• Welcome to Форум на българските шофьори.

Еуфорбия- Пловдив

Започната от dinko_ferrari, Петък, 13 Февруари, 2015, 20:52:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TIR123

М. Пеева :
Първо мога да приложа файлове , в които господин Господин Иванов е отговорен за доста нанесени имуществени щети на фирмата .
Второ слизането и качването зависи дали уважаемите господа си взимат болнични , нямат хемороиди в момента , на сватба са на комшийката и т.н.
Трето фирмата ни най-малко не се е притеснила , тъй като още като беше тук и се правеше на тежък ти се обясни ,а аз се опитах да имам доста добро отношение към теб ,  че ще ти се плати на 25-то число . Както те нарече господин Красимир Тодоров .. " лястовица "...една лястовица няма как да съсипе една наистина добра фирма , а както ти сам знаеш една лястовица пролет не прави ... 
Би ли обяснил защо се наложи да те настаним в хотел , за който ние да платим ? Защо трябваше да си нанасяме такива главоболия ?
Как така се получава в твоите коментари , едни такива разминавания ...... Първо до сега всичко е било нормално това е една година та и повече  , плащали сме на време , всичко е наред ... и изведнъж спираме ... как така ..?
Второ уж никакви инциденти, ПТП-та ...  пък взе да си изреждаш капачки счупени , ударена врата , вярно е , че който не шофира , той не прави ПТП-та , но уж да закачиш ремаркето и да тръгнеш .. и да изсулиш ремаркето на земята ... евала на професионализма ти .
Инциденти : 22.05.2015 в Германия Господин удря друг камион при маневра
14.01.2015 в Белгия "изгубваш" си ремаркето
09.12.2014 затъваш в калта , защото навигацията така ти показала ...
19.05.2014 как в възможно да се караш с клиентите на разтоварния адрес ? Но какво те интересува не губиш  ти клиенти нали ?
Относно заминаванията ти и прибиранията ти започваме 14/12/2013 до 05/04/2014 , 07/05/2014 до 24/08/2014 , 24/09/2014 до 14/02/2015 - това е по твоя молба, доколкото си спомням да седиш до април 2015 ..
Разбирам , че има доста неразбирателства между фирми и шофьори , винаги нито единия е щастлив , нито другия .... Но не мога да приема , че се пишат неща , които не са верни . С удоволствие очакваме вашите адвокати , та заплатата , която ще ви платим да си я дадете на тях .
Никога никой не е доволен , но моля те ... наистина те моля бъде коректен , както ние сме към теб , защото така много скоро и ние , и вие ще си загубим работата на европейския пазар . Съжалявам за острия ми език , но е време всички да се осъзнаем малко !

TIR123

dinko_ferrari

Ето това чаках:
Я кажи колко шофьора напуснаха "коректната" ви фирма за Януари и Февруари месец и защо?Така сами ще си отговорите за "разминаванията" ми.
В хотел бях настанен само защото се обадих в полицията и дойдоха.Тогава оня тъпак ЯН, който ми беше заключил камиона, вътре с всички документи и пари, смени тона и изведнъж както ми викаше напусни ми фабриката каза "еми тогава ще го закарам на хотел и аз ще го платя".Бях останал по анцуг, без документи,без пари на улицата.Когато дойдоха полицаите го накараха да измисли нещо и Тогава се стигна до решението за хотела.
Една птичка пролет не прави но при вас си тръгнаха доста птички наведнъж и затова и обявата ви не слиза от джобса.
За затъването в калта що не кажеш как ме накарахте при свършило  раб.време на рампата да местя камиона на импусли(10сек) за да излезна до паркинга да го разкача и да излезна извън фирмата(където уж бяхте уговорили да пренощувам а ме изгониха като мръсно коте) нямаше никъде място защото беше вече 22.30ч. и последен се бутнах(добре , че бях само по влекач) зад всички останали камиони в единственото свободно 5-6 метрово разстояние.Да там имаше кал но аз нямах никакъв шанс да карам докъдето и да е било другаде,но не защото така ми била казала навигацията(аз терена там го знам наизуст),а защото беше след работния ми ден и не можех да стигна до другаде.От 15 камиона един зад друг затънахме 3 защото беше кално навсякъде и не спираше да вали и подгизва още.Отчитам го като моя голяма грешка-трябваше да си наруша времето и боли ме фара щото такива бяха нарежданията от офиса, ама аз айде пак от мен да мине няма да развалям нищо.
Капачка на резервоар не е ПТП а ремаркето успях да го спра преди да падне на земята и не го "загубих а  си дадох назад и си ги закачих и след 15мин. бях тръгнал да го карам(уж щети по него уж много работи а се оказа че нищо му няма).
За заплатата като ви питах по тел. ми кахте след малко ще ти се обадим и изчезнахте от офиси и се изпокрихте като мишки.Никога никой от вас не ми е казвал 25 като число.
Само за сведение Януарската заплата ми е платена на 5 март та кое точно25 число трябваше да е не разбрах?
Как година и няколко месеца нямахте проблем с мен и оня лицемер викаше много съм доволен а като си пуснах предизвестието и изведнъж станах толкова черен като шофьор? Защо хора които ги определяхте , че не стават, ги уволнявахте за една седмица, а мен(след като съм такъв левак и не ставам) ме държахте толкова време?
Има и много още неща които ще попитам по време на спора ни, но първо кажете за тези.
Хаха кои са "многото имуществени щети на фирмата" и в такъв случай няма ли застраховки? Ако няма си е ваш проблем, а ако има щетите не са за ваша сметка.
"19.05.2014 как в възможно да се караш с клиентите на разтоварния адрес ? Но какво те интересува не губиш  ти клиенти нали ?" оказа се накрая че случая няма нищо общо с мен и господина който се бил оплакал не ме е виждал никога.Аз говорех с една госпожа от администрацията.Така че принципа-кажи , че сестра му е к..ва, пък после доказвай че нямаш сестра тука не може да ви помогне.После се разбра , че е станало объркване ама вие откъде да знаете?За вас остава само това което ви изнася.

