• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търси се ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Започната от rider777, Сряда, 13 Август, 2014, 07:28:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Търся шофьор за работа вътрешно в Европа с престой от 3 месеца и почивка от 2 седмици до 1 месец . Изисквания МИНИМУМ 3 години стаж като шофьор на прицеп в Европа, основно изискване точност, честност и коректност. Заплата твърдо 1500€,, ако се справя добре с работата може и някакво бонусче да се измисли. Ще се кара Рено Премиум Евро 5 предимно Германия - Бенелюкс. Лице за контакт Асен Маринов,,, телефон за връзка 0898668070 . Да се обаждат само сериозни хора,,, лигльовци и философи да подминават обявата все едно не са я видели !!!!!!!!!!!!! Забравих да напиша в изискванията ,,,,,, ПРЕПОРЪКА ОТ ПРЕДИШЕН РАБОТОДАТЕЛ И ТРУДОВА КНИЖКА ,,,, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hunter_75

;)Ще изляза прав накрая,тия приказки "за колко пари искате да работите" и т.н

hunter_75

blajiv

Германия - Бенелюкс (нон стоп товаро-разтоварна дейност). Рено Премиум....

hunter_75

naum4o

Не знам за вас, но аз виждам три позитивни сигнала в обявата:

1. Хубаво, е когато работодателят ти е минал по този път. Няма нужда да изпадаш в обяснителни режими и да спориш с някой кабинетен спедитор какво точно е станало. Шефът ти ще те разбере, защото той е товарил от там нееднократно и е в час със спецификата на мястото.
2. Коректността е наистина възможна - това, че потребителят е сложил обявата си тук, е вид гаранция, че намеренията му са сериозни, както и че очаква същото от бъдещия си работник.
Ние нищо няма да разберем за техните взаимоотношения, ако са коректни и доста, ако не са.
3. Всичко за пари. Човекът е написал - при добра работа ще има бонуси. А при конкретно договаряне, това доста променя нещата.

Това е само лично мнение. Не познавам колегата, изводите си ги правя от профила му на недоверчив и с особено мнение човек.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

hunter_75

Така е колега,но според мен 1500 евро отдавна престанаха да бъдат реалните пари за този вид работа,камо ли за тази къса релация.Товаренето и разтоварването сигурно ще е всеки ден.Не споменава камиона има ли тол колект,или шофьора ще се блъска по бензиностанциите да търси такъв.И не на последно място времето за шофиране-3 месеца,при сериозните фирми отдавна вече се работи на договорка различна с всеки шофьор,и пак нямат достатъчно кандидати.И накрая да търсиш и професионалист,при тия условия,едва ли.За мене така стоят нещата

driver1

Аз съм последният човек, който би се примирил с некоректен работодател със симптоми на мошеничество. Но! Колеги, не смятате ли, че почти винаги прекаляваме с реакциите и оценките си на такива оферти тук? И нещата са сведени дотам, че такива почти липсват.
   Как си представяте оферта, която да ви хареса от пръв поглед? Може би така:

Търси се шофьор!
   Може и без опит. Ние ще ви обучим, ако ви се учи. Ако смятате, че всичко ви е ясно, няма да придиряме за някакви щети - имаме си пълно каско и камионите ги сменяме с нови ежегодно.
   Само прави курсове, работи се от понеделник до петък.
   Потегляне за курс при готовност и желание.
   Никаква товаро-разтоварна дейност, но при желание да слезете от кабината, усилието се заплаща на минута.
   Нямаме претенции за време на доставката - важното е да стигнете все някога.
   Плащаме всички глоби.
   Прибирате се и паркирате композицията по родните си села, при нужда - ползвате за прибиране на реколтата и превоз на дърва за огрев на баба ви.
   Коректно, твърдо стартово заплащане от 3000евро - един месец авансово!
   Бонуси при прибиране в събота.
   Служителките в офиса разработват подробно маршрута на всеки курс и при нужда придружават лично шофьора и се разправят с несговорчиви клиенти. Допълнителни услуги - по споразумение...

