• Welcome to Форум на българските шофьори.

Закупуване на камион втора употреба от не-шофьор

Започната от predatorzzz, Вторник, 04 Ноември, 2014, 15:14:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

динко

Рискувай,нищо лесно няма.Работа за камиони дал Бог-пари малко,дано по-паднеш на камион и шофьор иначе си за мустака.

динко

bobikat

Точно не мога да цитирам 561, но нямаше ли член, който забранявя да се дава възнаграждение на шофьора дори и под формата на бонуси за пропътувани км?

bobikat

driver1

Цитат на: динко - Събота, 08 Ноември, 2014, 18:00:18
Рискувай,нищо лесно няма.Работа за камиони дал Бог-пари малко,дано по-паднеш на камион и шофьор иначе си за мустака.

Динко, рискувай и ми дай двадесетина - тридесет хиляди евро назаем?  ;D С 50% лихва! Нищо, че не ме познаваш. Рискувай! Може и да ги нямаш? Нищо, вземи от приятели, лихвата, която ти обещавам е добра, нали? Ще спечелиш! Може, би...

Да ви имах съветите глупави...

abator

В момента да създаваш транспортна фирма и да купуваш камиони, е като да си купиш фабрика на 9-ти септември. Не поемай излишни рискове без сериозни консултации с хора, на които можеш да се довериш. Това е моето мнение по въпроса.

динко

Валери аз нямам късмет в залозите.Човека пита аз изказах моето мнение може и да е глупаво,транспорт ще има и нови транспортни фирми също.Как ще си организира нещата не е от моята компетентност,много фалираха и  се насочиха към друга дейност, трети станаха още по-големи нима те не са рискували.

driver1

Цитат на: динко - Неделя, 09 Ноември, 2014, 11:17:20
Валери аз нямам късмет в залозите.Човека пита аз изказах моето мнение може и да е глупаво,транспорт ще има и нови транспортни фирми също.Как ще си организира нещата не е от моята компетентност,много фалираха и  се насочиха към друга дейност, трети станаха още по-големи нима те не са рискували.

Динко, правилно казваш, че много фирми фалираха, а други се разраснаха. Има и такива, които кретат едва-едва.
Но не отбелязваш как се разраснаха тези, които станаха големи? Имаш ли понятие въобще? Много лесно раздаваме съветите си май, когато парите са чужди. Много е лесно да кажеш -"Бе опитай, пък ако не се получи, карай..." и да гледаш сеир. Съвсем друго е да вникнеш в конкретния казус и базирайки се на собствения си опит да кажеш нещо. Защото човека казва, че няма понятие от този бизнес, има само едни пари. И ти го съветваш да ги похарчи, пък каквото стане?
    В това отношение полезен наистина може да бъде самохвалкото Иво(Rider-cinema), тъкмо да се направи на голям пред някого...
   Но, ако оставим шегата настрана, съвети може да дава само човек, който се занимава с тази дейност и има собствен поглед. Ние сме само карачи и гледаме отстрани.

динко

Първосигнално реагиране Валери,новите закони които рано или късно ще станат реалност ще поставят много от нелоялните фирми там където им е мястото.С един камион за кого по-напред,а и цена под 1 евро на километър...иска си здрави гащи.

rider777

Самохвалкото е бил полезен на много хора ама вече ще престане да помага на непознати ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

drago_pavlov

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 07 Ноември, 2014, 00:11:18
     Може да получи, може да не получи! Къде ли се получава такава информация, да го препратим човекът?!?!?! Тези "съгласните", за тях не разбирам какво получават тук, та чак "настървено" коментират! Да...! Нещо по-ценно от информация?! Какво ли е то?
Спамер, пак ли се изказваш неподготвен... Много думи, никакъв смисъл, както обикновено... Аман от дървени философи...
Тук ще получи точно на дядо ми цурвулите...
Ти освен да му кажеш как да попълва CMR-та друго можеш ли да споделиш за дейността на една транспортна фирма?
Цитат на: driver1 - Неделя, 09 Ноември, 2014, 11:52:55
     Но, ако оставим шегата настрана, съвети може да дава само човек, който се занимава с тази дейност и има собствен поглед. Ние сме само карачи и гледаме отстрани.
Кажи го това на проф. Илчев...

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 10 Ноември, 2014, 11:02:16
Спамер, пак ли се изказваш неподготвен... Много думи, никакъв смисъл, както обикновено... Аман от дървени философи...
Тук ще получи точно на дядо ми цурвулите...

Аман от компютърни вируси и бандитски програми като теб! Поне удовлетворяваш някаква потребност тук! Никой, ти какво правиш тук като нищо не научаваш? Смучеш енергия ли?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

drago_pavlov

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 10 Ноември, 2014, 11:13:41
     Аман от компютърни вируси и бандитски програми като теб! Поне удовлетворяваш някаква потребност тук! Никой, ти какво правиш тук като нищо не научаваш? Смучеш енергия ли?!
Спамер, "компютърния вирус" е купувал камиони, за разлика от теб.
А какво правя тук, не е твоя работа  ;)

А конкретно в тази тема, 100% от мненията ти нямат нищо общо с темата.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 12 Ноември, 2014, 10:26:22
Спамер, "компютърния вирус" е купувал камиони, за разлика от теб.
А какво правя тук, не е твоя работа  ;)

А конкретно в тази тема, 100% от мненията ти нямат нищо общо с темата.

Значи, този този който може да си даде мнението не го дава, за да може да каже: - Тук нищо няма да научиш! С Райдърът, ако стане приказката къде е прочел за него? Вероятно в другият форум дето обичаш да посещаваш на "Майките"! Когато беше млад ми приличаше на интелигентен и умен. Тогава бих те попитал къде си дадох мнението в тази тема? Освен да ти отговарям на просташките ти изказвания (като на не малко чорбаджии). Но сега явно си остарял и като се има предвид какви глупости пишеш, вероятно имаш близки срещи с Алцхаймер! Надежда да ми отговориш на конкретните въпроси, нямам. И какво правиш тук, ясно е, смучеш енергия като вампирите!!! Не случайно жена ти изпрати такива пожелания (Ралица)! Последен въпрос, инж. енергиен вампир или само енергиен вампир си?!?!?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

МИНКО ИЛЧЕВ