• Welcome to Форум на българските шофьори.

Липса на кадри

Започната от driver70, Вторник, 13 Май, 2014, 00:05:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Всички от по големите фирми,са на тия,където сътворяват законите и изискванията,като адр, и прочее тъпотии,и тъо за камиони возещи лютеници,както се изрази колегата по горе.

ivopifeca

abator

Цитат на: loshdancho - Събота, 24 Май, 2014, 12:50:56
Интересно ми е какво ти е отговорил?!?!!

Не ми отговори. Затвори телефона.

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

abator

rider777

На всеки един камион регистриран в България се падат между 15 и 20 " ТИРаджии"  ,,,,,,,, и аз не мога да си го обясня това с липсата на кадри,,,,,   ама като се замисля колко от тези дето имат категориите са професионалисти и се плаша ,,,,,,,,, ако някой ден стана чорбаджия и се наложи да си търся шофер съм сигурен, че бая зор ще падне докато намеря някой читав,,,,  та започвам да го разбирам тва с липсата на кадри,,,,,,,,,,, Преди няколко седмици един пич дойде и ме помоли да му паркирам камиона, че докато се мъчеше аз му правех клипче къв е "Професионалист" даже и съм го качил в глобалната мрежа и тоя същия вчера както си седя  на Зеебрюге дойде и паркира до мен,,,  каза ми, че до понеделник сутринта съм щял само да ям и пия от неговата маса,,,,,  сигурно днес пак ще дойде да ми досажда,,, вчера вечерта дойде и ми вика " Абе ти цял ден не слезе от тоя камион" ,,,,,    добре, че има нет,, мога да не слизам от камиона с дни :-))))))  Във форума майка има една тема, че трябвало паузите да ги правим в хотели,,,,,,     ми правете си ги бре,,,, "Професионалисти " :-))))))     Баси къв роман изписах ама така е вместо да си направя кафе взех бутилката с "УЗО" ,,,,, аре наздраве ,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Неделя, 25 Май, 2014, 10:22:02
На всеки един камион регистриран в България се падат между 15 и 20 " ТИРаджии"  ,,,,,,,, и аз не мога да си го обясня това с липсата на кадри,,,,,   ама като се замисля колко от тези дето имат категориите са професионалисти и се плаша ,,,,,,,,, ако някой ден стана чорбаджия и се наложи да си търся шофер съм сигурен, че бая зор ще падне докато намеря някой читав,,,,  та започвам да го разбирам тва с липсата на кадри,,,,,,,,,,, Преди няколко седмици един пич дойде и ме помоли да му паркирам камиона, че докато се мъчеше аз му правех клипче къв е "Професионалист" даже и съм го качил в глобалната мрежа и тоя същия вчера както си седя  на Зеебрюге дойде и паркира до мен,,,  каза ми, че до понеделник сутринта съм щял само да ям и пия от неговата маса,,,,,  сигурно днес пак ще дойде да ми досажда,,, вчера вечерта дойде и ми вика " Абе ти цял ден не слезе от тоя камион" ,,,,,    добре, че има нет,, мога да не слизам от камиона с дни :-))))))  Във форума майка има една тема, че трябвало паузите да ги правим в хотели,,,,,,     ми правете си ги бре,,,, "Професионалисти " :-))))))     Баси къв роман изписах ама така е вместо да си направя кафе взех бутилката с "УЗО" ,,,,, аре наздраве ,,,,,,,,,,
Моли се петък, да се падаш все с колеги ,къде не могат да си паркират камионите.Викенда си на аванта...защото ако беше некой стар тираджия,най много ти щеше да го черпиш.Чак па му бил досаждал...човека го ранил и поил,а на адаша му досадно...На къде отива тоя свет...нема угодия :)

rider777

Който ме познава знае, че на чужда маса не сядам,,, вчера 10 пъти ме кани ама даже не съм и слизал от камиона,,, Одеве дойде да ми иска запалка,,, подарих му 2 запалки и му казах, че ще ми се развали яденето ми ако не си го доям и затова няма да ходя на тяхната трапеза,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Абе важното е,че човека ти е бил признателен и те е поканил,а сега че ти си обичаш да си седиш сам,и така си разпускаш по добре тва е друго.А и аз съм отказвал често на колеги като са ме викали да ме черпят,просто от срам,такъв съм си,или съм сядал за малко,като и аз донеса за ядене и пиене.А и понякога не ми се говори с никой,просто ми се седи сам,не означава,че другите са ми били несимпатични.

