• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търси се ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Започната от rider777, Сряда, 13 Август, 2014, 07:28:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Неделя, 17 Август, 2014, 20:43:28
На мен отиването в Испания беше доста по-лесно...
,,, важното е, че нямаше GPS тогава ,,, всеки ден зареждаш по тон нафта...

Ей, играч си! Значи купуваш 1 тон нафта и при плътност 840 кг/м3 (1 000 литра имат маса 840 кг.) и после продаваш на литър, играта е добра! Или поне им говориш на "техен език", ако беше написал 1 килолитър кой ще те разбере?! За Ауди се обсъждаше в друга тема и много (единствено) се използваше за цена, представката "К" която е 210 или 1 024. Пак е далавера купуваш 1 Кл (1 024) от тях продаваш 1 кл (1 000) и разлика 24 литра! GPS какво е правил тогава, преобразувал маса в обем? Или обичайните неща ниво на гориво, моментен разход? Пиши за някоя нова функция, нали ги колекционирам!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Аре наздраве!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

rider777

hunter_75

Абе защо не легнеш накрая под таралясника и да се самозгазиш,да се отървеш и себе си,и нас от простотиите ти

rider777

От кои простотии,,,,, плътност на нафтата или килолитър или кво ????

driver1

Цитат на: hunter_75 - Събота, 23 Август, 2014, 10:00:51
Абе защо не легнеш накрая под таралясника и да се самозгазиш,да се отървеш и себе си,и нас от простотиите ти

Защото поредната му мания, (след антисемитизма му) е, че е призван да ни отваря очите! Мисия, демек. Навива си будилника и още отворил-неотворил очи и почва да отваря очите на другите...Щот са прости! Па той - умен!
    Влошава се човеко, спор няма. Ще следим анамнезата...

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Събота, 23 Август, 2014, 10:22:44
От кои простотии,,,,, плътност на нафтата или килолитър или кво ????

Само Драгомир да "чуе" и ще "подскочи" от радост. Според него не само правя технически грешки, а и много често. Той ги търси близо година, защо не му помогнеш?! Да споделиш, коя представка не съществува и как мериш масата на горивото, остава да е теглото в килограми? Виж, какво добро предложение ще ти дам: Дай ми на заем 1 Мг (мегаграм) нафта, връщам ти  след половин час, дори след 15 минути 1 Кл (един калитър 1 024) и ще ти платя 100 лв. Значи може да ти дойдат към 400 лв./час!!!

Тази тема май е за раздел "Празни приказки" вече?! Както беше казал Красимир Тодоров, някой да ти оспами темата е едно, ама сам...? Нали нямаш очаквания да дойде сериозен, при това представяне? Ама нали хората отнякъде все ще започнат, да се научат!

Наздраве!!!

rider777

voyager

Винаги когато имам нужда да почета глупости влизам в форума.Тук те са в изобилие.Много ми е интересно как си взимал 3600 евро заплата в Logivit,при номина от 900 евро и 8 цента на км.И  всички фирми които дойдоха за шофьори от България,ни една не струваше.Знам го от опит просто взимаш документите и бягаш от там.А такива пишман  чорбаджии може да ги познаете по кутиите копърка около кабината.

rider777

hunter_75

И по слухтенето около кабините по паркингите,и по подпитването колко взимат колегите,и плащат ли им,и какви боклуци са чорбаджиите,ега разпитвания колега се изпусне нещо за шефе си,абе все едно един...... ги е правил.Елементарни,та нема накъде.Кинорежисьора е ярък пример,а като си представя че по пътищата зад волана има хора които се кефат на продукцията му.. :'( добре че се отказах

rider777

Ти кога ме видя да обикалям по паркингите и да слухтя бре ????

hunter_75

;D Все едно съм те видял,кристално ясен си ми.Както казах,един ..... ви е правил,ама вие от вашата си камбанария не го осъзнавате и се мислите за големи хитреци

rider777

Купи си камион и пак ще си говорим ,,,,,,,,,,,,,,,,,

hunter_75

Не бих си купил и детско камионче.Ти,след като имаш къща в Америка,а това значи и документи,защо не си купиш камион и да работиш там,или не си се сетил?

hunter_75