• Welcome to Форум на българските шофьори.

HuMor Transportvermittlung GmbH.

Започната от mercedes2014, Вторник, 16 Декември, 2014, 17:05:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mercedes2014

Колеги, знае ли някой нещо за фирма  HuMor Transportvermittlung GmbH? Имат пусната обява за работа,но незнам тази фирма коректна ли е с плащането?Моля,ако някой знае някаква информация, да я сподели.   

mercedes2014

American

Колега името и е доста humor-истично,  ;D
Друго нищо немога да кажа.
smoking gun

American

smoking gun

SEMPER

Какво значи коректна с плащането ?

Дали плаща своевременно ли - ако си на трудов договор - парите ти влизат на деня, или ден по рано. Това е обичайната практика тук.  Неплащането на заплати води до много сериозни неприятности за работодателя,и никой не иска да си ги причинява.

Ако питаш дали плаща доволно - тук се плаща точно толкова,за колкото си се разбрал предварително - нито повече,нито по малко. Повишение на заплатата след това  е мръсна дума,освен ако не е  нещо символично

Доколкото можах да се ориентирам,това е някаква миниатюрна фирмичка в северния край на Мюнхен. Нямам идея  какво вози, но я има два три камиона, я няма и толкова. Тел.: 089 3221190 -звънни най добре и питай за какво става дума точно

Не знам къде си видял обява на тази фирма, но за твое сведение - обяви за шофьори СЕ тук са едни от най многобройните.

С заплащането нещата са по други. Ако държиш на хубаво заплащане - ще трябва доста време да посветиш на обикаляне,чакане, търсене и пазарене. Няколко месеца поне ....

Ако парите са ти все тая и си склонен да се предложиш за  към 9 евро  , дето се вика на другия ден си почнал да въртиш геврека. Даже ще можеш да избираш измежду няколко фирми  ;D ;D ;D

И тук вече се напълни с румънци, че и българи, де не познават парите,и се хващат да работят за слава най вече ...

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Семпер, забрави да споменеш най-големият проблем ,,,, "Македонците" ,,,,,, не бачкат за 9€ на месец ама тримесечната им заплата за каране вътрешно в Европа е равна на 850-1000€ ,,,, ти го сметни колко взимат на месец ,,,,, румънците поне не падат под 700€ месечно.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 18 Декември, 2014, 03:23:00
Семпер, забрави да споменеш най-големият проблем ,,,, "Македонците" ,,,,,, не бачкат за 9€ на месец ама тримесечната им заплата за каране вътрешно в Европа е равна на 850-1000€ ,,,, ти го сметни колко взимат на месец ,,,,, румънците поне не падат под 700€ месечно.
Райдер къде го гледа тоя филм брат?

rider777

Прожектират го в Зеебрюге, в Дуисбург, в Бетембург ,,,, а и много пъти гледах повторенията из базите на DSV в Швеция и Дания ,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

JoroBoro

Търси си балъци да му запушат дупките по празниците. Идвай веднага вика. Няма, можеш ли, не можеш ли!

wolves

Аз говорих с тях,предлаганата заплата от 1800-2000евра чисто за 7,5т на месец не е малка,това за начинаещ чуждоземец,а при положение,че си на трудов договор немски,не виждам какво му е лошото,не омаскарявайте една фирма ей така просто за спорта.Вярно е,че е рисковано,но в този случай в къщи е по добре.С договор,номера с неплащането не минава тук.

славее

Цитат на: wolves - Четвъртък, 18 Декември, 2014, 18:24:26
Аз говорих с тях,предлаганата заплата от 1800-2000евра чисто за 7,5т на месец не е малка,това за начинаещ чуждоземец,а при положение,че си на трудов договор немски,не виждам какво му е лошото,не омаскарявайте една фирма ей така просто за спорта.Вярно е,че е рисковано,но в този случай в къщи е по добре.С договор,номера с неплащането не минава тук.
Какво точно се рабрахте по телефона,с хер Хаселбах ,ако не си разбрал точно да ти преведа.
1600е заплата,дава ти командировъчни когато се пътува до Австрия 30е на ден,това е което се дава и стават около 18000е
и сега почваме с зимането,плащаш данък на тия 1800-1900е в зависимост от кой данъчен клас си/дали си женен с деца и тн
плащаш си и стаята/по двама човека/когато спиш там.
нещата вървът около 1100-1200е Повечето е товарене и разтоварване.

Ако некой го интересува по подробно на лични.

JoroBoro

славее

Цитат на: mercedes2014 - Вторник, 16 Декември, 2014, 17:05:12
тази фирма коректна ли е с плащането?   
Едно плащане в Германия винаги може да изглежда коректно,казва ти
че ще получаваш 1800е отиваш подписваш некакви документи дето неразбираш и започваш работа,парите ти се превеждат спрямо уговореното.А какво се е случило,отвара ти едно гевербе/нещо като нашето ЕТ/и той ти плаща за некаква услуга примерно.....а ти е трябвало да си плащаш счетоводство,данъци и осигуровки;та така ще ги нагласат данъчните нещата да ти вземат всичко спестено.
Никой сериозен работодател няма да ти каже ще взимаш 1800евро
парите се уточняват на место питаш за условия,брутно заплащане, начин на осигуряване..............
чуеш ли зелбщетих бегай.На тия идиотщини ги научихме ние бившите соц.
Лошото е че в сериозна Немска фирма се влиза много трудно,там текучесто почти няма,а такива Хумористични фирми като на г-нХаселбах/дето си търси шофери от основаването на фирмата за три счупени камиона/

rider777

Славе, тва ли е тоя дето ми разправяше за него дето се чесал по тиквата колко бързо си му намерил гаража докато тия готините българи дето отишли преди теб цел ден го търсили ???

bobikat

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 18 Декември, 2014, 15:21:45
Прожектират го в Зеебрюге, в Дуисбург, в Бетембург ,,,, а и много пъти гледах повторенията из базите на DSV в Швеция и Дания ,,,,,,,,,,,
Днес имах среща с един шеф, чиито камиони карат в Дания и Швеция. Каза, че дърпат и на DSV. Предлаганата заплата е 1600 е. С точно фиксирана дата на получаване, и не може да се отметне, щото ми е в града. Според теб, или другите колеги, заплатата като за начинаещ добрa ли е? Или за стандарта на Дания е малка?

bobikat

Ровейки се из нета попаднах на това. И, понеже е късно за редакция пускам 2-ри пост, като се надявам някой модератор да ги обедини.
ЦитатХумор транспорт-мошенници   
15.12.2014 11:12   
85716 Унтершлейсхеим,сименсщрасе8,при обещани 2000 евро, на края на месеца 650 евро,за повече подробности 0890935556

rider777

Бобикат,, 1600€ е супер заплата ако успееш да я вземеш,,,,,, Обещаното не е като завещаното   казват старите хора,,,,, Днес бях в Македония и паднах от смях, когато получих СМС на влизане ,,,, "Добре дошли в Македония - люлката на цивилизацията" ,,,,,

rider777