, 17:04:59

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Цитат на: admin - Неделя, 15 Юли, 2012, 00:55:07
Откъде толкова акъл под фуражката? ....
Не е ли нормално да си дирим правата? ???
Според мен е крайно време е да се вразумим, нали ;)?
Цитат на: dimich87 - Неделя, 15 Юли, 2012, 14:46:30
Дневната винетка не е ли от полунощ до полунощ...
Много съм съгласен с мнението! :)
Цитат на: Димова - Неделя, 15 Юли, 2012, 21:14:30
Нищо против забраната, нека я има , но тогава  когато има изградени паркинги с условия за почивка. Не може да се спират при 40 градуса край пътя камионите , как се издържа в тая жега да чака шофьора до 22 ч?
Ок, ами в ,,другите държави" в колко часа се спира за спазване на забрана? Мислим, че е по-ранко, нали?
Ако става на о'паки и аз в Германия не съм намирал паркинг след работно време или преди забрана!
Цитат на: dimich87 - Неделя, 15 Юли, 2012, 22:21:06
Асфалта е с по добри показатели на сцепление с автомобилните гуми от бетона...
Много точно постче! Изглежда, че си в час!
Моми и момци, кога ще се погледнем с доверие в очките :o?
Все сме недоволни! Нема оправия ::)!

BoBy_BoY

kron

Аз лично нямам нищо на против да има забрана за движение когато е нужно както е през летния период,наистина пречим по някой трасета например за морето.Всички спазваме забрани в Европа и не се оплакваме и у наше село ще спазваме и няма да се оплакваме но когато е нужно да има такава забрана,това за петък и неделя.За температурната забрана на дали ще има някой доволен колега който да е съгласен с глупаците на върха,по Европа трафика на камиони е с много по интензивен от нашия и пътищата им държат,по натоварените са бетон но и тези който са с асфалт пак държат защо така, сами знаете и колегите доста изписаха да не се повтаряме.Все пак и ние сме хора не говеда че да те опънат на пек 40градуса пак ако ще и на паркинг да е  >:(защо не дойде бате Бойко и компания да седят 2 часа с нас на жегата ;D

kron

admin

Цитат на: ИванТ - Неделя, 15 Юли, 2012, 16:24:49
А защо пътната настилка не се прави от бетон?

В Германия и Австрия има доста участъци, които са направени от бетон. Миналата година пътувах доста често по А8 и между Мюнхен и Аусбург е такава настилката. В Чехия също са се опитали да имитират германците, но никак не им се е получило. Представям си каква пародия ще се получи, ако в България опитаме да правим магистрали с бетон.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kron

За Чехия,техните бетонки са стари още от комунизма и нищо не барат пълна скръб всички са на ясно ;D  а при нас няма да направят никога такива скъпички са пък и не може да се крадне  ;D

yyulii

Здравейте колеги.Хубаво нещо са забраните.Спираш почиваш и при температура 35 и се пържиш в собствен сос.ОК ама нещо не ми е ясно когато падне на 30 защо не може да тръгнеш.Нали е над 35 и за време от.... до..... ч.Това че температурата е спаднала преди 21ч. не ти ли дава право да тръгнеш. ???Кой може да го истълкува.

peev

Повтаряме като папагали(без да мислим) от големите икономики,561,забрани,шенген.Дали можем,дали отговаряме с пътища,престъпност.Не само управниците ни са виновни.Такива сме и ние щом ги търпим.

doktora

Цитат на: kron - Сряда, 18 Юли, 2012, 19:00:35
За Чехия,техните бетонки са стари още от комунизма и нищо не барат пълна скръб всички са на ясно ;D  а при нас няма да направят никога такива скъпички са пък и не може да се крадне  ;D
Привет колеги. Да ме извинят модераторите за спамчето, но за магистралките и у нас вече се строят с бетон, участък на лот 3 от Нова Загора до Ямбол е с бетон е не както се строи в Германия, но е с бетон 20 см ще видим какво ще се случи. Лек и безавариен на всички.

нова загора
ямбол
германия

Tihomir78

Дано да се получи нещо качествено, но няма ли здрава и качествена основа няма как да се получи път. Е не съм инженер по пътно строителство, но имам някои наблюдения.

Tihomir78