• Welcome to Форум на българските шофьори.

МАН 26 414 Кабината се пълни със вода.

Започната от VOVO6808, Сряда, 14 Януари, 2015, 16:50:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOVO6808

Здравейте колеги.От близо два месеца при по силен дъжд кабината се пълни със вода отдясно под леглото.Последния път ми напълни чак кутията на печката до половината.Тапицерията отзад и отстрани на кабината е суха. Да уточня камиона е със високата кабина.Дайте някакви идеи от къде влиза толкова вода? Благодаря предварително.

VOVO6808

IvanovIvan

Колега при движение ли се пълни или и при спряло положение ?

IvanovIvan

VOVO6808

Когато съм спрял колега.Печката когато напълни с вода валя два дни,и камиона не беше каран.По нова година като валя сняг и почна да се топи пак беше мокро под леглото.

IvanovIvan

Значи няма как от гумите да го нахвърля . Аз мисля , че точно там имаше едни тапи от долу ама не е от тях  . Нищо че не е мокро по стената провери отгоре да не е имало тромби или тези малките стъкла . За друго не се сещам .

naskotashev

Колега ,провери предното стъкло да не е разлепено .При мен от лявата страна се  беше разлепило и от там се пълнеше с вода.Чуваш ли да се движи водата по време на завоѝ?

VOVO6808

Кабината се пълни под леглото и от там водата отива напред под седалката и от там пълни кутията на печката.

Тариката

Възможно ли е оритиналната кабина да е била къса без легло или ударена и после да е преправяна?

VOVO6808

Едва ли защото като гледам боята си е оригиналната.Дори на дясната врата още стои предпазния найлон на тапицерията.

VOVO6808