• Welcome to Форум на българските шофьори.

Спешно - какви документи трябва да представя на ДАИ при проверка?

Започната от kiril_lz, Понеделник, 23 Май, 2011, 21:15:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kiril_lz

Здравейте, искам да ви помоля да ми помогнете. Ще почвам работа като шофьор на микробус, ще се кара из България. Може ли да ми кажете ,като ме спрат за проверка какви документи ще ми поискат? Няма да ме води като шофьор , а като складов работник, но аз ще съм шофьора.

Причина за редакция: Правопис!

kiril_lz

BoBy_BoY

Цитат на: kiril_lz - Понеделник, 23 Май, 2011, 21:15:31
Здравейте,искам да ви помоля да ми помогнете.Ще почвам работа като шофьор на микробус ще се кара из българия.Може ли да ми кажете като ме спрат даяджии какви документи ще ми поискат за проверка .Няа да ме води като шофьор ,а като складов работник но ас ще съм шофьора.
??? ??? ??? Баце, ти ме хвърли у мгла с мрак! ??? ??? ???
Как като складов работник? Ами кажи му, че ти не си шофьора, кво те спира!
 Кого ще командирова с този БУС?
 Ако стане нещо- да не чува деволето, кво ше каже шефати,, Оня ми гепи буса",а? :D :D :D

BoBy_BoY

admin

Цитат на: kiril_lz - Понеделник, 23 Май, 2011, 21:15:31
Здравейте, искам да ви помоля да ми помогнете. Ще почвам работа като шофьор на микробус, ще се кара из България. Може ли да ми кажете ,като ме спрат за проверка какви документи ще ми поискат? Няма да ме води като шофьор , а като складов работник, но аз ще съм шофьора.

Причина за редакция: Правопис!

Ще ти помогнем ние на теб...вземи първо си помогни сам. Ей, писна ми някой да пише България с малко "б". Абе ти българин ли си? Шофьор....складов работник.... Прочети Закона за автомобилните превози и ще разбереш точно какви документи ти трябват. А ако си складов работник, си сложи предпазния колан като се возиш и чети вестник. Или вземи една тетрадка и напиши 100 пъти България с главно Б. И се пише ДАИ, а не дай. Те пак са си дай, но това е една друга тема. Ама наистина ми писна и почвам направо да трия. Никакви редактирания повече!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце ,нищо не ти трябва освен шофьорска книжка и талон  ;) успех в работата и кажи на шефа си,че е хубаво да те преназначи,недай си боже стане инфекция става лошо,както казва Боби.Ако некой ,,джадай,, ти търси договор му тегли една от мое име  ;)

Това за обикновенно бусче до 3,5 тончета за по-големшко ти трябват много работи ,тъй че уточни буса  ;)

paco

paco