• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търси се ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Започната от rider777, Сряда, 13 Август, 2014, 07:28:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Тоест и себе си не би назначил?  :D Не ставаш ти за тази работа, така ли?

Предполагам друго си имал предвид, защото така формулирано, звучи малко странно.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

rider777

;D ;D ;D ;D ;D Като се знам кво лайно съм не бих се назначил да.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hunter_75

Цитат на: rider777 - Петък, 15 Август, 2014, 10:20:12
В сегашната икономическа ситуация бих казал, че парите са доста над средното ниво за бранша ,,,,,, а се оказва, че никой не чете обявата правилно,,,,,, не на мен ми трябва шофер а на Асен Маринов, който е готов да плаща пари, каквито вече в много малко фирми можеш да вземеш,,,,,, аз форумен шофер никога не бих качил .
Айде да престанеш да ни натрапваш тия глупости,над средното за бранша е заплащането само за новоизлюпени собственици,ако се е поослушаш ще разбереш че за тия пари няма кадърен и можещ шофьор който да се качи

rider777

Ти за колко бачкаш ако не е тайна,,,,,, само не си измисляй разни цифрички на които да се смея ,,,,,,,,,,,,

hunter_75

На тебе ще ти кажа,за левовата равностойност на тия пари,само че в Бг.През вечер съм си в къщи.Като си си тука ми се обади лично ще ти обясня и по-подробно.И карам цистерна  ;)

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 17 Август, 2014, 12:51:08
Ти за колко бачкаш ако не е тайна,,,,,, само не си измисляй разни цифрички на които да се смея ,,,,,,,,,,,,

Иво, все по-често ти се случва да пишеш откровени глупости. А обобщенията ти са заблуждаващи. Посочената сума може да се прецени като средна в бранша, но при условие, че се отбележи, че става дума за българска фирма оперираща в чужбина. Отворили са си задниците като космическа черна дупка...
  Понеже питаш колегата колко е взимал, ще ти кажа аз колко получавах в последната ИСПАНСКА фирма в която работех: Минимум 2300 евро в най-лошите месеци! В добрите - до около 2800-2850евро! При заплащане от 8.5 цента на километър и номина 1300месечно. С всички осигуровки платени, един месец платен отпуск (1300евро), плащане на глоби при претоварване и някои други и т.н. Почти всяка събота и неделя - у дома. Преди се е плащало и обезщетение, ако не се прибереш, но аз не го заварих. И всичко това - в разгара на ужасна икономическа криза в Испания!
  Нашенците пускат обяви "...поради разширяване на дейността...", пък заплатите в бранша - надолу, поради "...икономическата ситуация...".
 На опита си ли да вярвам и на това, което виждам, или на приказките на новоизлюпени бизнесмени?
 За да избегна въпроси от вида "Като си бил толкова добре платен, защо не си там?", ще поясня, че причините са съвсем други - здравословни. Имам колеги и приятели, които продължават да си работят и да си получават тези пари, а се ужасяват само като чуят за БГ-работодател...

hunter_75

Това и аз се опитвам да му обясна,ама той упорито продължава да търси шарани.Претенциите големи,покритието гола вода

rider777

Бачкайте със здраве,,,, ако имаше фирма, която да ми плаща 2000€ на месец никога нямаше да купя камион,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 17 Август, 2014, 13:28:28
Бачкайте със здраве,,,, ако имаше фирма, която да ми плаща 2000€ на месец никога нямаше да купя камион,,,,,,,,

Невероятно е, че се правиш на умряла лисица. Работодатели в Испания не са само такива като ÏGOA & PATCHI, HERMANOS LAREDO и  LLASER & NAVARRO. Тези са за балъците. Има си съвсем нормални испански фирми в които испанци, българи и румънци си бачкат рамо до рамо и взимат еднакво за равен труд. За други страни не съм наясно, но ти твърдиш, че не си виждал заплата над 2000евро в Испания ли? Излагаш се...

hunter_75

Не се излага въобще той,кара си по план.Ама вече взе трудно да става,народа се ограмоти....

rider777

2006 - 2007 съм взимал в Лодживит над 3600€ месечно,,,,,, ама това умря безвъзвратно мнооого отдавна ,,

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 17 Август, 2014, 14:01:12
2006 - 2007 съм взимал в Лодживит над 3600€ месечно,,,,,, ама това умря безвъзвратно мнооого отдавна ,,

Аз ти пиша не за това, което е умряло, а за това, което си е съвсем живо и е в настоящето. Продължаваш да се правиш на умряла лисица. Много поздрави на Ванчето - все по-често ще и се налага да търси шофьори по този начин.

hunter_75

И все по-често ще се щ чуди защо няма отзовали се

SEMPER

Дривер,това което го пишеш и е така, и не е така.

Цифрите,които ги пишеш предполагам са абсолютно коректни.

Само че , ти живееш там. От доста време си. Натрупал си стаж в Испания. Вече достатъчно добре си се ориентирал и в обстановката около работата, и в отношенията с държавните институции. Предполагам, че говориш и езика поне що годе прилично.

Сега се постави на някой от Бяла Слатина, Белово или Нови Пазар (абсолютно произволно ги посочвам населените места). Какви са му шансовете да започне работа при същите условия. Ей така - да дойде и да почне.Без да познава никого. При условие, че знанията му по чужди езици са на ниво да минава граница с затруднения. И е карал да речем по Европата за българска фирма, или дори за чужда, но от тези де събират шофьори от България.

Не искам да кажа, че няма варианти. Но и не може да стане - хоп, и готово.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

hunter_75

Така е,но Иво не търси шофьор от Б.Слатина,Белово и т.н,а търси някой като driver1,така че пак сме там откъдето започнахме

hunter_75