• Welcome to Форум на българските шофьори.

" Пенев Транс 2 " ЕООД Пазарджик- Братаница

Започната от kolega s malak opit, Вторник, 17 Март, 2015, 22:07:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kolega s malak opit

От 2 години работя в Пенев Транс 2 , ако си точен с шефа всичко е окей, плаща на време, дават кинти напред, има километри... абее доволен съм.  ;D ;D ;D Шефа търси още 2-3ма точни колеги, ако имате интерес пишете !  ;D ;D 8) :o

kolega s malak opit

driver1

Цитат на: kolega s malak opit - Вторник, 17 Март, 2015, 22:07:18
От 2 години работя в Пенев Транс 2 , ако си точен с шефа всичко е окей, плаща на време, дават кинти напред, има километри... абее доволен съм.  ;D ;D ;D Шефа търси още 2-3ма точни колеги, ако имате интерес пишете !  ;D ;D 8) :o

И що така шефът ти е закъсал за шофьори? Поради "разширяване на дейността" ли?  ;)

driver1

dinko_ferrari

Драйвър що така го грабваш колегата? ;D
Чакай поне да чуем и други мнения за фирмата(освен ако не знаеш нещо).
"Колега без опит", ако искаш да се разчуе за вас и да дойдат шофьори опиши подробно фирмата(камиони,ремаркета,релации,време,кой е шефа и т.н.). После евентуално, да изкоментират и колеги които ви знаят и чак тогава може би някой ще ви потърси.Поне аз така бих направил с похвалена фирма от Форума.Не знам нищо за тази фирма ,но самия факт че някой я поставя в белия списък-поне може да ислушаме.

georgi_stoi4kov

колега  дай малко повече  инфо или напиши си телефона твоят или  на фирмата...къде  пътувате колко  кинта...

driver1

Цитат на: dinko_ferrari - Вторник, 17 Март, 2015, 23:46:11
Драйвър що така го грабваш колегата? ;D
Чакай поне да чуем и други мнения за фирмата(освен ако не знаеш нещо).
"Колега без опит", ако искаш да се разчуе за вас и да дойдат шофьори опиши подробно фирмата(камиони,ремаркета,релации,време,кой е шефа и т.н.). После евентуално, да изкоментират и колеги които ви знаят и чак тогава може би някой ще ви потърси.Поне аз така бих направил с похвалена фирма от Форума.Не знам нищо за тази фирма ,но самия факт че някой я поставя в белия списък-поне може да ислушаме.

Динко, ти как гледаш на "колега", който се регистрира във форум (без име дори!) и първото нещо, което му хрумва да постави на обсъждане, е задоволството от прекрасната си, (но никому неизвестна) фирма?
    Накрая приканва и за въпроси за да внесе разяснения за страхотните условия, и...останалото е мълчание... ;)
   Имало е и други колеги, които са казвали добри неща за фирмите си, и никой не ги е обвинил в нищо, но чак пък толкова плитко скроено...
    Ако някой се връзва на подобна глупост, значи наистина има хора, дето ядат доматите с колците!

admin

Цитат на: kolega s malak opit - Вторник, 17 Март, 2015, 22:07:18

Колко "кинти" напред дават, за да преценя дали ме устройва? Точен съм!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dinko_ferrari

ДРАИВЪР,
не ме разбирай погрешно.На мен също ми стана ясно. :) :)Просто по някой път да ги изчакаме да видим до къде ще стигнат. :)

driver1

Цитат на: dinko_ferrari - Сряда, 18 Март, 2015, 21:56:38
ДРАИВЪР,
не ме разбирай погрешно.На мен също ми стана ясно. :) :)Просто по някой път да ги изчакаме да видим до къде ще стигнат. :)

Е, сорри! Прецаках работата. Ама като видя някой такъв артист и...шило в торба не стои.  ;)

driver1