Разбира се, може да се добавят и още много възможности. Но пак съм сигурен, че ще се намерят недоволни.
   Колеги, имате пред себе си оферта. Просто задайте въпросите си. Не бързайте да иронизирате и заклеймявате. Преди да правите заключенията си, убедете се, че сте събрали достатъчно информация - и от подателя на обявата и от странични източници. Имайте винаги едно на ум - всеки ще ви каже това, което му се иска да чуете, а то не винаги се покрива изцяло с истината - субективно е, дори да не е злонамерено. Затова - сравнете информацията получена по различни пътища. Но не атакувайте директно и прибързано!
 За да има предложения тук...

hunter_75

noj

LKW

Цитат на: driver1 - Сряда, 13 Август, 2014, 18:14:22
   Аз съм последният човек, който би се примирил с некоректен работодател със симптоми на мошеничество. Но! Колеги, не смятате ли, че почти винаги прекаляваме с реакциите и оценките си на такива оферти тук? И нещата са сведени дотам, че такива почти липсват.
   Как си представяте оферта, която да ви хареса от пръв поглед? Може би така:

Търси се шофьор!
   Може и без опит. Ние ще ви обучим, ако ви се учи. Ако смятате, че всичко ви е ясно, няма да придиряме за някакви щети - имаме си пълно каско и камионите ги сменяме с нови ежегодно.
   Само прави курсове, работи се от понеделник до петък.
   Потегляне за курс при готовност и желание.
   Никаква товаро-разтоварна дейност, но при желание да слезете от кабината, усилието се заплаща на минута.
   Нямаме претенции за време на доставката - важното е да стигнете все някога.
   Плащаме всички глоби.
   Прибирате се и паркирате композицията по родните си села, при нужда - ползвате за прибиране на реколтата и превоз на дърва за огрев на баба ви.
   Коректно, твърдо стартово заплащане от 3000евро - един месец авансово!
   Бонуси при прибиране в събота.
   Служителките в офиса разработват подробно маршрута на всеки курс и при нужда придружават лично шофьора и се разправят с несговорчиви клиенти. Допълнителни услуги - по споразумение...

Разбира се, може да се добавят и още много възможности. Но пак съм сигурен, че ще се намерят недоволни.
   Колеги, имате пред себе си оферта. Просто задайте въпросите си. Не бързайте да иронизирате и заклеймявате. Преди да правите заключенията си, убедете се, че сте събрали достатъчно информация - и от подателя на обявата и от странични източници. Имайте винаги едно на ум - всеки ще ви каже това, което му се иска да чуете, а то не винаги се покрива изцяло с истината - субективно е, дори да не е злонамерено. Затова - сравнете информацията получена по различни пътища. Но не атакувайте директно и прибързано!
 За да има предложения тук...

Все едно ми четеш мислите.След като прочетох коментарите преди твоя и след този на Иво , а и от доста време като гледам хората поради какви причини реват от фирмите , ми идваше на акъла една такава оферта.Иска ми се да се върнат старите години , та да мине малко "ситото" , че ......... .А иначе Иво само си губи времето като пуска обява(коментатори и специалисти много).
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

rider777

То в обявата пише "лигльовци и философи да подминават обявата" ама нищо де,,,, всеки има право да се чеше дето го сърби,,,,,,,,,,,,,,

driver70

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 14 Август, 2014, 11:07:41
То в обявата пише "лигльовци и философи да подминават обявата" ама нищо де,,,, всеки има право да се чеше дето го сърби,,,,,,,,,,,,,,
Значи,леко ме издразни колега.Кои са лигльовците,тези които искат, по-голяма заплата,или тези ,които се съгласяват с това което им се предлага.Дано си намериш,човек,който не е ,лигльо.

rider777

valentin4377

Според мен Иво /без да го познавам/ си е пуснал съвсем коректно обявата.Парите като стартова заплата са на средно ниво ,но ако намери кадърен шофьор който си върши работата ,защото искането е едната стана на въпроса другата е че трябва да има добър приход камиона да се пази и тогава и Иво няма да иска да се раздели с такъв шофьор.Пожелавам му успех с шофьора и в бизнеса.А иначе писачи и разбирачи много!

rider777

В сегашната икономическа ситуация бих казал, че парите са доста над средното ниво за бранша ,,,,,, а се оказва, че никой не чете обявата правилно,,,,,, не на мен ми трябва шофер а на Асен Маринов, който е готов да плаща пари, каквито вече в много малко фирми можеш да вземеш,,,,,, аз форумен шофер никога не бих качил .

rider777