• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нека да направим форума по-красив и подреден!

Започната от BoBy_BoY, Сряда, 18 Май, 2011, 20:33:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Съфорумци,
Дай да си подредим малко дворчето тука, че то стана като чорба-таратор! 
  Пример:
   Кьоркаме си и споделяме една тема някъде по ,,трасето", развива се-ок, и после хоп скокне някъде другаде!
   Сега, хубаво бутаме в ,,Питайте" и се развива, да речем ,,Манипулация на тахограф-магнит!". След време ще се забрави и някой новоизлюпен (като мен, защо все не знам) хоп пуска една питанка или мнение и ходи пак от начало да се обяснява!
  Същото ще си излезе и с ,,Ретардер",,,моторна спирачка", и др. подобни- часове за каране,...
  Просто форума е пълен с такива като мене и докато намеря решение, деня минал! Все  пак мислим, че трябва да даваме вече пример и на други форуми. Ако може-може, като не здраве да е!

BoBy_BoY

admin

Отворен съм към всякакви предложения и очаквам да споделите кое и къде трябва да се премести. Форумът разполага с доста широки варианти за премествания и размествания. Както и разделяне и обединяване на теми. Просто и аз нямам необходимото време да седна и да разгледам всичко из основи.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Убеден съм ,че целият екип на форума (включително и аз) се стреми да следи за нови теми , публикации на кирилица и други подобни изпълнения от нови потребители.С времето се надявам много от темите да бъдат в правилните си раздели за да не настъпва объркване.Ще е добре по 2-3 теми на раздел да се залепват отгоре за да се наблюдават и намират от сегашните и настроящите колеги.Аз имам доста свободно време и няма проблем да се заема с преместването на някой теми в правилните има раздели. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Боби ,нормално е и аз да се съглася с теб,но според мен сами сме си виновни в това число най-вече и аз,всеки си пуска темата ,където му кефне.
Мойто предложение е следното за да има поне малко ред,не че ще е подредено,но поне ще имаме бегла представа къде да търсим дадено нещо .
Та обръщам се към Админа ,в момента имаме раздели -тема-под тема или с други думи имаме :Пътувания и превозни средства-Камиони-Нов цолаж?
Та да попитам възможно ли е технически да бъде примерно :Пътувания и превозни средства-Камиони-Въпроси(това ми е предложението) и във въпроси или там някакво си име да бъде поместена вече -Нов цолаж? и т.н.,като до Въпроси или там нещо си, простия юзър да няма право да отваря нов раздел ,тема или там как се казва,а вече след него да си шлеве ганкиното,но в точното място.

admin

В правилата си пише, че първо трябва да се провери дали съществува определена тема и тогава да се пусне нова. Всъщност както вече съм казвал, във форума си има предвидени възможности за разделяне и обединяване на теми и публикации. Друг е въпроса, че все пак трябва и малко подсказване. Темите станаха много, публикациите също и понякога нямам възможност да видя точно кое накъде върви. Ще се радвам да споделите какво трябва да се промени и как точно.

SOLAR

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 21 Май, 2011, 09:00:43
Боби ,нормално е и аз да се съглася с теб,но според мен сами сме си виновни в това число най-вече и аз,всеки си пуска темата ,където му кефне.
Мойто предложение е следното за да има поне малко ред,не че ще е подредено,но поне ще имаме бегла представа къде да търсим дадено нещо .
Та обръщам се към Админа ,в момента имаме раздели -тема-под тема или с други думи имаме :Пътувания и превозни средства-Камиони-Нов цолаж?
Та да попитам възможно ли е технически да бъде примерно :Пътувания и превозни средства-Камиони-Въпроси(това ми е предложението) и във въпроси или там някакво си име да бъде поместена вече -Нов цолаж? и т.н.,като до Въпроси или там нещо си, простия юзър да няма право да отваря нов раздел ,тема или там как се казва,а вече след него да си шлеве ганкиното,но в точното място.

И аз считам, че така ще е по-добре. Т.е. да се направи по-дълбоко клониране. Останаха  няколко дни до изчезването ми и домашната програмата  е натоварена, но ще се опитам отделя време за обединение или разделяне на някои постове. Новите клонинги може да прави само шефа.
Останалите потребители да пишат предложения в тази тема.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

admin

Пишете в темата или на лични съобщения кое накъде искате да се премести, но засега предпочитам да видя първо каква е идеята на всяко преместване. Налага се поради факта, че с тези премествания е възможно да настъпи пълна неразбория с темите и публикациите.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Варианта май не Ви допадна,затова да мъцнем друго предложение,теми по които има най-много отговори да са с тъмно син цвят и да са най-отгоре в раздела е мойто ново предложение  ;)

admin

Форумът разполага с възможност за сортиране на публикациите по различни критерии и всеки сам може да избере как да ги сортира. Може да се избира по заглавие, автор, отговори, прегледи и дата.

SOLAR

Цитат на: admin - Събота, 21 Май, 2011, 16:23:34
Пишете в темата или на лични съобщения кое накъде искате да се премести, но засега предпочитам да видя първо каква е идеята на всяко преместване. Налага се поради факта, че с тези премествания е възможно да настъпи пълна неразбория с темите и публикациите.

Ок. От 13 човека, ще има 14 действия и ще стане една...

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 22 Май, 2011, 08:10:40
Варианта май не Ви допадна,затова да мъцнем друго предложение,теми по които има най-много отговори да са с тъмно син цвят и да са най-отгоре в раздела е мойто ново предложение  ;)

Това се намира на първа страница в: [Още статистики]
А първото ти предложение ми хареса, за което писах. Но за да стане това се иска доста труд и време. В момента започнах да работя по въпроса. На шефа съм пуснал първото предложение на ЛС. Според мен, трябва да се обединят общите постове и тогава да се създадат нови под-теми, ако е необходимо, така както предлагаш.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Мойта милост няма да Ви се меси повечко,но за последно може ли да попитам,как се открива нов раздел,питам ,защото имаме ,,Автобуси,, , ,,Камиони,, а примерно ,,Ремаркета,, или ,,Трактори,, нямаме тъй че сами може да се досетите ,че теми по примерно тези неща ще са нейде,къде никой не знае  ;),аз питам за да ми открехнете ново разделче с главозамайващото име ,,Ремаркета,,  ;)

П.П. Естественно не ми е належащо ,аз и без друго си спамя де ми падне.Инак сериозно обещавам да се не мешам поечко .

admin

BoBy_BoY

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=120.0
  Това няма ли да дублира темата за ,,Ремаркета"? Ква е идеята?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!.!.!

Имам предложение към админа и администраторите.
Да направите Раздел:Въпроси към админ и администраторите.
Като в него всички да могат да си задават въпросите относно форума.
Ако позволите аз ще започна :)
Къде се намира вариянта "скрит" в профила и как се активира.Макар че не виждам много смисъл от тази опция,но това си е мое мнение и питам само от любопитство .
Имам и много други въпроси ,но един по един.

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)