• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Кондор-ДГ

Започната от Ivan Boykov, Събота, 07 Март, 2015, 18:24:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ivan Boykov

Здравейте.

Искам да благодаря на Шефа на фирма Кондор-ДГ гр.Добрич

Взе ме на работа(абсолютен новобранец) няколко дни покарах със сина му и ме пусна сам да карам.Вече месец обикалям БГ-И РУМЪНИЯ.И не ме е оставил без пари(даже мисля че съм на червено тоя месец)

Ivan Boykov

driver1

Цитат на: Ivan Boykov - Събота, 07 Март, 2015, 18:24:13
Здравейте.

Искам да благодаря на Шефа на фирма Кондор-ДГ гр.Добрич

Взе ме на работа(абсолютен новобранец) няколко дни покарах със сина му и ме пусна сам да карам.Вече месец обикалям БГ-И РУМЪНИЯ.И не ме е оставил без пари(даже мисля че съм на червено тоя месец)

Чудесно! Значи имало и такива шефове все още в България. Стига да не си ти самият шефа, а? ;)

driver1

driver70

Цитат на: driver1 - Неделя, 08 Март, 2015, 00:27:21
  Чудесно! Значи имало и такива шефове все още в България. Стига да не си ти самият шефа, а? ;)
Не е шеф,ама ще видим до месец два,каква ще я запее.

driver1

Цитат на: driver70 - Неделя, 08 Март, 2015, 01:11:15
Не е шеф,ама ще видим до месец два,каква ще я запее.

Ако го познаваш - вземам си думите назад и се извинявам. Стори ми се странно, че се е регистрирал днес и двете му публикации са свързани единствено с тази фирма, като във втората ентусиазирано я хвали на базата на съвсем кратката си работа в нея.

driver70

Валери няма смисъл да се извиняваш,не виждам за какво и на кого.Не го познавам лично,но на лични искаше инфо за фирмата,а фирма която максимум на два месеца търси шофьори,няма смисъл да я обсъждаме изобщо.Как пък един от всички минали от там колеги,не каза една добра дума,ама само една.

Ivan Boykov

Драйвер70 със сигурнос няма да хленча като доста колеги че не съм си взел заплатата.  На всяко 1-во число на месеца си получаваш аванса а на 15 заплатата.Ако си на път ги носят на семейството.Това го знам от колеги с 5г стаж в фирмата.

driver70

Пожелавам ти от все сърце,да си вземеш парите.Защото,,едни колеги  така казаха,,не е сериозно.

driver70