• Welcome to Форум на българските шофьори.

Русия

Започната от driver1, Вторник, 03 Март, 2015, 20:45:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

J_L

Турция е друга бира. Там се наляха много пари от Саудитска арабия във връзка с ислямизацията и. Ако беше видял Истанбул през 1982 когато аз го видях за първи път, вярвай ми щеше да си отвратен.Мръсотия до шия,без питейна вода, бедност ужасяваща........но, сега е нещо съвсем различно. Плюс икономиката на Турция е мноого голяма и работеща, за разлика от нашата. Та ако беше прочел(поне си мисля че не си) линка който дадох, щеше да разбереш защо индивидуалисти като мен например са се махнали от България и искат спокойствието на запада, пък дори и химерично.
When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

J_L

When I say "capitalism," I mean a full, pure, uncontrolled, unregulated laissez-faire capitalism—with a separation of state and economics, in the same way and for the same reasons as the separation of state and church. | The Virtue of Selfishness

Mr.V

Държавната служба по заетостта.

Санкт-Петербург (5,5 милион души)  200 работни места за шофьори: http://r21.spb.ru/empl/vacancies.htm
Великий Новгород (0,25 мил) 6 работни места за шофьори: http://vnovgzan.ru/home/soiskatel/vac.aspx?VACF=MSUwMTElMDElZDAlYjIlZDAlYmUlZDAlYjQlZDAlYjglZDElODIlZDAlYjUlZDAlYmIlZDElOGMlMDExMTQ5NDAxJTAxMCUwMVRydWUlMDFGYWxzZSUwMUZhbHNlJTAxNSUwMTYwJTAxMTAlMDE1
Волгоград (1,5 мил) 86 работни места за шофьори:   http://czn.volgadmin.ru/baza-dan/dbvak.asp

заплатата на водача - 100 - 200 - 300 евро.
Заплата на водача междуградски - 300 - 500 - 700 евро.

Никоя друга работа. Нигде не набира работници. Хиляди съкращения.

Mr.V

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ИванТ

Туристическото министерство в Русия е публикувало подробна статистика за изменението при броя на руските туристи в държавите по света, като съпоставя данните за март 2015 година и март 2014 година. В предишни страници, потребители на форума се опитваха да убедят аудиторията, че руските туристи избирали Турция и Тайланд като дестинации, вместо България и това се дължеше на изключително на наложените санкции от европейската общност.
Но явно има разрив между тяхното мнение и фактите. Икономическата криза в Русия е все по-трудно да бъде прикривана.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Някакви данни за икономическата криза?

admin

Надявам се, че ще ви хареса.

RFF

Текста казва много истини!

0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

цецодебел

Няма две мнения!Които твърди друго е виждал Русия само по телевизора :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

admin

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

nevega

Кефите ме:)
Вие поне (или доста от колегите) сте виждали истинската Русия и белия свят (Европа), поне професията Ви го позвлоява.Не мога да го разбера това преклонение към нещо което може би е най-точно да се нарече пропаганда. Снимките с коли и Камази - що никой не кара Лада или Камаз та аз и рунсак не съм виждал с руски камион по пътищата :) Смиките са от Москва или Ленинград ама провинцията не е за показване и това най-голямата и богата на природни ресурси държава. Русия не и трябва никой да я побеждава тя се справя и сама :)
Жалко за Руския народ ....

admin

Цитат на: nevega - Понеделник, 04 Януари, 2016, 19:59:02
Кефите ме:)
Вие поне (или доста от колегите) сте виждали истинската Русия и белия свят (Европа), поне професията Ви го позвлоява.Не мога да го разбера това преклонение към нещо което може би е най-точно да се нарече пропаганда. Снимките с коли и Камази - що никой не кара Лада или Камаз та аз и рунсак не съм виждал с руски камион по пътищата :) Смиките са от Москва или Ленинград ама провинцията не е за показване и това най-голямата и богата на природни ресурси държава. Русия не и трябва никой да я побеждава тя се справя и сама :)
Жалко за Руския народ ....

Прочете ли материала или искаш да ни обясниш нещо за Ладите и Камазите? И коя провинция имаш предвид - онази с вечната замръзналост ли?

nevega

Не прочетох само заглавието "Почему Запад никогда не победит и не простит Россию" - това ми беше достатъчно. Що пък Русия все накой друг и е виновен и в същото време детето на руския президент се ражда в този същия Запад.
Вечна замръзналост има не само в Русия - има и в Аляска има и в Канада а Руската провинция не е само Сибир и мизерията не е само там
За Лади и Камаз какво да ви обяснявам сигурен съм че Вие знаете доста повече от мен.Аз знам че Камаз няма да купя и Лада едва ли ще карам повече.
Все още не съм срещнал шофьор да не иска да кара по европа, но такива да не искат и да чуят за Русия колкото щеш.

Ох имаме и патетичен завършек

"По счастью, Россия существует. И ее нельзя победить. И это никогда ни у кого не получится. Запад же никогда не простит ее за то, что она встала на сторону обездоленных и угнетенных." - напълно съм съгласен Русия е на страната на бедните и добре се грижи никога да не изчезнат (т.е да не са вече бедни :))

nevega