• Welcome to Форум на българските шофьори.

VIP - раздел

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 22:08:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Одобрявате ли идеята за създаване на VIP-раздел във форума и възможността в него да участват само потребители, избрани по някакви критерии? Например рейтинг, брой публикации, изминало време от регистрацията и други такива.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

imter

Интересна идея,но какви теми ще се дискутират в този раздел?

imter

Trucker_Boy

А какъв е смисълът от този VIP раздел ?
За какво точно ще служи ?
Ако се направи такъв в него трябва да има потребители с опреден брой мнения.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: imter - Сряда, 18 Май, 2011, 22:10:34
Интересна идея,но какви теми ще се дискутират в този раздел?

Ами дайте някакви идеи. Аз само предлагам и не държа да има такъв раздел.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Аз съм за всичко,но ако може у въпросния раздел да ме баннете,че сте златни.

suzuki

Ако се направи купувам/продавам достъпен след определен брой мнения?

imter

А може и за вършене на услуги между съфорумници?Мисля ,че е добра идея.

admin

Цитат на: imter - Сряда, 18 Май, 2011, 22:23:18

Всичко е възможно, а и за мен е лесно да го реализирам технически. Просто кажете на какви критерии трябва да отговаря един потребител, за да получи достъп до VIP-раздела?

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Сряда, 18 Май, 2011, 22:25:36

Всичко е възможно, а и за мен е лесно да го реализирам технически. Просто кажете на какви критерии трябва да отговаря един потребител, за да получи достъп до VIP-раздела?

Според мен трябва да има поне 30 или 50 мнения , какво мислите вие ?
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 18 Май, 2011, 22:35:24

Малииии, мъка ще ми е на душата за бат'Вит-93 тогава!

Trucker_Boy

Цитат на: BoBy_BoY - Сряда, 18 Май, 2011, 22:44:01
Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 18 Май, 2011, 22:35:24

Малииии, мъка ще ми е на душата за бат'Вит-93 тогава!

Ако бъде минимума мнение 30 достъп ще имат около 20 много активни потребителя.
След време след като и другите стигнат тази бройка също ще се присъединят. ;)
www.sbps.eu

SOLAR

Четейки за предложението виждам, че има потребители променяйки мнението си на 180°.
Във форума има около 500 потребителя. От тях 14 са над "Начинаещ ", 12 с над 5 теми, 16 с над 4 теми. Навярно има и "кухи" регистрации. А тогава колко ще са VIP-аджиите ?
Ако се поставят критерии за брой теми или постове т. е. "активни потребители", ще започнат безсмислени публикации за да мога да се доберат до VIP зона. За събрани +/плюсчета/, ще започнат съобщения от рода : "ти на мен, аз на теб". Кофти критерий.
А какво по-специфично ще се дискутира там? На въпроса не виждам отговор. Предложение: "купувам/продавам" - защо? Който публикува такава обява, ще иска повече хора да я видят, това отпада.
Преди години във форума "Калдата" се обменяха "лекарства" разбирай кракове на програми и други такива. Като си помисля сега, това бе безсмислено, но тогава бе на мода, може би.
Сега какво би се обменило извън погледа на другите? Ако нещо е необходимо това може и на ЛС.
По добре е да погледнем темата на BoBy_BoY: "Нека да направим форума по-красив и подреден!"
В момент създаването "VIP"-раздел не е необходимо. /е моето мнение/
Давайте предложения, но обосновани - темата е отворена.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

BoBy_BoY

Аз си мисля(просто), че по този начин ще се дискриминират останалите съфорумци! По-добре е Форума да си остане открит без да се игнорират новите потребители. В интерес на истината, аз, лично черпя  инфо от всеки. Все пак и новите ,,играчи" са полезни, нали? :)

комбайнер

Подкрепям мнението на колегата БОБИ. ВИП - а намирисва на наши и не наши. Май по-важно е сайта да е популярен и общодостъпен.

admin

Цитат на: комбайнер - Неделя, 22 Май, 2011, 12:55:46
Подкрепям мнението на колегата БОБИ. ВИП - а намирисва на наши и не наши. Май по-важно е сайта да е популярен и общодостъпен.

Идеята на един такъв раздел е да подтикне по някакъв начин определени хора да прояват по голяма активност и участие в дискусиите. Нямам нищо против и само да четат. Всеки си преценява за себе си дали и какво да пише. Едно обаче трябва да е ясно. Това е форум, който се стреми да бъде максимално полезен на всички и по никакъв начин няма да се превърне в някаква сергия. Имам предвид нежеланието на определени потребители да спазват установените правила. И онзи ден се наложи да забраня за 24 часа потребител, който още с първата си публикация успя да наруши добрия тон.

admin