• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор на товарен автомобил

Започната от mihailov, Неделя, 29 Юни, 2014, 13:24:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mihailov

HDM-Trans ltd. търси МЕЖДУНАРОДЕН ШОФЬОР за релация Испания- Германия престои 2-3 месеца твърда заплата.
Изисквания за заемане на длъжността:
- свидетелство за управление – кат. C + E;
- минимум 2 години стаж като шофьор в Западна Европа;
- професионална компетентност за шофьори;
- удостоверение за психическа годност;
Владеенето на западен език ще се счита за предимство. Както и двойка ШОФЬОРИ
Заплащането е
1-ка 1400-1500 евро
2-ка 2600 евро на кабина
00359988309555

mihailov

ivopifeca

Здравейте ,господин Михайлов.На какви пари ще бъде осигуряван шофьора,който евентуално би започнал работа при вас?В трудовия му договор какво ще е вписаното възнаграждение?

ivopifeca

Boroman21

Каква е схемата на заплащането и за какви автомобили говорим брезент/хладилник , как става заминаването  и на бг договор ли наемате?

Благодаря
Богданов Б.

batalov80

Цитат на: mihailov - Неделя, 29 Юни, 2014, 13:24:33
HDM-Trans ltd. търси МЕЖДУНАРОДЕН ШОФЬОР за релация Испания- Германия престои 2-3 месеца твърда заплата.
Изисквания за заемане на длъжността:
- свидетелство за управление – кат. C + E;
- минимум 2 години стаж като шофьор в Западна Европа;
- професионална компетентност за шофьори;
- удостоверение за психическа годност;
Владеенето на западен език ще се счита за предимство. Както и двойка ШОФЬОРИ
Заплащането е
1-ка 1400-1500 евро
2-ка 2600 евро на кабина
00359988309555

Не си заслужава...

Красимир Тодоров

Ако западния език е предимство (и наистина е, най-малкото за ползващия го) и знаейки колко малко от колегите говорят западен език както трябва, имам въпрос.
След като е предимство има два варианта, първия да давате повече пари от обявените, втория да го вземете на работа с предимство пред не говорещите западен.
Замислих се просто... още ли има мераклии да си не спят у дома за тия пари? 1300 евро!!! На двойка! Немам думи, колега откъде това нахалство, като че си във форума на метачките, а не на професионалните шофьори. И къде са тия хубавци от шофьорския синдикат да се плеснат по челото и да напишат някое предложение до който трябва. Още малко и по 1000 евро ще почнат да предлагат с оправдания, че криза било...

batalov80

Цитат на: Красимир Тодоров - Понеделник, 30 Юни, 2014, 08:58:09
Ако западния език е предимство (и наистина е, най-малкото за ползващия го) и знаейки колко малко от колегите говорят западен език както трябва, имам въпрос.
След като е предимство има два варианта, първия да давате повече пари от обявените, втория да го вземете на работа с предимство пред не говорещите западен.
Замислих се просто... още ли има мераклии да си не спят у дома за тия пари? 1300 евро!!! На двойка! Немам думи, колега откъде това нахалство, като че си във форума на метачките, а не на професионалните шофьори. И къде са тия хубавци от шофьорския синдикат да се плеснат по челото и да напишат някое предложение до който трябва. Още малко и по 1000 евро ще почнат да предлагат с оправдания, че криза било...

Добър отговор.Красьо добре,че се изнесе в чужбина.Пресен пример.Днес,мои работници не могат да си теглят наличните пари от банкоматите.Мизерия братче.

ivopifeca

Цитат на: batalov80 - Понеделник, 30 Юни, 2014, 14:37:25
Добър отговор.Красьо добре,че се изнесе в чужбина.Пресен пример.Днес,мои работници не могат да си теглят наличните пари от банкоматите.Мизерия братче.
Защо да не могат?

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Понеделник, 30 Юни, 2014, 14:37:25
Днес,мои работници не могат да си теглят наличните пари от банкоматите.
Ти май вече в друг филм влезе, а? К'ви "твои" работници, к'ви 5 лева?
Толкова си смешен, че чак си жалък...

А по темата: Ще има ли тема/обява, в която да няма мнения от мрънкалници? Ако не е обявена заплата, що не е обявена... Ако е обявена заплата, все някой започва да обяснява колко трябва да си тъп, че да работиш за тия пари...
Баси разбирачите... Сигурно всички до един тук работят за 3000Е и всяка вечер си спят вкъщи...

gretzki

Позволявам си да се включа към дискусията за заплатите защото ми е болна тема и според мен тя е от 1800 до 2000 евра за бг шофьори работещи вътрешно и към 1500 1700 за прави курсове в бг трябва да е към 1000 €,разбира се става дума за межд.шофьори

SEMPER

Драго, извинявай ма наистина е тъпо.

