• Welcome to Форум на българските шофьори.

Абитуриент с камион

Започната от admin, Сряда, 25 Май, 2011, 23:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Брат ми днес е заснел клипа и ми го прати. А аз го качих в Youtube, за да можете да видите с какво се придвижват абитуриентите в Благоевград.  :)

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

godji

В Панагюрище е направено още преди години ,и беше украсена като цирк с балони ! Ще потърся снимките  ::)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Trucker_Boy

Цитат на: godji - Понеделник, 30 Май, 2011, 21:40:57
В Панагюрище е направено още преди години ,и беше украсена като цирк с балони ! Ще потърся снимките  ::)

Ето ако имаш проблем със снимките. http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=276.0
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

godji

Аз ги качвам в "качи снимка "   и ползвам директен линк към форуми , затруднява ме намирането на снимките ! Къде съм ги заврял  ::) знаех си че не ми трябва толкова голям хард    :D

godji