• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жена с камион :)

Започната от admin, Неделя, 05 Декември, 2010, 13:56:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Като гледам начина по който се гласи да слезе, не ще да е шофьорката това...:)

driver1

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bo4a

Ако не се лъжа тази кака преди години дойде на столична митница с една цистерна. Направо ни събра очите тогава.

Бриги Магнито

Страшна кака,само и се чудим Бенджито ако реши да скокне през отвореният джам да гони котка ,колко ли ще е рев .

chooki

Бриги Магнито

Цитат на: chooki - Неделя, 22 Април, 2012, 14:30:38
ето още една мацка

:D :D :D Таз мацка баце и песента и са любими на ДЕДО ВИ  ,мислим да го черпиме с днешна дата с таз песен,мноо и е фен. ;)

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

Бриги Магнито

georgi87

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 19 Май, 2012, 09:56:30
;)

Бех се зарекъл повече никога да не карам двойка.Но ако Катя от клипа ми е ортак тръгвам без да се замисля независимо за къде е курса. ;D ;D ;D

Бриги Магнито

Една стабилна колежка отвъд океана-казва се Алисия  ;)

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Boroman21

Тази последната колежка и румънката по-нагоре  са предпоставка за инциденти по пътищата  ;D Иначе искам и аз жена ортак и да ме пита отгоре или отдолу  8)

Sido89

Наскоро и аз видях жена да шофира камион в Бургас,в складовата база на ''Леки''.Не успях да видя добре,но регистрацията на камиона беше софийска.Няма значение,мен ме впечатли как с лекота паркира камиона,а да ви кажа никак не беше малък   :o

kanonir

Наистина съм се възхищавал в Швейцария на колежки ,който карат хенгер с "шайтан" ремарке за паркиране по рампи от първият път. Невероятно!!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Красимир

Преди около месец,качих колега словенец от Марибор до Пинце.Там на границата ме запозна с жена си,която е украинка и кара Рено Магнум. Много красива жена  ??? Връщаше се от Украйна с камиона и той я посрещна.
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

Красимир

ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО