• Welcome to Форум на българските шофьори.

Симтекс Транс ЕООД

Започната от mystvd, Четвъртък, 12 Февруари, 2015, 12:54:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mystvd

Здравейте колеги някои нещо да знае за тази фирма Симтекс Транс ЕООД?
Фирмата се намира в Пловдив

Благодаря предварително

mystvd

imter

Темата е от доста време,но все пак някакво инфо за фирмата,имат нова обява,а никъде няма информация за тях.Ако има някой впечатления или пък е работил нека сподели,офертата име доста съблазнителна.

imter

Бриги Магнито

Предполагам офертата е като името,тоест ЕКСПЛОЗИВНА
Нищо не знам за тая фирма,но философски погледнато с малка доза опит,бих казал:
-Пловдивска транспортна фирма?
Айде мерси,тоя съм го ял.

Благодаря за вниманието

imter

Е точно за това питах ;),че и аз съм го ял и още го ям отчасти ;D ;D ;D.

Korona111

Пълна помия пауза по рампи смени на ремаркета редовно през ден нарушения каквито искаш работен ден часове ужас е......база илюзия кенеф и баня без топла вода има и още една фирма лсб транс същата работа 2 те работят в Дания

ScaniaRR

Съгласен съм с korona111 само другата фирма се казва ЛСД транс :) и да добавя няма такова 45  на 15 винаги стават 50-55-60дена кара се карго само по летищата има и адр камионите нямат оборудване табели не се отварят кара се събота неделя в забрани без разрешителни платени паркинги няма имат 1чки и 2ки с две думи това което се казва в България преди да се качиш не е точно така :) лек път на всички.

Daf5555

Пълна трагедия ние карахме една смяна и до там съжаляваме че се качихме лъжи лъжи на тонове.

imter

Прав си колега, пародия на фирма и на организация .Не се спазват никакви уговорки, още се чудя как им се връзва някой да работи при тях.

imter