И защо си мислиш, че обявените пари са наистина заплата.
Заплата е това, върху което те осигуряват.
Горницата, която ще вземеш над това е бош лаф - може да ги вземеш,може и да не ги вземеш,и ако не ги вземеш - пиеш студена вода.

МИРСИ , викам аз на ТЪКФИЗ оферти. Теб ако те кефи някой де няма акъл на две магарета плявата да раздели, ма се прави на великио работодател да си прави гавра с труда ти - воала - мятай се у дъргело и яж консерви.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 30 Юни, 2014, 17:18:37
Ти май вече в друг филм влезе, а? К'ви "твои" работници, к'ви 5 лева?
Толкова си смешен, че чак си жалък...

А по темата: Ще има ли тема/обява, в която да няма мнения от мрънкалници? Ако не е обявена заплата, що не е обявена... Ако е обявена заплата, все някой започва да обяснява колко трябва да си тъп, че да работиш за тия пари...
Баси разбирачите... Сигурно всички до един тук работят за 3000Е и всяка вечер си спят вкъщи...

Вземи стани финансов министър бе чадо.Как ги разбираш тия работи.Пък това е пазарна икономика.Като не ти изнася,бягай на острова.То и там ще ти го извесят.

Красимир Тодоров

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 30 Юни, 2014, 17:18:37
Сигурно всички до един тук работят за 3000Е и всяка вечер си спят вкъщи...
Не всички. И докато има такива като тебе, скоро няма да се променят нещата. Ти някакъв проблем ли имаш с това, че шофьорите требва да взимат пари? Не, щото ако не ти харесва да взимаме пари, директно го кажи, да ти знаеме мнението.
Веднъж те попитах, сега те питам пак. Как така се получи, че в шофьорски форум, ти ентусиаст такъв, стана старши потребител. Какво толкова написа, с какво допринесе, че да имаш такъв статут. Що не вземеш да смениш форума с някой друг, на инженерите... или на спедиторите.
Така реагираш, сякаш от джоба си ги вадиш парите и ти ми плащаш.

Повтарям си мнението. Не бъдете глупаци, не работете за малко пари. Такива мърши дето реват че много пари искаме винаги ще има, отстоявайте си своето, храните семейства и рискувате много, за да получавате огризки. Подкрепяйте се като колеги. Един шофьор може да бъде разбран само от шофьор, не от разни жалки диспонентчета, дето нямат куража да станат на нашето място.

route

chukche

drago_pavlov

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 02 Юли, 2014, 02:49:07
Не всички. И докато има такива като тебе, скоро няма да се променят нещата. Ти някакъв проблем ли имаш с това, че шофьорите требва да взимат пари? Не, щото ако не ти харесва да взимаме пари, директно го кажи, да ти знаеме мнението.
Аз нямам никакъв проблем кой колко взима... Взимайте колкото искате. Има една нещо, наречено "пазарна икономика" и един прост принцип: Търсенето определя предлагането.
Малко е дразнещо, човек като пусне обява и всичко го нападат, колко давал...
Като не ви изнася подминавате обявате, а не всеки втори да обяснява колко трябва да си тъп, че да работиш за тия пари... Вие като сте по-умни работете за повече - за всеки влак си има пътници.

Веднъж те попитах, сега те питам пак. Как така се получи, че в шофьорски форум, ти ентусиаст такъв, стана старши потребител. Какво толкова написа, с какво допринесе, че да имаш такъв статут. Що не вземеш да смениш форума с някой друг, на инженерите... или на спедиторите.
Така реагираш, сякаш от джоба си ги вадиш парите и ти ми плащаш.
И 100 пъти да ме попиташ, отговор няма да получиш - не определям аз кой какъв потребител е; обърни се към админа да ти разясни как работи системата.
А колкото до смяната на форума, не си ти човека, който ще ми казва къде да се регистрирам  ;) Поне докато форумите са общодостъпни...
Така че не се форсирай толкова.

Повтарям си мнението. Не бъдете глупаци, не работете за малко пари. Такива мърши дето реват че много пари искаме винаги ще има, отстоявайте си своето, храните семейства и рискувате много, за да получавате огризки. Подкрепяйте се като колеги. Един шофьор може да бъде разбран само от шофьор, не от разни жалки диспонентчета, дето нямат куража да станат на нашето място.
Като не искат шофьорите да работят за малко пари, отиват в чужбина като теб. В България повече няма, или поне на повечето места.
И аз имам колеги, които взимат в Германия по 4-5 хил. евро, и такива в Канада, които взимат по 6-7 хил. долара, но тук в България реалността е друга. На който не му изнася, терминал 2 и си оправя живота... За съжаление това е картинката в България...

drago_pavlov