dinko_ferrari

penzata

TIR123, да те чуем сега пак дали имаш още да кажеш по темата.БРАВО Динко.Успех в съда.
Не парите правят мъж, а мъжът прави пари.

route

Браво Динко само така.Към госпожата Пеева,какво като е ударил камиона ,нанесъл бил щети на фирмата???Всичко има застраховка,както композицията така и товара.Щом не ви изнася сменяте задкормилното устройство.Какво значи че сменника бил на сватба или за риба,има дата за връщане която я знаете от месеци,длъжни сте да върнете човека навреме.Но истината е че няма кой да го смени нали.Не е така само вашата фирма ,почти всички са като вас.Дойде ли време да напусне някой почвате да го ебавате,но знайте че до 4-5 години няма да има кой да ви кара дръгелите за без пари ,нито ще ви е хамалин.Читави хора не останаха в България заради такива работодатели като вас

TIR123

Не съм се включила да се карам и заяждам и не сам използвала епитети като "левак" и тем подобни , спрямо теб винаги съм се опитвала да ви угодя максимално и да се съобразя с всички , не  мисля , че можеш да кажеш нещо друго тук ...
Смятам , че отношението на офиса винаги е било нормално , самата аз , когато дойде се държах доста добре и исках всичко да приключи мирно и тихо , нали ?
В нашите очи ти си кривият , в твоите ние ...Дойдох дори при теб дори заедно да попълним документите. Спорът трябваше да стане очи в очи , а не да ми седиш зад монитора и да обсъждаме такива неща по форумите и да ме наричаш тая , оная ..Относно инцидентите и застраховките .. прави сте всички камиони имат застраховки , но ако всеки почне да блъска наляво и надясно , защото имали застраховка , нали се сещаш , че не върви ?
Нямам намерения да споря тук , винаги вие ще излизате правите и безгрешните , така че ....
Нека съдът да го определи тогава щом си решил .
Успех

