• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен шофьор на товарен автомобил

Започната от mihailov, Неделя, 29 Юни, 2014, 13:24:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Chefo(SCANIA)

;D ;D ;D Минумум дори и 1400 са смешни но все пак не е като 1200.....Добрите шофьори карат кам стабилните фирми и не карат за смешни пари  :) :) :) Иво,ти би ли карал камион вътрешно 3 месеца за парите които споменаваш.Постави се на мястото на шофьора който ще наемеш във бъдеще и помисли...нали знаеш ,,Евтиното излиза по-скъпо,,

Chefo(SCANIA)

rider777

Във възможно най-готината българска фирма КОКЕЛ, която на всичкото отгоре е и френска съм карал година и половина за по 1200€ на месец,,,,,,,,,,,,,,,,,   не гледайте много филми младежи !!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Chefo(SCANIA)

За преди колко години говорим и какъв камион си карал там,колко км. си въртял на месец и това е важно  ;) ;) ;D ;D Гледал съм някой твои клипове на които си снимал от ПИМК най-вече за тези пари точно такъв ще намериш  :) :) :)

hunter_75

Иво,вече съм 100% сигурен че скоро ще се търси шофьор за рендето,и вече подготвяш почвата отдалече.Ама за тия пари които говориш,стискай зъби и се подготвяй за дълго шофиране.Убеден съм,че читав шофьор за под 2000 евро няма да намериш,нито ти,нито който и да е от пишман собствениците които се утрепахте да списвате глупости тука  8

rider777

Миналия Юни слязох от камиона на Кокел,,, и в момента там са същите условия ,,, въртях по 14- 15 000 км на месец за 1200€ ,,,,,,,,,,, като повтарям, че това е номер 1 фирма в България,,,,, реалностите са такива,,, тепърва заплатите ще падат яко,,, а Хънтър да те светна нещо ,, от близо месец имам втори камион и съм му качил шофер за 1500€ при условие, че работи както искам,,, а аз ще си карам камиона докато мога,,, ако ги направя поне десетина камиона може да се замисля да си остана вкъщи, но пак пътя ще ме влече,,, това е начин на Живот с който съм свикнал от вече 27 години.

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Събота, 05 Юли, 2014, 18:41:06
Миналия Юни слязох от камиона на Кокел,,, и в момента там са същите условия ,,, въртях по 14- 15 000 км на месец за 1200€ ,,,,,,,,,,, като повтарям, че това е номер 1 фирма в България,,,,, реалностите са такива,,, тепърва заплатите ще падат яко,,, а Хънтър да те светна нещо ,, от близо месец имам втори камион и съм му качил шофер за 1500€ при условие, че работи както искам,,, а аз ще си карам камиона докато мога,,, ако ги направя поне десетина камиона може да се замисля да си остана вкъщи, но пак пътя ще ме влече,,, това е начин на Живот с който съм свикнал от вече 27 години.
Иво,бате много си противоречиш...та ти сега се изкарваш и за балък,как си въртел тия км за 1200е :)Втория камион,кога предвиждаш да го вземеш?

hunter_75

Аз да тесветна,фирма Кокел може да  е №1 ама само в твоите представи.Не искам да ти правя психологически портрет,но това че си калал за 1200 евро никак не те издига в очите ми,напротив.Аз съм карал за повече,без да имам 27-годишния ти опит,който изглежда така важен в очите ти.И не се заблуждавай че като си си намерил ратай за тия пари,ще си намериш и втори.Явно си изпаднал в хармония с духа си щом това за тебе е начин на живот.Като спреш да караш да не забравиш да си забуташ една гума в двора,да си я прерикаваш сутрин  ;)Айде,твърди гуми и дебела надница от мене,щом това те кефи...

Chefo(SCANIA)

Един бял МАГНУМ който го кара на Кокел ли е бил?????И втория ти камион каква марка е пак ли Премиум  ;D ;D ;D

hunter_75

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Юли, 2014, 18:51:30
Иво,бате много си противоречиш...та ти сега се изкарваш и за балък,как си въртел тия км за 1200е :)Втория камион,кога предвиждаш да го вземеш?
Вече бил взел,чети внимателно,па и драйвър му е намерил.Преди обяд го нямаше,сега вече го има,отпреди един месец даже.Преди обяд не даваше и хиляда евро,сега бил дал 1500.Да се чудиш и да се маеш,ма като му казвам да седне и да се поуспокои не слуша.По-ми харесваше като кинооператор,се е дно гледаш ну пагади

ivopifeca

Цитат на: hunter_75 - Събота, 05 Юли, 2014, 18:58:14
Вече бил взел,чети внимателно,па и драйвър му е намерил.Преди обяд го нямаше,сега вече го има,отпреди един месец даже.Преди обяд не даваше и хиляда евро,сега бил дал 1500.Да се чудиш и да се маеш,ма като му казвам да седне и да се поуспокои не слуша.По-ми харесваше като кинооператор,се е дно гледаш ну пагади
Баш за тва го попитах,кога смята да го взима,защото адаша си влиза сам в неговите си фантазии...чак па давал 1500 на шофьор,много е духовит понякога :)

hunter_75

Може да са го клонирали някъде,и двойника да кара това дето адаша ти му вика "камион",много смело изказване според мене,ама той си знае  ;)

Chefo(SCANIA)

Иво и си спомням един твой коментар в който казваш че в КОКЕЛ си карал 4 месеца и фирмата е еврейска  ;D ;D ;D ;D Не ти се отдава да лъжеш,по спокойно го раздавай....и съм сигурен че ако имаш 2ри камион няма да пропуснеш да се похвалиш  ;D ;D ;D ;D Нищо против теб

rider777

За втория камион мислех да не споменавам ама здраве да е,,,, за третия няма да ви кажа когато го взема,,,, а в Кокел може да звъннете и да питате колко стаж имам при тях,

hunter_75

Едва ли някой ще се заинтересова чак пък толкова от особата ти,вече те опознахме достатъчно и не е нужно да питаме никой за тебе

Chefo(SCANIA)

;D ;D ;D ;D Бате Ивко е известен..Колко пари е снимката с теб....дай ми 10лева и ще се снимаме  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chefo(SCANIA)