• Welcome to Форум на българските шофьори.

Русия

Започната от driver1, Вторник, 03 Март, 2015, 20:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: morskia86 - Сряда, 01 Април, 2015, 21:01:43
И най-много държат на водката.

Твърдението ти на някакви официални статистики ли се базира или просто ползваш някакво клише?
Последните проучвания показват, че водката се заменя със спорт. Над 40% от руснаците практикуват някакъв спорт през свободното си време.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

morskia86

От лични наблюдения.

morskia86

admin

morskia86

Пак ми е трудно да повярвам.Но това си е мое мнение.

dinko_ferrari

Admin,тук и аз ще се посмея малко.Не знам дали тази класация е наистина вярна...,но ако е така то ние сме много зле(80 място). Уж се имаме за големи пиячи. ;D ;D ;D

morskia86

За класацията още не мога да повярвам след като съм ги гледал как се напиват.И с тези боклуци като качество не е задължително да пият големи количества.

emilpopoff

Опитах да по прочета тази тема изцяло но силите ме напуснаха  :D :D :D .
До колкото загрях, май пишещите колеги са ,,разделени" на два лагера, и основната теза на ,,единия лагер" е, че  в Русия живота е много хубав и розов, което сигурно си е така  ;) .
И започнах да се питам колко хора искат да емигрират в Русия и колко са хората които искат да емигрират в прогнилия и лош  Запад(Запад е нарицателно за цялата развита Европа, САЩ, Канада и т.н) ? :D :D :D
Както беше казал едно време, един известен човек пиша го по памет ,,Най-нещастния и без късмет(т.е пишман) емигрант е Юрий Гагарин, защото е обиколил цялата планета и накрая пак е кацнал в СССР.  ;D

zufahrer

Русия ни е изпратена от Бога. Не знам точно за какви грехове.......................... ;D. Дарили  сме им християнство, азбука, няколко царици, русенско варено, коняк Плиска, северното черноморие в наши дни,  не знам кво искат още.  Е получихме и някои екстри, - комунизъм, трудови лагери, народен съд, ТКЗС-та. Българският чадър стана световноизвестен, да се чуди човек що внасяне чадъри от Китай.

J_L

Тва византийците, много тъпи парчета,,,,,,,,,,,,,ритнали Европата, показали среден пръст на Щатите и се зацелували с Диктаторът Путин............Ама не, те никога няма да са като нас, стоици........жертвите на спукани презервативи

http://stara-bulgaria.eu/?p=14009&oid=1271265

И какво от туй че последно пишещите са лапнали по две клишета и ги повтарят нон стоп?
Даай да продължаваме с игричката червени(фили) сини(фоби),,,,,,,,,,,абе, къде са канарчетата, та барем някой се сети че има БЪЛГАРСКИ интереси,
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

ziladjiata

Я за вазе незнам и не сакам да знам ама я си обичам Русия ими много ми се ходи пак там.

zufahrer

Цитат на: J_L - Петък, 03 Април, 2015, 01:51:55
Тва византийците, много тъпи парчета,,,,,,,,,,,,,ритнали Европата, показали среден пръст на Щатите и се зацелували с Диктаторът Путин............Ама не, те никога няма да са като нас, стоици........жертвите на спукани презервативи

http://stara-bulgaria.eu/?p=14009&oid=1271265

И какво от туй че последно пишещите са лапнали по две клишета и ги повтарят нон стоп?
Даай да продължаваме с игричката червени(фили) сини(фоби),,,,,,,,,,,абе, къде са канарчетата, та барем някой се сети че има БЪЛГАРСКИ интереси,
Съседите от долната страна на картата винаги са били паразити, също като руснаците и затова са си лика-прилика. И им е в генетиката да целуват некой си дребосък Путин, щото както знаем гърците са измислили секса.  После римляните, чийто наследници са византийците са вкарали и жени в мероприятието.   

J_L

Цитат на: emilpopoff - Четвъртък, 02 Април, 2015, 19:37:24

И започнах да се питам колко хора искат да емигрират в Русия и колко са хората които искат да емигрират в прогнилия и лош  Запад(Запад е нарицателно за цялата развита Европа, САЩ, Канада и т.н) ? :D :D :D

Ами официално поне един щат иска да имигрира в Русия. Аляска се казва
ето две официални връзки:
http://www.syracuse.com/news/index.ssf/2014/03/alaska_back_to_russia_petition_to_secede_gains_28000_signatures_on_whitehousegov.html

и от Белия дом

https://petitions.whitehouse.gov/petition/alaska-back-russia

Хайде преди да пишем глупотевини да вземем се образоваме малко. Стига клишета
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

morskia86

Като мислиш , че е толкова добре бегай в Русия не в Англия.

J_L

Цитат на: morskia86 - Събота, 04 Април, 2015, 23:22:35
Като мислиш , че е толкова добре бегай в Русия не в Англия.

Ами аз искам в Братския СССР, щото ми липсва комунизЪма....та затова съм в Англия. при изграждащите социализЪма, ама то трябва малко поне мозък да се проумее. Сиреч съм си тамъм на място в Европейския Съюз.
А на теб какво не ти достига, топки ли?

morskia86

Ха Топки си имам и то големииии. Ама като ти каресва тая Русия извади си виза и иди да ти вида после приказките. ;D

morskia86