• Welcome to Форум на българските шофьори.

HuMor Transportvermittlung GmbH.

Започната от mercedes2014, Вторник, 16 Декември, 2014, 17:05:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

port 1

Здравейте колеги! Колко съм колега и колко не съм, няма сега да уточняваме. Но си мисля, че няма нищо лошо младо момче, което се опитва да си изкарва хляба с тая професия, да го наречеш колега. Аз като почвах в шофьорската професия се опитвах да се уча от по старите. Имаше доста неща които научих. Но да Ви споделя някои случки с по-старите ми колеги, които считам, че ще разведрят малко обстановката.
- Та един стар колега /опитен/ караше една Мадара самосвал. Един ден като го насветкал с пясък, решил да мине през пазара, да си купи една козичка. Купил я, метнал я отзад при пясъка, че даже я вързал с една връвчица за предния край на коша. Да, ама като стигнал, първо разтоварил пясъка.
- А друг опитен колега, го пратили да товари амониева силитра. Да ама нямало амониева силитра и за да не се връща празен, го натоварили със захар. Връща се разтоварва и след два три дни го търси началника на склада и го пита.  - А бе, М......, липсва ти един чувал със захар! А колегата отговаря. - Яяя еб.. ма...му, а аз се чудя що всичките пчели са се събрали на мойта ливада.

port 1

plwned

Оливате се! То човек да не попита...  :(

plwned

martinis

Никой ли не разбра за тази фирма, че е нациска?!?
този г-н Хаселбах колко пъти е бил по затвори и арести... не че има много голямо значение де, ако плащат редовно и точно... 

kiril.kirilov67@mail.bg

причина за редакция - тук имаше мнение написано на шльокавица

Rammbon

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 28 Септември, 2015, 21:29:26
kiril.kirilov67@mail.bg , пиши с български букви !

Много ми е интересно това правило за писане на кирилица как е сега?! Защото явно нещата са други, няма да се учудя в скоро време да е допустимо и препоръчително писането на шльокавица, маймуница и т.н. Жалко че SEMPER, не е наясно с новите неща и не разбрах може или не може? Ей така, да си знам, не че ме вълнува много!

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

roshko

ivopifeca

nedu6ka

ужасно отношение към хората,не плаща навреме и е много некоректен,има общежитие 200 евро на месец,не спазва паузите

komanchi

Пиша ви докато работя в тази фирма/Humor/.Нито е за млади,нито е за стари./шофьори и хора/.Нямам сили да ви обяснявам какво става ,но бягайте далеч.

komanchi

Цитат на: komanchi - Четвъртък, 15 Октомври, 2015, 20:50:12
Пиша ви докато работя в тази фирма/Humor/.Нито е за млади,нито е за стари./шофьори и хора/.Нямам сили да ви обяснявам какво става ,но бягайте далеч.

Писах миналата седмица да не се идва в Хумор-а на работа,ама никой не чете,пак са цъфнали 2 български коли на паркинга.Сега пак ще има сълзи и сополи,сякаш моите не ми стигат.

цецодебел

Цитат на: komanchi - Петък, 23 Октомври, 2015, 21:34:26
Цитат на: komanchi - Четвъртък, 15 Октомври, 2015, 20:50:12

Писах миналата седмица да не се идва в Хумор-а на работа,ама никой не чете,пак са цъфнали 2 български коли на паркинга.Сега пак ще има сълзи и сополи,сякаш моите не ми стигат.
Май нищо не разбрах, аз ли съм тъп  ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

lumpen

здрасти. тази обява ме заинтересува, навремето живеех в Германия останало ми е доста от немския език в главата. сега от 10-тина години карам автобус и не ми се занимава с големи камиони май..., обясни на две на три за кво иде реч в тази фирма? моля.!

lumpen