• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнитът - за или против?

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 20:21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Магнит?

За
Против
Ако се наложи

цецодебел

То кой вече говори по станция ,всички са на Телефона ;D
И по темата :Имат си разни джуджавки и на запад, не като да немат. Вечер по Франция като те изпреварват се виждат уредите им " замръзнали " . Дали са магнити точно  :-\
В Италия си ловят редовно ,и са даже с дистанционно :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Бриги Магнито

Баце от да им се дзверим у уредите,кат си маам по 6-чката у немско на ограничител и едно Волво с швабска регистрация ме изпреварва поне с 10км разлика.
Те верно Волвата,че вървели,вървели ма сигур е било нанадолнище сигур

Бриги Магнито

loshdancho

За да те изпревари така, не става само с магнит...
Трябва да е и бъркано по буксите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Преди седмица нейде един белгиец на абсолютно равно ме изпревари с гаранция над 120 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Юни, 2016, 12:14:29
За да те изпревари така, не става само с магнит...
Зависи си от камиона . Стралис евро 5 с  магнит вървеше с 83- 84 ,без  89 по навигатор!
Евро 3 без ядове с 120 ;D

down_shiftеr

Цитат на: loshdancho - Неделя, 19 Юни, 2016, 12:14:29За да те изпревари така, не става само с магнит...
Като се извади букса на кабела който идва от датчика , това се отразява на разпечатката .Правил съм го преди 7-8 г. и то само в Бг. тогава джедаите още не бяха светнати.Стрелката на километража не мърда ,оборотомера работи

Boroman21

Наричат се емулатори , тотално лъже тахографа по-всички параметри .Бичиш с колкото може а  отчита 85 или колкото е настроен.  Трудни са за намиране от ченгетата , но и трудни за монтиране и скъпи   (около 1500евра според ешк)
Много малко жичкаджий го правят щот е много  незаконно    .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

stefanov

rider777

Някой ползвал ли е услугите на тези поляци или кой има идея къде в БЪЛГАРИЯ може да се вземе по-евтино ?
Мистър Магнито като си дойдеш да не забравиш да се обадиш да пием по бира !!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

LKW

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 19 Юни, 2016, 15:28:23
Наричат се емулатори , тотално лъже тахографа по-всички параметри .Бичиш с колкото може а  отчита 85 или колкото е настроен.  Трудни са за намиране от ченгетата , но и трудни за монтиране и скъпи   (около 1500евра според ешк)
Много малко жичкаджий го правят щот е много  незаконно    .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Боромане тези неща са много лесно откриваеми от ченгетата , а и са много лесни за монтаж.Махаш едната букса и слагаш буксата на "нещото".Цената в България е една идея по малка от посочената от теб и е в лева.Иво поинетесувай се малко , по разпитай тук там тахографаджийте у нас и ще стигнеш до верния отговор.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Boroman21

Може,  тва ми е инфо от един мастер на жиците и не съм мноо запознат а й не ми се лежи за глупости ; )

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

цецодебел

Те и майсторите не се навиват много ! Зимат му директно лиценза с го подвеждат солидарно :)

loshdancho

Цитат на: цецодебел - Неделя, 19 Юни, 2016, 13:55:05
Зависи си от камиона . Стралис евро 5 с  магнит вървеше с 83- 84 ,без  89 по навигатор!
Цитат на: down_shiftеr - Неделя, 19 Юни, 2016, 14:05:36
Като се извади букса на кабела който идва от датчика , това се отразява на разпечатката .Правил съм го преди 7-8 г. и то само в Бг. тогава джедаите още не бяха светнати.Стрелката на километража не мърда ,оборотомера работи

Цитат на: цецодебел - Неделя, 19 Юни, 2016, 13:55:05
Зависи си от камиона . Стралис евро 5 с  магнит вървеше с 83- 84 ,без  89 по навигатор!
Аз ли грешно пиша?!?!
Мисля, че в видно...говореше се за Волво.

Та на това творение, се маха една лилава букса за да върви на магнит.
И на Рено също.
Иначе влиза в авариен режим до 1200об/мин.
Това е обаче за D мотори и нагоре.
за  А и  C мотор трябва да се ходи на тахомайстор да изпили пломбата, та да може да се слага кламера.
Отказват обаче всички модерни екстри..ABS, ESP, моторна,
За А и Ц мотор може да се сложи платка от аларма прекъсваща моторчето на километража....Тогава всичко си работи...Без да пише на шайбата.

....Аз не слагам.., От един приятел съм виждал.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

LKW

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 20 Юни, 2016, 01:43:45Аз ли грешно пиша?!?!
Мисля, че в видно...говореше се за Волво.

Та на това творение, се маха една лилава букса за да върви на магнит.
И на Рено също.
Иначе влиза в авариен режим до 1200об/мин.
 Това е обаче за D мотори и нагоре.
за  А и  C мотор трябва да се ходи на тахомайстор да изпили пломбата, та да може да се слага кламера.
Отказват обаче всички модерни екстри..ABS, ESP, моторна,
За А и Ц мотор може да се сложи платка от аларма прекъсваща моторчето на километража....Тогава всичко си работи...Без да пише на шайбата.

....Аз не слагам.., От един приятел съм виждал.

Дане на туй нещо Волвото вместо да се занимаваш со букси , има там един Бушонче нумер 4.......и па си върви със скорост тип "пречат ми колите" . Ели ти сакаш да си сейфти со бремзето.А и с тая скорост от 79 на МР 1 Актроса не си актуален.При леко пипане на магнет с авариен режим ограничетеля не играе
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

R560

Лошото е , че пак има ограничител  :D

R560