• Welcome to Форум на българските шофьори.

Доживяхме и това да видим

Започната от makedonski_1970, Петък, 26 Септември, 2014, 19:55:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

Тоест Адмнче, да убиваш е добре, когато имаш цел за постигане?
Е това наричам аз цинизъм.
Ето за една седмица убих две гугутки, които летяха твърде ниско над аутобана.. ама аз имам висша цел, да закарам един товар с ядене на некви дебили, така че смъртта на тия две мили същества е оправдана и благородна. Е, на мен ми е съвестно... ама щото съм един глупак може би... Но да изтрепеш 20 милиона за да задоволиш едно его.. е оправдано си е, егаси.
Това разбрах аз от написаното за Сталин по-горе. Дано не са твои мисли приятелю

Красимир Тодоров

Красимир Тодоров

Админчо, понеже ме заяде в една друга тема, че съм лъжел, ето за какво става въпрос, може и да не си го ти съчинил тоя текст, понеже излиза поне в 5 други сайта преди твоя, но факта че си го ПРЕКОПИРАЛ означава, че го подкрепяш и си съгласен!
Част от текста:
Нямаше изкуствени форми на оплождане и бебета в епруветки, поради факта, че мъжете искат да се търкалят само с мъже, а жените – само с жени
Значи ти считаш, че причината да има изкуствено оплождане е именно тази? Мога да кажа само, че по Сталиново време не е имало изкуствено оплождане, а мъже с мъже са спали по римско време още.
Стига патос моля те!

Красимир Тодоров

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 10 Май, 2015, 17:00:14
Админчо, понеже ме заяде в една друга тема, че съм лъжел, ето за какво става въпрос, може и да не си го ти съчинил тоя текст, понеже излиза поне в 5 други сайта преди твоя, но факта че си го ПРЕКОПИРАЛ означава, че го подкрепяш и си съгласен!
Част от текста:
Нямаше изкуствени форми на оплождане и бебета в епруветки, поради факта, че мъжете искат да се търкалят само с мъже, а жените – само с жени
Значи ти считаш, че причината да има изкуствено оплождане е именно тази? Мога да кажа само, че по Сталиново време не е имало изкуствено оплождане, а мъже с мъже са спали по римско време още.
Стига патос моля те!

Ти сериозно ли ги пишеш тези неща?
Например това, "факта че си го ПРЕКОПИРАЛ означава, че го подкрепяш и си съгласен!"
Държиш ми сметка сякаш съм ти длъжен с нещо и не искаш да си признаеш, че излъга. Толкова нагло и безцеремонно излъга, че дори ти е трудно да напишеш едно извинение.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!