dinko_ferrari

Прочетох всичко наново -не видях да те наричам някъде -тая или оная.
За отношението на офиса можеш ли да цитираш оня тънкия как се държа и какво каза?Ако претендираш за малко достоверност в думите ти -цитирай го.Аз като дойдох в офиса 15мин. никой не разбра ,че съм там нали?Ако имаше проблеми не започнаха от мен.Аз точно това и казах " Ето ме-искахте да дойда да се разберем очи в очи."Винаги съм казвал, че ти си единствения човек в офиса с който като сме се разбрали нещо е ставало и понеже все още не съм те обиждал или плюл ще си позволя да ти задам няколко въпроса.
Според теб заслужих ли"дисциплинарно уволнение" или това са тъпи маневри които знаете че ще паднат после?Бях ли си на "работното място" до последния възможен момент и имаше ли уговорка, нареждане или каквото и да е било, че аз на 16.02 сутринта трябва да съм в офиса?Защо след като ми се обади Ева и ми каза да дойда на 26.02 и аз го направих ме уволнявате.Аз съм изпълнил нареждане от офиса и затова съм уволнен!Това ли е пример за коректност?Искахте да подпиша документи за които не съм отказвал да подпиша, а казах"Нека се разберем първо какво ще става, после ще видим."
Знаеш ли колко примери с други колеги мога да дам за нарушаване на времето за каране,за разминавания в парите от по няколкостотин евро.За такива които вместо 3м. са чакали да ги свалите по 4,5м.Но това трябва те да си го решат дали да се намесят или не.Няма да говоря от на никого името.
Защо сега ми говорите за "очи в очи" след като бях в офиса и решихте да показвате сила.Как точно се направих "на тежък" в офиса, защото колегите които ме познават ще кажат че това е последното на което мога да се правя.По-скоро другия начин е моя за оправяне на проблеми.За късмет този път се размина без нищо подобно.

ivan*borisov

Колега Динко,

Поздравления за това че не те мързи да пишеш и споделяш за ,,приключението" в което си влязъл с този * превозвач*.  Така и други колеги може евентуално да почнат да си задават въпроси за условията при които работят и да реагират адекватно в случаите когато т.нар. чорбаджии се опитат да ги правят на маймуни.

Поздрави и успех ,сигурен съм че ще ги осъдиш !

dinko_ferrari

http://dinkoferrari.snimka.bg/?album;aid=857236;pid=35019693
http://dinkoferrari.snimka.bg/automobiles/aktros.857236.35019692.big
http://dinkoferrari.snimka.bg/automobiles/aktros.857236.35019691.big
Ето това са снимки на "помлятия" от мен камион.
Не ,че се оправдавам но само да опиша с две думи:Влизаш в фирмата назад с S-образна маневри и за рампата си на дясно огледало.Зад камиона имаше един поляк който стоеше и викаше- Давай, давай".После тоя изчезна и когато ми се скри борда на ремаркето спрях и слезна да видя какво става.Зад няколкото композиции имало един соло камион(въпросния Актрос) който стои скрит последен зад другите.Добре, че слезнах да видя какво става, иначе ако се бях доверил на оня щях да го намачкам целия.

diyodi

Цитат на: TIR123 - Сряда, 11 Март, 2015, 16:13:10
М. Пеева :
Второ слизането и качването зависи дали уважаемите господа си взимат болнични , нямат хемороиди в момента , на сватба са на комшийката и т.н.
Г-це М. Пеева(това е въпросната мениджърка на транспорта, с която се скарах, както съм писал по-горе),
Отново се опитвате да настройвате шофьорите един срещу друг. Само, че това разделяй и владей тук не важи толкова, защото форума е за БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ! Ние сме и преди всичко хора! Имаме семейства. Когато на колега баща му почина, защо не го прибрахте??? Защото камионите не могат да седят, нали? Търпите загуби! Ние от желязо ли сме? Нямаме ли право да боледуваме? Когато колегата ми си сряза кракът какво направихте? Само питахте дали ще сме навреме на адреса! Дори не се заинтересувахте как е(с 16 шева).
Цитат на: TIR123 - Сряда, 11 Март, 2015, 16:13:10
М. Пеева :
Както те нарече господин Красимир Тодоров .. " лястовица "...една лястовица няма как да съсипе една наистина добра фирма , а както ти сам знаеш една лястовица пролет не прави ... 
Фирмата Ви не я съсипва лястовицата Господин, а я съсипвате Вие в Пловдивския офис! Защо не му отговори колко колеги напуснахме? И защо?
Цитат на: TIR123 - Четвъртък, 12 Март, 2015, 11:57:04
Не съм се включила да се карам и заяждам и не сам използвала епитети като "левак" и тем подобни , спрямо теб винаги съм се опитвала да ви угодя максимално и да се съобразя с всички , не  мисля , че можеш да кажеш нещо друго тук ...
Смятам , че отношението на офиса винаги е било нормално , самата аз , когато дойде се държах доста добре и исках всичко да приключи мирно и тихо , нали ?
В нашите очи ти си кривият , в твоите ние ...Дойдох дори при теб дори заедно да попълним документите. Спорът трябваше да стане очи в очи , а не да ми седиш зад монитора и да обсъждаме такива неща по форумите и да ме наричаш тая , оная ..
А защо аз като дойдох да си попълвам документите, не дойде а минаваше през офиса все едно не съм там? И преводачката не смееше да си вдигне главата само заничаше зад монитора? А когато ти се обадих да ти кажа че напускам, попита ли защо? Не. Сигурно си помисли поредния бушон, други чакат. И въпросният Ян ме попита защо не сме обсъдили проблема, отговорих му "никой не ме попита защо напускам"!

m@n

Гледам им обявата в jobs-a...

