• Welcome to Форум на българските шофьори.

”Ем Джи 05’’ ЕООД гр.Пловдив - Марин Желев

Започната от kehlibara, Вторник, 28 Април, 2015, 09:32:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

IVAN66

:)който може да чете и мисли разбира,  профили /amerikan,Минко Илчев,mantriuck,briko,lafeta,dancoM,d2 mamper/,са фалшиви .По- стила на писане,личи.Прокоративни въпроси,самозащита,хвалби за себеси и заплахи,типично за лицемерите/емжи о5/.С парите който са ми вкарани съм плащал,пътни такси,тонконект,паркизи,ремонт,глоба 1100е и други,за което съм се отчел ,а когато напуснах ми го водят като разходи с които съм се облагодетелствал...нека не ми пишат хора с фалшиви мисли.Оставил съм тел.номер,който не е сагласен да се представи и обади.Имах доста обаждания,от колеги който ме питаха за фирмата и за работата,и за офиса,интересното е че, те бяха говорили с посредници които им предлагали работата.Ще се радвам да помогна и на други колеги :)

IVAN66

admin

Колега, ти колко си истински? Щото като те чета, явно имаш някакви проблеми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

IVAN66

;)Oбръщам се към към ората с големи букви ДИМИТЪР ГЕБИШЕВ и МИНКО ИЛЧЕВ и геню ,briko,lafeta,...заспивали ли са им работниците по- пътя,и коеи туи позлатеното семеиство,и до кога ще е така,всичи адвокати работят за нас,пращаме мутри да бият шеферите...докат тати го има а после де одиш ти,златото отива при тея от дет сте го взели или при по големите измамници от вас...за които работите,...и ГОСПОД гледа АМИН

IVAN66

Ako нямах проблем нямаше да пиша тука,по- ми е лесно да карам ама и на туи се научих ...

IVAN66

:(в договора ми пишеше /ако спреш за по вече от 5мин. пишеш ,преди разтошарване,разтоварване,натоварване,зареждане,трагване ,спиране,една таблца /s+rr.P+CP.............../да беше ми трудно и глупаво да го правя,защото постоянно те наблюдават,и ти зваят по телефона /ко става ,що не си трагнал,ми пиша,даваи карай,после...,мога да ти разкажа и как съм правил 23 ч. работен ден ,напълно законо

Димитър Гебшеменов

Иване.....прегледай си всички постове и реши веднъж завинаги,кое от всичко отговаря на истината-един път я плюеш,после я хвалиш.......мен лично тази фирма не ме интересува,по простата причина,че се кара фриго......интересно ми беше твоето разнообразно мнение ......
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

d2maper

Цитат на: IVAN66 - Неделя, 02 Април, 2017, 22:36:14
:)който може да чете и мисли разбира,  профили /amerikan,Минко Илчев,mantriuck,briko,lafeta,dancoM,d2 mamper/,са фалшиви .По- стила на писане,личи.Прокоративни въпроси,самозащита,хвалби за себеси и заплахи,типично за лицемерите/емжи о5/.С парите който са ми вкарани съм плащал,пътни такси,тонконект,паркизи,ремонт,глоба 1100е и други,за което съм се отчел ,а когато напуснах ми го водят като разходи с които съм се облагодетелствал...нека не ми пишат хора с фалшиви мисли.Оставил съм тел.номер,който не е сагласен да се представи и обади.Имах доста обаждания,от колеги който ме питаха за фирмата и за работата,и за офиса,интересното е че, те бяха говорили с посредници които им предлагали работата.Ще се радвам да помогна и на други колеги :)

Колега, аз може да съм тъп и какъв ли не, че работя в тази фирма, но си взимам парите. Пък ти пишеш всеки ден и като гледам по писанията ти, се надявам поне основно образование да имаш. Жалко, че са разбили очакванията ти за шофьорлъка, но отдавна не е само въртене на геврека, трябва и малко мисъл да имаш и да разбираш какво ти говори човека насреща. Неща да ти чета простотиите повече, само ще ти кажа, че не може да работиш "международен шофьор" и да говориш на български.
Аз не защитавам никой, говоря от мое име (първо лице, единствено число - ако някой ме разбира??!). Работя си, взимам си парите и съм доволен, но просто ме е яд като гледам хора с големи изисквания и очаквания, пък те едни....

IVAN66

:)корега,основното го изкрах и на 17г.изкарах книжка за камион,...,дадоха ми я на 18,...20 г. съм живял извън България,знам няколко езика на три от тях мога и да пиша,опитвали са са да ме мамят,но до сега не се е случвало,еи тои твоя сега може и да го направи,затова пиша и предопреждавам колегите и те да не пострадат.Та ако си истенски,напиши какво караш и колко ти плащат,...тел.,феис,ск.,адрес ,....в фирмата имат роби и тъпаци,кои то са им вечни.,но те не са! ;)Който разбрал,да ми е благодарен,който не да пробва,и да не се срамува от това че е бил един от многото балъци.АЗ не се крия тел. нр.0876660328,...Ще напиша и  колко работнока са имали през 2016г.,....на 50 камиона,неможеш да имаш 200 работника...,а те са и по -вече.Карай там брато и са радваи, че ти варят здравните и трупай стаж за пенсия,...ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

micyri

Цитат на: IVAN66 - Вторник, 18 Април, 2017, 01:47:07
:)корега,основното го изкрах и на 17г.изкарах книжка за камион,...,дадоха ми я на 18,...20 г. съм живял извън България,знам няколко езика на три от тях мога и да пиша,опитвали са са да ме мамят,но до сега не се е случвало,еи тои твоя сега може и да го направи,затова пиша и предопреждавам колегите и те да не пострадат.Та ако си истенски,напиши какво караш и колко ти плащат,...тел.,феис,ск.,адрес ,....в фирмата имат роби и тъпаци,кои то са им вечни.,но те не са! ;)Който разбрал,да ми е благодарен,който не да пробва,и да не се срамува от това че е бил един от многото балъци.АЗ не се крия тел. нр.0876660328,...Ще напиша и  колко работнока са имали през 2016г.,....на 50 камиона,неможеш да имаш 200 работника...,а те са и по -вече.Карай там брато и са радваи, че ти варят здравните и трупай стаж за пенсия,...ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

Казваш ,знаеш няколко езика и на три дори можеш да пишеш? Странно.....:)

IVAN66

;)да така е,неможях да стана екскурзовод,и да взема лиценз за преводач,искарах си психо за шофьор,но това не значи, че съм прост,и всеки който си пойска ,ще ме мами,...Обръщам се към всички пострадали,не към такива който ми казват/ аз се отървах,не искам да си спомням/,а към тези който искат измамниците да спрат,...,

micyri

Та какви езици казваш владееш?
Просто ми е интересно .

IVAN66

SEMPER

Щом ти е трудно на български, пиши на латински тогава.

Аз ще превеждам, ако някой колега случайно не знае латински.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

IVAN66

IVAN66

:(e явно,не са много от пострадалите,който четат и пишат тук,

IVAN66