• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искане за забрана

Започната от Mandor, Четвъртък, 28 Август, 2014, 09:32:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Цитат на: driver1 - Събота, 30 Август, 2014, 15:32:52
   Именно, де. Моята идея беше да не се поставят под един знаменател РОКЕРИ и моторджии-камикадзе.  Защото всички се писаха рокери, а това е нещо друго.
Факт.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

godji

След като искат забрана , аз искам прозорец за движение през който да няма рокери, селяни и отпускари (само служебни коли , бусове и камиони - все такива които са на работа  ) !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

driver1

Цитат на: godji - Събота, 30 Август, 2014, 21:07:29
След като искат забрана , аз искам прозорец за движение през който да няма рокери, селяни и отпускари (само служебни коли , бусове и камиони - все такива които са на работа  ) !

Добра идея, между другото! Не ми беше хрумвала досега, но е оригинално. :-)

dino412

Цитат на: godji - Събота, 30 Август, 2014, 21:07:29

Цитат на: driver1 - Събота, 30 Август, 2014, 21:20:20
Добра идея, между другото! Не ми беше хрумвала досега, но е оригинално. :-)

Ами Аз Съм готов с предложение по въпроса.
Една седмица, понеделник, сряда, петък и неделя са за комерсиални превозни средства.Вторник, четвъртък и събота за лични.А след това обратно за да няма недоволни.Така една седмица ще се работи четири дни а другата три.По тоя начи наредба 561 ще се изпълнява на 120%.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.