• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търси се ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Започната от rider777, Сряда, 13 Август, 2014, 07:28:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mr.Balkanski

Сметките излизат най-добре на двама румънци и един овчар ми се струва.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

hunter_75

hunter_75

admin

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 19 Август, 2014, 22:37:30
Освен това си и изпяркал от чорбаджийска лакомия алчност и злоба.
Стига си са мислил чи си най-хитрия пък те другите будаНли разбираш ли?
И напиши веднъж поне нещо истинско . Само да не е като трите ти истории дето ги повтаряш във всеки втори пост.
1. Мене преди 2008 ме гонеха да ми предлагат 5- 6000 евро заплата.
2. Засякох се с един овчар, дето вика : "Шефе я тоюо камион че ти го карам и за 300 лв."
3. Който иска пари да е учил за доктор.
Вече си 30 години в будката пък от тез трите дивотии друго не измисли.
;D ;D ;D По едно беше взел да пиеш гинко-билоба, ма май си я спрял. Продължи да я пиеш и увеличи дозата , необходимо ти е.
А и колкото такива пишман чорбаджии има с по един партЪклясник, ;D пази боже.
То не че таквиЗ като теб ..... дето нито капитали имат нито хора зависят от тях, изобщо не са и фактор , ,,,..... са чорбаджии амЪ ............ нейсе.
Ай чао че зе да ми са стопля бирата   :D

Пропуснал си и онези 30 и не знам си колко хиляди километра месечно на двойка. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

joyl

Не знам хора,но тук от обява ставана тема на лични нападки  ;D
Сега ,човека  е пуснал обявата и условията ,който е съгласен може да се свърже.
Не разбирам какъв е проблема :)

rider777

Парите са малко пич,,,, не може тук хора с по 5-6  висши образования и научни степени да бачкат за смешните 1500€ ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 21 Август, 2014, 20:06:54
Парите са малко пич,,,, не може тук хора с по 5-6  висши образования и научни степени да бачкат за смешните 1500€ ,,,,,,,,,,,,,,

М'че щом може камионджии да имат имения в САЩ и да се правят на чорбаджии, за кво са им на кандидатите  висши образования? И що трябва да се съгласяват на 1500евро? Така никога няма да си купят ранчо и френски дарак...

joyl

Драйвар живеем в България не в Америка.  ;D

driver1

Цитат на: joyl - Четвъртък, 21 Август, 2014, 21:28:17
Драйвар живеем в България не в Америка.  ;D

Ти трай ся! Щото си менте. Аз пиша на капиталиста.

naum4o

Цитат на: joyl - Четвъртък, 21 Август, 2014, 19:30:17
Не знам хора,но тук от обява ставана тема на лични нападки  ;D
Сега ,човека  е пуснал обявата и условията ,който е съгласен може да се свърже.
Не разбирам какъв е проблема :)
Приятелю, чете ли спама на колегата? Ти би ли написал подобно нещо във форум? Или аз съм сбъркал форумите и съм влязъл във форума на ,,Ще те сцепя точка ком"?

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

diyodi

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 21 Август, 2014, 20:06:54Парите са малко пич,,,, не може тук хора с по 5-6  висши образования и научни степени да бачкат за смешните 1500€ ,,,,,,,,,,,,,,

Цитат на: driver1 - Сряда, 13 Август, 2014, 18:14:22Как си представяте оферта, която да ви хареса от пръв поглед? Може би така:

Търси се шофьор!
    Може и без опит. Ние ще ви обучим, ако ви се учи. Ако смятате, че всичко ви е ясно, няма да придиряме за някакви щети - имаме си пълно каско и камионите ги сменяме с нови ежегодно.
    Само прави курсове, работи се от понеделник до петък.
    Потегляне за курс при готовност и желание.
    Никаква товаро-разтоварна дейност, но при желание да слезете от кабината, усилието се заплаща на минута.
    Нямаме претенции за време на доставката - важното е да стигнете все някога.
    Плащаме всички глоби.
    Прибирате се и паркирате композицията по родните си села, при нужда - ползвате за прибиране на реколтата и превоз на дърва за огрев на баба ви.
    Коректно, твърдо стартово заплащане от 3000евро - един месец авансово!
    Бонуси при прибиране в събота.
    Служителките в офиса разработват подробно маршрута на всеки курс и при нужда придружават лично шофьора и се разправят с несговорчиви клиенти. Допълнителни услуги - по споразумение...

А ето така, сигурно им се иска на Иво и други работодатели да е CV-то на шофьора:
 Работя като международен шофьор от 20 години. Обиколил съм всяка европейска държава минимум по 3 пъти. За дългогодишния си стаж имам само една щета по камион - загубих си капачката на вентила на предна лява гума. Страдам от безсъние, не пуша , не пия, семейство нямам при което да се прибирам т.е. мога да седя по 1 година. За заплатата нямам претенции - колкото толкова. И да не се превежда редовно, не е проблем няма кои да я харчи. За да не се отклонявам от курса и до магазини не ходя - научих се да фотосинтезирам. Имам висше образование, владея английски, немски и френски(говоримо и по-слабо писмено). 20 колана ги оправям за 10 мин. И т.н.

rider777

Наздраве,,,,,,,,,,, стойте далеч от злобата и завистта !!!!!

driver1

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 21 Август, 2014, 23:25:10
Наздраве,,,,,,,,,,, стойте далеч от злобата и завистта !!!!!

Умрел съм па да ти завиждам! Па си се объркАл нещо...

rider777

Лек и успешен ден на всички, които си гледат работата съвестно и не се занимават с това кой какво имал или казал ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Айде почна се, Тия ми завиждат, другите ме лъжат, а Ония ме крадат....
Искам професионлист да ми работи и да не ме краде, Нищо, че Аз съм краднал за да купя бангията, и продължавам  да мамя(адблу, такси, почивки, национали). Ама искам ШоФер да не ме лъже.... Е нема бате, както си балтирал на времето, така ще те балтират тебе, не си последният тарикат.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.