• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жена с камион :)

Започната от admin, Неделя, 05 Декември, 2010, 13:56:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

В Аляска се снима сериал за карането на камионите по замръзналите езера, сериала се казва Ice Road Truckers. Вече има трети сезон, ако не се лъжа.
Ще бъде много интересно ако намерите да го гледате.
В него ще видите една жена шофьор, казва се Лиса Кели

smoking gun

American

smoking gun

kanonir

Да гледал съм го със захлас.
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

kanonir

abator

На Викинга в София се запознах с колегата Кольо от Калугерово и колежката Диди. Карат си двойка. Приятни хора.

kanonir

О мъж и жена двойка и аз бях сещал на един черен паркинг.Нашият долу подвиква докато жена му паркира на зад,то не бяха викове ,и крясаци....ама тя търпи и се звери в огледалото горката прави се ,че не го чува!!!

lefterow

дано не попаднете на такава колежка

Boroman21

Те тая кака я видях лайф на контролата  преди тунела  Готард , много се чудих от де ми е позната  и ето че имала канал даже.

RFF

Цитат на: trenti - Неделя, 15 Май, 2011, 19:03:28
За карането - карат, но искам да ги видя въпросните дами как сменят гума.  ;D

Ето как!

0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

gadinka

m@n

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

rider777

И жени с мотори харесвам, но когато видя мацка с камион и настръхвам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Amateur

Цитат на: rider777 - Събота, 20 Февруари, 2016, 18:03:25
И жени с мотори харесвам, но когато видя мацка с камион и настръхвам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Даже си го документирал .  ;D

https://www.vbox7.com/play:e0916eb7fa
Абсолютен индианец

micyri

Всяка неделя от 20:15 по Кabel Eins предаване за немските колежки.
https://www.youtube.com/watch?v=tb-awI2lmgw

п.п   Иво,ще настръхнеш .....

micyri