• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райд на 12 или 24 волта!

Започната от noj, Четвъртък, 05 Март, 2015, 14:20:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

noj

Привет на всички колеги от форума :). Интересува ме, по кои магазини или бензиностанции в Турция да търся машинка за комари на 12v. или 24v. и съответно как се нарича? Ако някой може да съдейства има една бира от мен :)!

noj

rider777

Пробвай с примерно "Анти москито анджаклама" ако не те разбере продавачката и кажи ,,,,,,,,,, абе ще се разберете некакси ,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Март, 2015, 22:24:10
Пробвай с примерно "Анти москито анджаклама" ако не те разбере продавачката и кажи ,,,,,,,,,, абе ще се разберете некакси ,,,,,,,,,,,,,,,

Че паднем с тебе!  ;D
   Що не кажеш поне веднъж нещо, което има смисъл?

noj

Скучно ли ти беше 777, благодаря ти, хич не ми помогна!

rider777

Ако не беше скуката хич нямаше да влизам тук ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ivan*borisov

Здрасти колега,

За предпочитане е 24 волта - 12тте се захранват от отделно трафче ,което като се натовари с по як консуматор може да даде фира.

noj

Oк. Благодаря човече,ще го имам в предвид.

noj