ИванТ

Цитат на: rider777 - Неделя, 25 Май, 2014, 10:22:02
...ако някой ден стана чорбаджия и се наложи да си търся шофер съм сигурен, че бая зор ще падне докато намеря някой читав...
Това твърдение е вярно и не е вярно. Ако даден работодател изпитва проблем с качеството на работната ръка, то защо при намирането на отдаден и добре работещ служител, често гледа как да го измами, дали с неизплащане на дължимото му възнаграждение, дали с некоректно внасяни осигурителни вноски или по много други начини?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

rider777

Отдаденост и работливост не са от отличителните черти на българина ,,,,,, едно време в Училище ни учеха, че нацията ни била трудолюбива, гостоприемна, родолюбива ,,,,,,,,,, пълна лъжа ,,,, Радой Ралин го е казал с малко думи

Срещнали се на полянка прабългарин и славянка
цуни гуни вади тури - народили им се чукундури
хем крадливи хем ебливи хем и страшно завистливи
и най-вече мързеливи !!!!!!!!!!!!!!!!!!

noj

Цитат на: rider777 - Петък, 27 Юни, 2014, 06:08:18
Отдаденост и работливост не са от отличителните черти на българина ,,,,,, едно време в Училище ни учеха, че нацията ни била трудолюбива, гостоприемна, родолюбива ,,,,,,,,,, пълна лъжа ,,,, Радой Ралин го е казал с малко думи

Абе така като те гледам какви ги пишеш, направо си си готов работодател! Ти какъв си по-народност, шваба?

rider777

За жалост съм си чистокръвен българин,,,,,,,,,,,,,,,

gadinka

Цитат на: rider777 - Събота, 28 Юни, 2014, 15:15:22
Мдаа и като чистокръвен българин- вчера стана гъносар, днес си почерни г.за

ivopifeca

Ами да...като цяло не сме си работливи,но тва явно ни е от якия стимул,който ни дават чорбаджетата.

Красимир Тодоров

Цитат на: rider777 - Събота, 28 Юни, 2014, 15:15:22
Не е хубаво така да се говори. Не разбирам демонстрация на какво е това. за кво е темата и хоп, няколко изказвания колко не струваме като народ и работници. пълни глупости и тарикатска поза. Никак не ми е приятно някой да ми казва да съжалявам че съм българин. объркал си форума брато, тук сме българи.
Впрочем... верно, с това отношение към българите, по-добре да си седиш в кабината...
Забелязал съм че имаш остро мнение из темите, но по някои въпроси е по-добре да си замълчиш

naum4o

Отдаденост и работливост не са от отличителните черти на българина ,,,,,, едно време в Училище ни учеха, че нацията ни била трудолюбива, гостоприемна, родолюбива ,,,,,,,,,, пълна лъжа ,,,,
Бай-Ганьовците са навсякъде, факт. Но не бива да се генерализира и да се слагат етикети на всички.
Например родата на жената е от сливенските села - честни, трудолюбиви българи, от никого нищо не са взели, лошо на никого не са направили, помагат, на когото могат и са отдадени на работата си и разбиранията си(здраво бачкане).  В сравнение с тях, аз съм чист Бай Ганьо. Но не са само те. Из цяла България има скромни и честни хора, които даже системата през последните 20 години не можа да пречупи.
Не че ти казвам нещо, което не знаеш. Ти самият познаваш такива хора, убеден съм. И слава Богу.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

admin

Напротив, нацията ни е именно трудолюбива, гостоприемна, родолюбива, но за последните 25 години допуснахме да се превърнем в това, което сме днес.
Прочети четирилогията на Димитър Талев например и ще откриеш много неща в нравите и бита на българите от онова време, за които дори не си и подозирал, че съществуват.

Виж и какви майстори е имала България!

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!