• Welcome to Форум на българските шофьори.

Любимо видео с камион

Започната от Volvo FH16 700, Събота, 21 Май, 2011, 13:16:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mandor

Не е с камион, но си е майсторско управление.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Гена

Ето нещо и от мен малко дълго. :)

Гена

Дамян Йончев

loshdancho

Цитат на: man f2000 - Четвъртък, 29 Декември, 2011, 19:56:28
това клипче го видях чрез фейсбук и ми е много чудно този дрогиран ли е или пиян и дали изобщо е реално това носене на цистерната...

http://www.izgledaivideo.eu/%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%8F-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-video_d7edbf3ef.html
Не човече ПРАЗЕН е и го прави за кеф аз го правех на времето с гондолата , дори съм опитвал пълен но се вдига на две гуми.Караш на ограничител и завърташ рязко волана на 45-60 градуса и когато те лашне и докато те лашка на едната страна  въртиш на другата. подобно на лека кола ,но ремаркето се  усилва ефекта. много е важно през цялото време да се държи газта постоянно  до край натисната. Знам ,че от страни е страшно но  е елементарно за изпълнение.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Дамян Йончев

Ясно значи всичко си е реално и просто трябва да знаеш какво правиш иначе щете завърти професионално :)

RoadRunner

Rover 400 2.0 SDI '98 & 25 2.0 iTD '03
20T2N = Two litres of pure troublemaker!

Бриги Магнито

Още по-интересно е,че сравнително добре изчистеният път неудовлетворява службите и те продължават с почистването,у наше село обикновенно чакаме да се разстопи от само себе си. ;)

RoadRunner

Това видео не е за любими, но като съм тръгнал за снегопочистване, как го правят в Москва ??? Чист път, мръсен път!
http://auto.fishki.net/comment.php?id=108267
Rover 400 2.0 SDI '98 & 25 2.0 iTD '03
20T2N = Two litres of pure troublemaker!

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Бриги Магнито

VALKATA:

Тези два клипа много ми харесват.

caterpillar

JetBroom най-добрата техника за снегопочистване и изсушаване на пътя :o                                                       
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!