• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фондация

Започната от Prunov, Петък, 02 Януари, 2015, 15:42:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Красимир Тодоров

Цитат на: Prunov - Петък, 02 Януари, 2015, 18:45:21
знаете ли
сьжалявам че пуснах запитване
форума е пьлен с н................
за разлика от другите колеги аз се интересувам как може да се изкара някой друг лев
всички го правят а защо не и аз
а не да се омьжвам като колегата спомена
а нищо не се знае утре самия той може да пуска дарение да живея на малдивите
аз ще се смея по кьсно:-)
Прунов, бих ти отговорил типично в мой стил, ама Админчо ще ме банне, па точно заради тебе некво не ми е кеф. Да ме банне заради други тука ще го преживея...
Фондации... но ще ти отговоря така:
Видела жабата, че коня се кове, вдигнала и тя крак към ковача!

Бре колеги, учудих се като видях колко от вас разбират от фондации... леко ме притеснихте! :)

Красимир Тодоров

gadinka

Цитат на: bobikat - Събота, 03 Януари, 2015, 11:23:46
Предлагам всички ние да си запазим по едно легло там. Хем ще ни хранят, хем ще ни поят. ;D
Идеята не е лоша. Миналата година ми се наложи няколко пъти да посещавам по спешност ветеринарна клиника- с ръка на сърцето заявявам, че аз(като човешко същество) не съм получавала подобно отношение от лекар. Носих кучето си и то бе така обгрижвано, милвано, успокоявано, говореха му с такава обич, че ми стана жалко за самата мен. Спомних си как преди няколко години бях оставена на операционна маса, чакайки да бъда упоена почти два часа. Треперейки от студ, страх, ужас, екипи сновяха напред-назад, питах кога, защо се бавят- отрязваха ме или не ме отразяваха. След като излязох от упойка, агонизирах от болки и молейки се за обезболяващо получих два отговора- ,,мен не ме боли" и ,,всички така казват", а кучето ми бе обезболявано до момента, в който вече нямаше нужда. Та може би магарешкия приют е по-добрата алтернатива за нас хората. ;D

gadinka

bobikat

Цитат на: gadinka - Събота, 03 Януари, 2015, 13:03:30
Идеята не е лоша. Миналата година ми се наложи няколко пъти да посещавам по спешност ветеринарна клиника- с ръка на сърцето заявявам, че аз(като човешко същество) не съм получавала подобно отношение от лекар. Носих кучето си и то бе така обгрижвано, милвано, успокоявано, говореха му с такава обич, че ми стана жалко за самата мен. Спомних си как преди няколко години бях оставена на операционна маса, чакайки да бъда упоена почти два часа. Треперейки от студ, страх, ужас, екипи сновяха напред-назад, питах кога, защо се бавят- отрязваха ме или не ме отразяваха. След като излязох от упойка, агонизирах от болки и молейки се за обезболяващо получих два отговора- ,,мен не ме боли" и ,,всички така казват", а кучето ми бе обезболявано до момента, в който вече нямаше нужда. Та може би магарешкия приют е по-добрата алтернатива за нас хората. ;D
А случайно преди операцията да попълва анкетна карта? Щото наглостта им стигна до там, че след анкетата да заявят пред очите на съпругата: "Ми за да видим дали държавата има смисъл да инвестира във Вас!". А така отрязаха една бабка, която лежа в една стая с нея.
П.С. Сори, че се отклоних от темата.

Prunov

да признавам не сьм запознат много с този проект
но за това пуснах запитване и не срещнах положителна подкрепа от колегите
в едно тв предаване казаха в народното сьбрание крадат на поразия а защо не и обикновения човек да не го прави
да няма да е приятно на гьрба на другия но от както свят светува е така
предполагам че всеки човек ще поиска по най лесния начин вьпрос на време да изкара лесни пари
аз не сьм единствения
до като не откраднеш няма да имаш
по честен пьт никой не е забогатял
пожелавам успех на всички
благодаря
Детелин Прунов
00359 988868321

bobikat

Цитат на: Prunov - Неделя, 04 Януари, 2015, 20:52:40
да признавам не сьм запознат много с този проект
но за това пуснах запитване и не срещнах положителна подкрепа от колегите
в едно тв предаване казаха в народното сьбрание крадат на поразия а защо не и обикновения човек да не го прави
да няма да е приятно на гьрба на другия но от както свят светува е така
предполагам че всеки човек ще поиска по най лесния начин вьпрос на време да изкара лесни пари
аз не сьм единствения
до като не откраднеш няма да имаш
по честен пьт никой не е забогатял
пожелавам успех на всички
благодаря
По най-лесния и бързия начин можеш да изкараш пари в Англия. Има доста оферти за пари за 1 ден, до 10 000 паунда. Успех. И да почерпиш после една студена вода да пия. :)

admin

Виждам, че авторът е заключил темата си. Станахме като форум на българските майки. Очаквам следващата тема да е за плетене на една кука по време на седмичната почивка.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!