• Welcome to Форум на българските шофьори.

Интересни снимки (авторски) !

Започната от godji, Събота, 25 Октомври, 2014, 20:33:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

driver1

Возят материала за санитарния фаянс на фирма ИДЕАЛ - СТАНДАРТ/ Севлиево.

driver1

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

godji

admin

Цитат на: godji - Неделя, 26 Октомври, 2014, 09:51:19
Две са !

Две са, но като се срине мястото, където си ги качил и не се виждат. Качвай ги направо във форума, за да няма такива проблеми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Неделя, 26 Октомври, 2014, 09:59:25
Две са, но като се срине мястото, където си ги качил и не се виждат. Качвай ги направо във форума, за да няма такива проблеми.

Аз ги виждам, обаче?

admin

Цитат на: driver1 - Неделя, 26 Октомври, 2014, 11:34:56

Аз ги виждам, обаче?

В момента и аз ги виждам, но този сайт, където са качени има склонност към преминаване в офлайн режим и тогава снимките не се зареждат.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

godji

Цитат на: admin - Неделя, 26 Октомври, 2014, 09:59:25
Извинявам се , но ограничението за големината на файла ме спира ! Не знам как да ги намалявам и затова ползвам този сайт !

bobikat

Цитат на: godji - Неделя, 26 Октомври, 2014, 19:57:46
Извинявам се , но ограничението за големината на файла ме спира ! Не знам как да ги намалявам и затова ползвам този сайт !
Там е до 2 Мб. Аз винаги качвам тук (до 2.5 Мб), дори и да не се логна, снимките си се виждат постоянно.
http://picbg.net/login.php

sush1978

Умирай трудно

Ни_Лук_Ял

Аз ще я повдигна темичката. Като гледам то това е форум само за камьонджии, няма един автобусаджия.
Нищо. От личния архив малко снимки качвам, който му харесват тез возила, да изплакне окото. ;D

В Трите долини (Савой)

Време за кордон (Лион)

На шанцата ;)

Около Гренобъл по залез

В Норвегия към реката:)

Стария:)

Цък-цък кллюче. Скорости x2
Breakthrough....

Ни_Лук_Ял

Breakthrough....