• Welcome to Форум на българските шофьори.

Русия

Започната от driver1, Вторник, 03 Март, 2015, 20:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Америка слиза от пиедестала на световен хегемон. Свърши се. Никога не е било добре само един да се разпорежда с народи и съдби. Затова след всяка война се прави ООН, и всички са с права. Горещо се моля този път без война да се случат нещата, макар че на янки дудъл войната им е необходима, като въздуха, за да продължат да командват мижитурки и да печатат като бесни необезпечени зелени хартийки, отлагайки неизбежния крах на въздушния балон, наречен щатска икономика. Докато Русия и някои по-прозорливи световни политици продължават да трупат злато и така да обезпечават рейтингите и валутите си, янките достигнаха нови рекорди в задлъжнялостта си(над 600 трилиона) и загубиха и минималното златно покритие на долара. Цялата им икономика е един спукан балон и даже английските финансисти открито говорят за неизбежния бъдещ колапс и голяма депресия на Уолстриит.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Красимир Тодоров

Добре, убедихте ме с доводи!
Само не разбрах, Путин верно ли купува от Франция техника, или това е пак някаква манипулация на медиите? Ако случайно не е, защо не си ги произведат, сигурно биха могли...

ОК, тогава да приемеме, че Русия е голяма военна сила. Приемам и аз вече...
Айде сега да приложиме тоя нов за мене факт, към самата тема.
Как такава сериозна военна сила се държи към близките си и по-далечни съседи? Все пак това беше именно идеята на Драйвъра.. или вече изобщо незнам на кого..
Ако искате това коментирайте, вече ме убедихте, че са сериозни. И това с Доналд Кук, официално ме впечатли.
Ник, това което ми е казано за БГ флота може и вече да не е валидно, но явно в един момент е било.
Ако можеш да ме убедиш, че е фантазия ОК, ще приема, ако не... нема нужда от квалификации кой какъв е бил.

Красимир Тодоров

admin

И тъй като сме в навечерието на 9 май, да поговорим за Денят на победата. Германия още веднъж официално се извини за вината си в започването на най-кръвопролитната война в историята на човечеството.

http://hashtag-bg.com/articles/20125/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

J_L

Краси, много лесно бих те убедил, че блокирането на Босфора с останки на Български военни кораби, не е било заложено в нито един план на никой щаб. Никой Български войник или офицер в нито един етап на обучението си не е бил обучаван да бъде камикадзе. Да бие врага ефективно и на негова територия, това да. Да се саможертва в защита на родината също, но не и да жертва живота на другите. Дори бойния устав не регламентира подобно поведение, а кораба се управлява от екипаж и няма как някой да жертва екипажа на която и да е лодка дори, пък камо ли на кораб.Но има един способ за информираност на екипажа и това е мичманската лакардия. Сяда мичмана в салета, наобикалят го матросите и започва нашия да раздува, ама така раздува че особенно салагите ахват и вярват на всяка едена негова дума. След което някой неща изплуват в мозъците им след години и в един момент(пък особенно на чашка) се губи границата и започват да представят мичманските глупости за "факти"
.....Та най-вероятно и при твоя човек е така.
По телефона ми каза за Италия че е излязла победителка и е спечелила от ВСВ, след това като се замислих си викам, абе какви работи ми разправяш. Та нали първата атака на Италиянските морски специални части е извършена, на тяхно корито което е получено от СССР като трофей. Кораба се казваше Новоросийск и трябва да се поровя за подробности, но съм сигурен че не беше единствения трофей от Италия към СССР.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Петък, 08 Май, 2015, 11:12:48Добре, убедихте ме с доводи!
Само не разбрах, Путин верно ли купува от Франция техника, или това е пак някаква манипулация на медиите? Ако случайно не е, защо не си ги произведат, сигурно биха могли...

ОК, тогава да приемеме, че Русия е голяма военна сила. Приемам и аз вече...
Айде сега да приложиме тоя нов за мене факт, към самата тема.
Как такава сериозна военна сила се държи към близките си и по-далечни съседи? Все пак това беше именно идеята на Драйвъра.. или вече изобщо незнам на кого..
Ако искате това коментирайте, вече ме убедихте, че са сериозни. И това с Доналд Кук, официално ме впечатли.
Ник, това което ми е казано за БГ флота може и вече да не е валидно, но явно в един момент е било.
Ако можеш да ме убедиш, че е фантазия ОК, ще приема, ако не... нема нужда от квалификации кой какъв е бил.

Не, по-скоро много държави купуват техника от Путин. В следствие на което Русия е на второ място в света след САЩ по износ на въоръжение. Поинтересувай се също така дали в момента Русия има възможност сама да си построи въпросните хеликоптероносачи.

P. S. Сетих се да те попитам защо Германия внася автомобили от Франция и Италия, след като не само може, а и си ги произвежда в достатъчни количества?

naum4o

Парадът на червения площад е величествено зрелище, дори и за необичащите особено Русия. Започва утре(събота)в 10 часа наше време, по первый канал(Канал 1), ще го транслират и по интернет.

ИванТ

Освен, че на мероприятието няма да присъстват европейски представители, ще липсват традиционните диктатори и съюзници на Русия - Александър Лукашенко (Беларус) и Ким Чен Ун (Северна Корея). Мястото няма да бъде уважено и от Реджеп Ердоган.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

J_L

И какво от това, че няма да присъстват, те руснаците са си самодостатъчни.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

3df

TV7 и news7 ще предават парада от 09.30 сутринта

може и от тук:
http://live.russia.tv/index/index/channel_id/3

J_L

И .............................. да ухнем ;)
Поздрав за всички участници в темата

само ще помоля да се насладим на песента, а не да съзрем "имперските" интереси на Русия в нея :)

Красимир Тодоров

Доколко разбрах, пее се за старата родина България, хубава страна, ама Русия е най-добра!

Некой друг разбра ли нещо?

J_L

Краси, не можах да се сдържа, да не те поздравя с Денят на Победата. Следващото видео е за рекордите които държи Руското(Съветско)оръжие. Плюс само след няколко часа парада започва. Много момчета няма да спят тази вечер и ще са горди че са удостоени с честа да са част от него,все пак са най-добрите сред най-добрите. Аз личмо се прекланям пред тези в чиято чест е този парад, все пак те не са взимали политически решения. Поклон и слава!

admin

Аз също поздравявам всички с Денят на Победата! Поклон пред милионите жертви, които направиха възможно съществуването ни днес. Надявам се никога да не се наложи да изпитаме ужасът на войната.

J_L

Малко видео материали и от другите градове на Русия, тренировки, спомени и други.

http://www.1tv.ru/sprojects_utro_video/si33/v138/p93120

admin

Едно от най-впечатляващите неща днес беше групирането на самолетите, изписвайки заедно числото 70. Уникален висш пилотаж!

Цитат на: ИванТ - Петък, 08 Май, 2015, 15:45:31
Освен, че на мероприятието няма да присъстват европейски представители, ще липсват традиционните диктатори и съюзници на Русия - Александър Лукашенко (Беларус) и Ким Чен Ун (Северна Корея). Мястото няма да бъде уважено и от Реджеп Ердоган.

В Беларус на 9-ти май си имат свой собствен парад. Освен това Лукашенко посети Москва преди два дни. Днес на парада имаше представителна рота от Беларус. Също така президентите на приятелски държави на Русия бяха там, както и представителни военни части от Китай и Индия, Сърбия, Азербайджан, Армения, Казахстан.
Извинявам се, ако съм пропуснал някоя държава.

admin