• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьори Австрия

Започната от ОТ Транс, Петък, 20 Февруари, 2015, 17:32:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ОТ Транс

Правя нова тема, защото старата е заключена.

Необходим ни е още един шофьор.
Условията са следните:

Заплащане - 14 евро цента на километър чисто.
Внасят се осигуровки върху цялата сума в България, като всички осигуровки се покриват от работодателя.
Базата се намира в близост до гр. Линц, Австрия.
Минимален период - 2 месеца.
Заплатата се получава по сметка на шофьора до 10-то число.
Камионите са с щори, курсовете са главно в Германия, Франция, Италия и Испания.

Изисквания:
Опит като международен шофьор.
Всички необходими документи - книжка, карта за квалификация на водача, карта на водача, психотест.
Шофьори, които могат да започнат веднага са с предимство.

За контакт - 0889 72 51 55 Ж. Желязков

ОТ Транс

Fransa

Цитат на: ОТ Транс - Петък, 20 Февруари, 2015, 17:32:15

Внасят се осигуровки върху цялата сума в България, като всички осигуровки се покриват от работодателя.

Какъв е смисъла , да се внасят осигуровки на 3000 лв? Като на 3000 лв , осигуровките са  почти 630 лв.

Fransa

bobikat

Когато си почивка в България и представиш болничен, нали знаеш в кой от двата случая ще вземеш повече пари?

ОТ Транс

Търсим да назначим още един шофьор.

ivopifeca

ОТ Транс

14 цента на километър нетно. Всички осигуровки и данъци се поемат от работодателя.

hunter_75

Не стана ясно наистина ли още един търсите,или много бързо се наработват шофьорите при вас?

ОТ Транс

Не, просто човекът, който обеща да замине, се отметна в последния момент.

hunter_75

В такъв случай защо пише "още един"?На мене лично доста ми понамирисва тая работа.А дали човека дето се е отказал не е получил в последствие някаква компрометираща информация и затова да се е отказал?Много въпросителни се събраха

ОТ Транс

Доста ми е трудно да предполагам защо точно е решил да се отметне (най-вероятно е намерил по-добра оферта). Ако имаш някакви въпроси или съмнения относно фирмата можеш да попиташ, с радост ще ти отговоря.

Rammbon

Вече шофьорите са кът. В много обяви пишат, че търсят уж 1, а като се обадят 20 и всичките вземат. Защо ли?
Точно по тази работа, има ли всички машинки на страните и от фирмата ли се зареждат. Също за групаж колкосе плаща допълнително? Също, за АДР, ако има колко допълнително?   

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Събота, 30 Май, 2015, 15:17:11
Вече шофьорите са кът. В много обяви пишат, че търсят уж 1, а като се обадят 20 и всичките вземат. Защо ли?
Точно по тази работа, има ли всички машинки на страните и от фирмата ли се зареждат. Също за групаж колкосе плаща допълнително? Също, за АДР, ако има колко допълнително?   
Селтака не иска допълнително за групаж,той го прави допълнително за да е готин на шефа...

hunter_75

Цитат на: Rammbon - Събота, 30 Май, 2015, 15:17:11
Точно това имам и аз предвид,но обяводателя не ще да каже,бил се отметнал човека,и т.н,което мене много силно ме съмнява,по скоро съм склонен да вярвам че има текучество във фирмата.Както и да е,мене не може да ме заинтригува

славее

В закона некъде пишеше,че е забранено да се плаща на километър.Македонците го разбраха това и плащат на ден наште още не са........

M.Traykov

Българските фирми не обичат да плащат за групажи.Благотворително е по-хубаво и забавно.За саморазтоварване също не им се дават.Шофьора е длъжен нали?

M.Traykov