• Welcome to Форум на българските шофьори.

Достойно заплащане...ДАПА..

Започната от karxaries, Сряда, 04 Юни, 2014, 02:41:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

karxaries

???...Колеги помислете преди да работите сезоно  ПО  МОРЕТО..за 600 лева ...уважавайте труда си .... ::)има работа за 500 охрана и т.н.

karxaries

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: karxaries - Сряда, 04 Юни, 2014, 02:41:14
???...Колеги помислете преди да работите сезоно  ПО  МОРЕТО..за 600 лева ...уважавайте труда си .... ::)има работа за 500 охрана и т.н.

Не разбрах, някаква мисъл ти е минала и си искал да я публикуваш на стената на Фейсбук? Обаче е излязло почти като тема?! "ДАПА" - това съкращение ли е или непозната дума? Хилядите насочили се, веднага се отказват след този призив!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

route

Според мен колегата има предвид тумби селяндури тръгнали да работят по морето за 600лв месечно 7 дена седмично.Но може и да греша,при мен в фирмата дойде от Врачанско село миналия месец.Товаренето е петък от София  разтоварването сряда на Падова.Та значи ние тръгваме събота сутринта  нямаме си работа май,и после началника вика  що и ти не тръгваш  събота  може гума да спукаш може камиона да се счупи??????????Може викам  ама то не е заради мен  а заради дръгела който си ми дал  и аз няма да тръгвам2 дена по рано   имам да си ям и пия   та и нещо да ударя:)Та това предполагам е имал предвид колегата   излишни натягания  вредят на колективната работа

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: route - Сряда, 04 Юни, 2014, 15:11:25
Според мен колегата има предвид тумби селяндури тръгнали да работят по морето за 600лв месечно 7 дена седмично.

Преди четях книги да разбера жените, че с техните намеци и други такива са сложни за разбиране. Принципно мъжете би следвало да се изразяват ясно и недвусмислено!

Тук се уча да чета между редовете, на места между буквите. Вече и кой какво си е мислел. В тази връзка по-напредналите колеги, какво ще кажете за това което си мисля в момента и това което имам предвид?!?!?! Предварително благодаря на екстрасенсите, които ще ми отговорят!!!

Бриги Магнито

Илчев като младо кандидат ясновидче,звездите ми говорят,че причината да не сгрееш кво ти причАт Ората се дължи на факта,че бавно ти нагрева реотана.
Минимална заплата за шофер на бусче у БГ требва да е минимум 800 кинти.
Язека тоже подкрепям колегата,че не си ли ценим сами труда,няма кой да ни го оцени

naum4o

Ще изчакаме колегата да ни обясни какво значи ДАПА. На този етап можем единствено учтиво да го помолим за разяснение.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

ivopifeca

Цитат на: route - Сряда, 04 Юни, 2014, 15:11:25
Според мен колегата има предвид тумби селяндури тръгнали да работят по морето за 600лв месечно 7 дена седмично.Но може и да греша,при мен в фирмата дойде от Врачанско село миналия месец.Товаренето е петък от София  разтоварването сряда на Падова.Та значи ние тръгваме събота сутринта  нямаме си работа май,и после началника вика  що и ти не тръгваш  събота  може гума да спукаш може камиона да се счупи??????????Може викам  ама то не е заради мен  а заради дръгела който си ми дал  и аз няма да тръгвам2 дена по рано   имам да си ям и пия   та и нещо да ударя:)Та това предполагам е имал предвид колегата   излишни натягания  вредят на колективната работа
Спокойно ,колега!Много ще се променят порядките у ваща фирма тепърва,ще почнат да ви карат и да метете плаца,когато требва да почивате.А и вервай, тоя селяндурин ще "народи"поне още неколко в скоро време себеподобни,те си се водят,накрая целата фирма става от неговото село ;)

route

Като стане така колега  ,си събирам багажа,аз немога да работя с интриганти и глупци,знаеш по умния отстъпва.Но за мен не е нормално това поведение.Там по Враца нали си има Ташев транс ,Спутника,що не ходи при тях   а път да бие до големо село?

rider777

Кой не е учил става шофер,,,,,,,,,,,,,,,,,,, никой не ни е виновен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: naum4o - Сряда, 04 Юни, 2014, 20:55:52
Ще изчакаме колегата да ни обясни какво значи ДАПА. На този етап можем единствено учтиво да го помолим за разяснение.
В раздел автобуси сме,което означаваюче идва реч за пътнически превози(бившето),не вярвам в Транстриумф да бръмчат за по 600 пари месечно,тъй че...

Ъф корс,мога да греша,но аз така разтълкувах колегата.Който е от Варна и е свързан с автобусните превози му е ясно какво е Дапа и за какво идва реч

wolves

Интересно какви верно отзиви може да дадете за понятието ДаП?Или коментари.Също е важно да си *глобален*еди си ко.Тоз форум мяза на хамелеон,хем шофьорски,хем некои се прават на *дървеняци*учени професори,що ли не се учудвам,че избиват комплексите по рождение

МИНКО ИЛЧЕВ

Защо ли не се учудвам на такива коментари от градът на ГоУлфо?! Явно някой не прави разлика между ДАП и ДАПА или по рождение си е такъв!

wolves

Същността не е дали и защо,да се чуди някой.Дали можеш,и какво можеш.Драскай си тук,намерил си си точното място,за Гоуфо не се грижи има кой.Повечето са колеги-шофьори,ти не си един от тях,ти си глобален м...,ние сме по обикновени хора които работим,караме с всички трудности на таз професия,но ти няма как да го знаеш това.ПП-и да ти каем,че за да си тук в тоя сайт и него да го има,го дължиш и на мен Глобален Професоре.От такива като теб измишльотини спрех да влизам,че му се промени цялата същност на форума

МИНКО ИЛЧЕВ

Да са живи и здрави такива като теб, та да мога по-дълго време да си взимам заплатката! Почвам от днес, от нощес до другото нощеска да благодаря на такива, че ми подсигуряват препитание!

П.П. Не всички оттам са такива имам и приятели нелоши хора!

karxaries

...Имам предвид туристически автобусен  транспорт-средно ниво на заплата-900 лв

karxaries