• Welcome to Форум на българските шофьори.

По бТВ най-големите глупости

Започната от doktora, Сряда, 21 Май, 2014, 08:30:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doktora

Днес по БТВ слушах най-голямата глупост за момчетата открити в планината да си платят разходите по издирването. Държавата ни е срината УЖАС НЕ БЯХ СЛУШАЛ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ.

gebaroff

Добро утро!!!
Ти до сега къде си живял?
;)

gebaroff

batalov80

Така е.И аз искам да ми върнат парите,които са взели депутатите последните 25 години,а нищо не са свършили... ::)

Красимир Тодоров

Ама как така да си върнат парите? Това шега ли е бе хора???

stoil nedev

Не знам глупости ли са или ......... но аз го чух днес по още две телевизии освен по споменатата.
И всички правиха агитации и реклама на застраховки за планинари.
Някой си прави PR , или търси "агънца"  ;)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Красимир Тодоров

е така е в западна европа, ама и у нас ли вече е така? егати!
Тук не може да пръднеш без да си застраховал задника си...

admin

Не съм гледал новините по телевизията, но днес четох някъде в интернет, че тези тримата герои въобще не изглеждали като хора, престояли няколко дни в планината. Дори имаше цитирано изказване на човек от хеликоптера, че е минавал над мястото, където са открити и няма начин да не са забелязали, че лети над тях. Друго мнение пък предполагаше, че въобще не са се загубили, а са се скрили някъде. Дали е вярно и с каква цел предстои да разберем от разследването.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Да си призная и аз го четох и направо си се усъмних в студенчетата,но пък частта с ядрените бойни глави е достойна за сюжет на филм.

Бриги Магнито