Защо в изискванията към новите кандидати липсва думата хамалин?
Пеева, кажи си...
Така по-лесно ли кълве рибата?

Винаги когато, някой чужд инвеститор стъпи в България, бизнеса му се проваля в момента, в който управлението се поеме от българи (като Пеева). Работата се побългарява.

dinko_ferrari

И така ето малко развитие по въпроса.
Оня ден са ми изплатили всички пари които имаха да ми дават, че даже и малко повече.Така финансово си смятам сметките с тях за изчистени.
За другото имам нова идея какво да направя, но това ми се превръща в второстепенен вече въпрос.
И въпреки това фирма Еуфорбия с пълното право си заслужи мястото в този списък.Само допреди няколко месеца колегите по паркингите искаха телефона да питат за работа там.Сега вече я сравняват с ПИМК и я дават за пример колко зле е била(без да са работили за нея).Сами си го направиха.
Има и други колеги от форума които са работили или още работят за тях, но не искат "да си създават проблеми".Въпреки това съм сигурен, че лошите отзиви за тази фирма ще се увеличават.

jeleba

Здаравейте. В Еуфорбоя работих заедно с бащами 2 години.Всичко беше уж 6 до момента в който се скарахме че било мрусно на двора и искаха да ни удържат по 20 евро на човек каде сме били през уикемда в базата (говорим за няколко фаса).След 30 мин разговор с Ян се разбрахме 4е не е коректно да се удържат пари, но от БГ офиса уважаемата свъх некомпетентна Юлия бе категорична за удръжката, следователно запо4наха и обидите.Преди шанса да отговорю затвори телефона.Суответно нямаше и седмица и ни пребраха за почивка.Кум края на почивката може би седмица се обадих на Моника че се налага да сменям квартира и че за седмица няма да мога да се оправя,суответно да си взема болничен, да отговори тя няма проблем.Та в продължение на 3 месеца ни вест ни кост от офиса.По 2-3 пъти на седмица сум звънял на Моника да питам за тръгване,ако сме уволнени да си търсич работа,но отговора беше спокойно всичко е ОК.През това време няма заплата няма нищо.Един ден поличих обажда да отидем до офиса Герт искал да говори с нас.Отидохме а той ни пита дали сме били вече мотивирани да работим с най голямата си наглост.То нямаше разговор имаше скандал,били сме мошеннци,лужем държават крадем,затова България е на този ред.На всичкото отгоре Ева която не ми стана ясно каква длъжност изпълнява (то е ясно де целува задните части на шефа както всичко в офиса че противен случай ще си ритнат здравните книжки)се опита да чете морал (как имала 2 чанти багаж и си сменила квартирата за 2 дена сама с двете си деца,наистина жалко че си на толкова години с 2 чанти багаж) и не спря да се прави на интересна.И съответно на следващата седмица ни принудиха да напуснем,не може да стоим 4 месеца без работа.О6те на са ни дали парите кадето имат да изравняват,винаги се задържат пари,последния разговор не са ги били изчислили.От това става ясно че няма да ги дадат.Това си мошеническа фирма кой каквото да казва,не са коректни долни са както и диспонентите (смисал преводачите но и толкова са преводачи,дай една гаща плява да яде на нашто магаре) така и шефа им,но онзи от горе гледа бави, но незабравя.Много имам да споделям за претоварвания по границите,не знам колко глоби сум плащал от джоба си и после с 300 зора си вземам парите.След като за 2 години са минали над 100 чоВека през фирмата едва ли сме толкова некадърни всичките. Абе каквото и да кажа според тях сме некъдърници,глупаци и каквото още може да се сетите.Мислят си че са само те но не е така колеги.Това е една помиярска фирма която не заслужава да и се обръща внимание.За сега толкова ще пишем пак. Поздравления на колегата каде е отворил темата.

dinko_ferrari

Хахахахха :) :) :)
Ама верно ти е трудно с бг-калвиатурата.

jeleba

Радвам се че поне един човек си е взел парите,браво

jeleba

Хич не ми е лесно а и от таблета става доста трудно ама долу горе се получи,като за пурви път

jeleba