• Welcome to Форум на българските шофьори.

За коректността в обявите за работа

Започната от naum4o, Вторник, 24 Юни, 2014, 16:35:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Имам предложение обявите за предлагам/търся работа, да съдържат задължително име и телефон на заявителя. Поправете ме, ако греша, но коректната обява е такава, поради точната информация.

Аз, Гошо Иванов имам/мога еди какво си и търся еди какво си. 08........еди какво си.

,,Седефчо ЕООД" търси еди кой си, за еди какво си. 08.......еди какво си.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Zaron

А пък моето предложение относно пуснатите обяви от страна на работодатели е, ако е възможно да бъдат пресявани, и да бъдат публикувани сериозни оферти за работа за да не се лъжат колеги от сорта на:
   -търся шофьори за вътрешно за1500 евро!!!!!
   -да има стаж, документи за подводници, летателни апарати и какво ли още не.
   -да познава добре маршрутите на Европа и междугалактическото пространство и т.н.

Zaron

Бриги Магнито

Не знам ,ма на Венера кво паркаре има,мани чик швабите му завидеа кат го видат празно къде полунощ.

Иначе по темата е са съм си спущил една обявкс,че дирим работа.
Телефон не съм дал,оти съм у чужденеция и ме страх да не почнат да звънат.
Прецених,че е по-арно да си остаат телефона и язека да ги дирим га ми е насгода

rider777

Роуминго се срина като Световната борса ,,,, 2 стинки за минута нема те съборят кът ти звъннат,,,, слагай смело телефона в обявата и почвай да пресяваш !!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Юни, 2016, 07:27:48
Роуминго се срина като Световната борса ,,,, 2 стинки за минута нема те съборят кът ти звъннат,,,, слагай смело телефона в обявата и почвай да пресяваш !!!!!!!!!!!!!
Да бе лесно да каже,ма през дено маам редовно,привечер на магнит,коги,че спим бре?
Или викаш от сън спомен нема

rider777

Праи километри от сън как викаш спомени нема ,,,,, после кът легнем у Бакърените, че се нАспиме добре,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Amateur

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 19 Юни, 2016, 07:23:57
Не знам ,ма на Венера кво паркаре има,мани чик швабите му завидеа кат го видат празно къде полунощ.

Иначе по темата е са съм си спущил една обявкс,че дирим работа.
Телефон не съм дал,оти съм у чужденеция и ме страх да не почнат да звънат.
Прецених,че е по-арно да си остаат телефона и язека да ги дирим га ми е насгода

Толкова ли е голям наплива от транспортни фирми .
Бриги, ако не е тайна колко на брой предложения  имаш досега ?
Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Неделя, 19 Юни, 2016, 08:10:11
Толкова ли е голям наплива от транспортни фирми .
Бриги, ако не е тайна колко на брой предложения  имаш досега ?

Нито едно.
Тъй че,батко ти Милен да се стега,он мое и да не знае,ма моя милост започва работа при него.
Апропо Баце задай си въпроса,защо за БГ предложенияра са кът,а за Еуропата ври.

Аз,че не съм кадър,не съм,ма все пак нали криза уж

Бриги Магнито